HUNterRichie köszönöm szépen a kimerítő választ pont az ilyen válaszok miatt nem regeltem + tettem fel itt 1 kérdést sem a jófajta hazafi mentalitás miatt 0 válasz csak a csesztetés be is fejeztem a válaszok keresését köszönöm a szakértő hozzá állásodat
Szóval azóta SEM nézted meg a repeszpáncél működését, mióta feltette a kérdést, de azt elvárod, hogy mi válaszoljunk neked. Ez az (egyik) nagy probléma a játékosállománnyal, hogy a picit ssm hajlandóak utánanézni a legapróbb dolgoknak sem.
Ha te azzal jössz, hogy hazai mentalitás, akkor én is megengedem magamnak, hogy
tipikus tomato mentalitás ahogy viselkedsz. Tudod olyan ez, mint mikor ott van előtted a google, de te inkább egy fórumon megkérdezed, hogy mit jelent az "expeditív" szó. Úgy, hogy ott van előtted az egész kurva internet.
Lásd kivel van dolgod.
A repeszpáncél nem közvetlenül csökkenti az arty sebzését, hanem a páncélvastagságon "növel" HE találatok ellen. Magyarul minél vastagabb egy páncél, annál jobban csökkenti a HE sebzést.
Ez a képlet NEM ÁTÜTŐ arty találat esetén:
0,5*(dam)-1,1*(arm)*1***
*** spall liner nélkül ez az érték marad 1, ha van, akkor annak megfelelő értékkel behelyettesíteni (ha 30% védelmet ad, akkor 1,3, ha 50%-ot, akkor 1,5)
Ha átüt, akkor a spall liner/páncél nem fog érvényesülni, mivel átütötte a lövedék a páncélt, így nem is csökkenti a sebzést semmi.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...