P.44 Pantera - 55 csata után eladva.,
A lövege a kisebbik toronnyal két a nagyobbikkal három lövést tud leadni egymás után, de a sebzése meg sem közelíti az ellenséges VIII.-as nehéz tankokét, amivel a legtöbbször összerakja a játék. Bár a VIII.-as és IX.- es nehéz tankokat is megsebeztem vele, nem okoztam nagy kárt bennünk. Én a Panterával , 53 csatában. csupán 19 tankot tudtam kilőni.
Próbáltam vele, a nehéz tankokat követve ,kísérőként harcolni,de az ellenséges tankvadászok pár lövéssel szétbontottak. Ezután megpróbáltam álcázott helyekről célzott lövésekkel rombolni az ellenséges páncélosokat ez sikerült is ,de az alap löveg nem sebzett eléget.Városi harcban mögé és mellé kerülve az ellenségnek sikerült kilőni pár tankot, köztük nagyobbakat is.
Ahogy harc közben tapasztaltam. a páncélja szinte semmit nem fogott fel, minden VIII- as lövedék átütötte, a nagyobbak még gyorsabban , 2-3 lövésből lebontották. Nagy szerencse kell hozzá ,hogy azonos Tierbe vagy alacsonyabbakkal rakja össze,de a VII-esek is simán belövik. Azonos vagy alacsonyabb szintű tankokkal lehet csak eredményesen harcolni vele.
Kár érte ,mert rengeteg időmbe és XP.-be került , mire kifejlesztettem és továbbfejlesztettem a lánctalpat ,a nagyobbik tornyot és a löveget.
Használhatatlan ócskavas. gyenge löveggel vékony páncéllal. Örülök.hogy megszabadultam tőle !
Fejlesztés :
P44. Pantera: 100.750 XP.
Lánctalp VII. szint : 17.300 XP.
Rádió VIII. szint : 4080 XP.,IX. szint :7300 XP.
Löveg VIII.szint :19.000 XP.
Torony VIII.szint :16.700 XP.
Motor :VII.szint : 17800 XP VIII. szint : 22.500 XP
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...