T20 az elején nehézkes - mint minden - de aztán harapós kis dög tud lenni, jó volt vele játszani, de fel sem merült, hogy megtartsam...
A többiről nincs tapasztalatom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Krissz98HUN
T20-ról mit gondoltok jó tank, érdemes kifejleszteni?
Ugyan ez a T32-vel is.
És Arty-zók ti mit gondoltok az M41-ről?
A T20-ról nekem is hasonló a véleményem. Az elsőre nagyon rossz. Fullosan már gyors bár a fordulni akkor sem tud. A csöve, hát ..mit is mondjak számomra kicsit fura. Sebzésre egész jó, átütésre kevésbé de ami igazán fura a lövedékeinek a röppályája, össze vissza "kanyarodnak", bár ez nagyobb távolságon bosszantó igazán. Az biztos, hogy nagyon nem fogom sajnálni, hogy eladom csak a Pershing és a Pattonok miatt tolom.
Töltési idő nekem kicsit sok egy medtől tier 7 ben . 8sec töltésgyorsítóval.
Páncélzat papír, bár néha meglepően pattint az eleje.
Rossz, tanknak nem mondanám de nem lett kedvenc.
Köszi, én is kipróbáltam alapon, csak kacskaringózva pattantak sok lövések, és amelyik lövedék "kanyarodik" ott a 105mm lövegre gondolsz?? mert olyan volt az M4-esen is és azis, mint az arty, úgy lőtt. még nem tudom megvegyem-e, mert most választanom kell: T20 Vs T32 (ami azért esélyes a T32 mert az 8as)
Köszi, én is kipróbáltam alapon, csak kacskaringózva pattantak sok lövések, és amelyik lövedék "kanyarodik" ott a 105mm lövegre gondolsz?? mert olyan volt az M4-esen is és azis, mint az arty, úgy lőtt. még nem tudom megvegyem-e, mert most választanom kell: T20 Vs T32 (ami azért esélyes a T32 mert az 8as)
Nem, a nagy 90 mm csővel is ezt csinálja. Tegnap Sand River-en olyan íve vot a lövedéknek a hegyről, hogy szinte felülről csapódott be a tankba. Kicsit zavaró tud lenni mert ezt azért bele kell számítani abba hogy hova mikor lő az ember.
A csöve jól fordul negatívba és lehet vele jól menni. Tegnap is volt pár köröm vele amikor 2-3000 dmg volt, 7-8 killel.
Szenvedősnek nem nevezném de számomra teljesen jellegtelen tank.
a T20 fullosan jó tank.Én is a pershing miatt indultam ebbe az irányba.Majdnem 100e tapasztalat úgyhogy kell vele játszani eleget.Szerintem a 90mm es ágyúja jó és pontos!Kissé nehézkesen fordul de én szeretek vele játszani!
Az M41 jó arty volt az előző módban 700-800 körüli átlagos sebzésekkel hosszú csővel 19sec töltéssel.most az m44 em van.Nerfelték az artykat de aki szeret több hangszeren játszani az ezután is nyomni fogja.Izgalmasnak tartom ,hogy most másféle taktikát kell alkalmazni.Jó az amcsi arty vonal sztem.
a T20 fullosan jó tank.Én is a pershing miatt indultam ebbe az irányba.Majdnem 100e tapasztalat úgyhogy kell vele játszani eleget.Szerintem a 90mm es ágyúja jó és pontos!Kissé nehézkesen fordul de én szeretek vele játszani!
Az M41 jó arty volt az előző módban 700-800 körüli átlagos sebzésekkel hosszú csővel 19sec töltéssel.most az m44 em van.Nerfelték az artykat de aki szeret több hangszeren játszani az ezután is nyomni fogja.Izgalmasnak tartom ,hogy most másféle taktikát kell alkalmazni.Jó az amcsi arty vonal sztem.
Hmm meglehet nekem a sok német tank miatt tűnik pontatlannak.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...