Bár rühellem a TD-ket, de azért írok egy-két szót.
Flanszia vonal: hááát, hogy is kezdjem? Az hogy JGPZ E100-al nem tudod a FOCH-t átütni, az nem azért van, mert olyan jó tank. (Huh, ez szerintem elég diplomatikus volt) Francia TD-t elég ritkán látni, ami nem véletlen.
Svédek: Ez a hidroizés felfüggesztés elsőre valóban érdekesnek tűnik, DE! Gondolj bele, 2 mp átváltani, 2mp visszaváltani (UDES), ami azt jeleni kivillan a lámpád (akkor már 3mp-e látnak), 2mp visszaváltasz menekülő módra (ez már 5mp), amig váltassz nem tudsz mozogni, 5mp alatt szanaszét lő mindenki. 9-es, 10-es igaz hogy extrém szögben döntött a páncélja, de ha az ellenfél nem teljesen agyhalott, akkor tölti a HE-t és úgy keresztül lövi vele a 40mm-es páncélodat, hogy pislogni sem lesz időd. A másik gond velük, hogy hátul kell maradni, mivel nincs páncél, szaladgálós módban nincs függőleges ágyúmozgás (UDES-nek van fölfelé). Ehhez a stílushoz viszont pálya és csapat kell.
Japó TD-k: vagy lesznek, vagy nem.
T28HTC: Lassú dög, amit tier7-től (de még a 6-osak is) bárki belő. Nem véletlenül ritka ez is.
Orosz TD-k: Az egyetlen olyan TD ág amit végigvittem, mármint a 268 vonala. Tier6-nál szétválik az ág, az egyik mozgékonyabb, gyorsabban lövő, a másik lomhább, nagyot odaverő. Ki melyiket szereti.
Ha a JGPZ E100-al nincs meg az összhang, akkor szerintem a 268-al sem lenne, viszont a 268 v4 fürgébb, páncélja is van, és az ágyú is küldi rendesen az áldást.
Én ha a helyedben lennék nekiugranék a 268 v4 vonalnak.
Hm, előzőleg abban sem voltam biztos, hogy kapok választ, ezzel szemben jó sok átgondolnivaló összejött.
Az biztos, hogy a Hellcat az abszolút kedvencem játékélvezetre és beújítani csak a fejlesztgetés öröméért tervezek, nem azért, mert azt várom, hogy valamelyik jobban fog tetszeni, vagy jobb lesz vele a statisztikám. Habár ez a Bret. Panther-rel akaratlanul is kb. összejött. Igaz, hogy az nem TD, de hát a Hellcat-tel sem szoktam megvárni, hogy kemperként leszóljanak.
Ezek szerint az értékes és ritka véges erőforrásokat (kiképzési lap, hóleány, stb.) a 268 ágra rakom majd, a svéd TD-k pedig "nekem még ilyen is van" alapon mennek majd, szem előtt tartva, hogy talán kevésbé megy majd velük, mint a németekkel. Az ostromgép Hetzerrel, meg a "átlövöm, ha épp másik csatában van is" Jagdpantherrel.
Azt én is sejtettem, hogy a Jgpz E 100-nál bennem van a hiba, de hiába próbáltam ki már mindent ebben a 100 és 200 közötti csatában. Még videókat is néztem. Mondjuk a különböző értékelések, amit néztem, az egyik legrosszabb X tanknak álítják be. Egymás után 10 förtelmes csata után már kezdtem gyanakodni, ezért néztem meg az ilyen toplistákat. Meg aztán az ellenséges csapatból is hamar hullanak. Tulajdonképpen örülök, amikor látok ott egyet, mert akkor megszokott lenni legalább egy kill.
Persze, lehet hogy csak mások is vannak, akik gyengék hozzá.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...