Szerintem jó lenne ha az ágyú valódi térbeli tárgy lenne nem lehetne keresztül húzni a másik tankon és nem állna bele a falba.
Figyelj. Egyszerűbb lenne ha vagy a megfelelő helyre írnál vagy nyitnál egy darab topicot amibe mindent megkérdezel.
Nem vagyok fórum mod, csak jótanács.
De amúgy igaza van, tényleg törekszik mindenki a történelmi hüségre, de az ágyúcsö simán átfordul tankon, épületen? Na nemár! Headshot!
Persze meg lehetne csinálni valószínű nem lenne egy programozónak több mint 5 perc, de józan ésszel átgondolva a játék városi pályán meghalna megúgy egyébként mindenhol.
Simán játszható lenne, csak a rövid trollgun nagyon durva elönyt jelentene. Amúgy ez a valóságban is így volt.
A nagyobb páncélvadászok amiknek elöl van a csöve (Pl.: francia fos) nem is tudnának megfordulni.
Simán játszható lenne, csak a rövid trollgun nagyon durva elönyt jelentene. Amúgy ez a valóságban is így volt.
A nagyobb páncélvadászok amiknek elöl van a csöve (Pl.: francia fos) nem is tudnának megfordulni.
Hát igen ebbe gondolj bele. pl panther a dárdával milyen szépen fennakadna egy szűk gyors sikánban a városban.
Továbbra is úgy gondolom játszhatatlan lenne a játék nem nyílt terepes térképen, illetve ha két cső akadna össze akkor mi lenne?
Megértem az álláspontodat, és egyet is értek veled! DE miután az éremnek is 2 oldala van, el kell dönteni, hogy a játszhatóság vagy a realitás a fontosabb...
Megértem az álláspontodat, és egyet is értek veled! DE miután az éremnek is 2 oldala van, el kell dönteni, hogy a játszhatóság vagy a realitás a fontosabb...
Jó lenne a történelem és valósághű dolog, de ha az játszhatóság rovására megy akkor már erősen elgondolkodtató, de azt hiszem valamelyik fejlesztői csokorban volt is erről szó hogy nem lesz bevezetve
Eddig is érdekes volt mikor két IS-3 csöpárbajozik. Most még jobb lenne. Már amikor összerongyolnak megsérül a csö ha nem vigyáznak. Aztán nem is todnak közelröl egyásra löni, mert a csö fennakad a torony tetején. Magyarul amíg rámászol az ellenfélre vagy megakasztod a csövét a tiéddel nem tud rád löni. Nem ám bedugni a csövet a kémlelön mint most. Ezen a ponton szerintem jobb is lenne.
Nyílt terepen továbbra is a hosszú csö lenne elönyben. Hummelsdorf-on viszont a trollgun.
A realitás nem fontos..ezt már akkor lehet tudni .amikor a Tiger 88as lövése lepattan egy tankról...a második vh ban nem volt olyan tank ami ellenállt volna a híres 88as ágyúnak és a lövedéknek...példa erre amikor egy objekct 704est seggbe lőttem és nem volt sebzés....ilyen az életben elképzelhetetlen volt..felgyulladt volna a francba...arról nem is beszélve ,hogy a Tigris mindig vitt magával 4 gold lőszert!!!(wolfram magos töltet),nem volt olyan páncélos a második vh ban amelyiket ne sebezte volna..ennyit a realitásról!!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...