Jelenleg 97 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 6 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 21 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Német harckocsik

12 éve 2 hete #15702 Írta: mopedes
Megválaszolva: mopedes
Én a ferdire töltésgyorsítót,periszkópot és álcahálót raktam.(ha már pontos akkor messziről tudjam lőni az ellent)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 2 hete #15705 Írta: Szőkekóla
Megválaszolva: Szőkekóla

Sziasztok!

Most, hogy félárban vannak a felszerelések, érdemes feljavítanom a tankjaimat.
Kérdezlek titeket, mit érdemes feldobni a Ferdire, és a Tiger II-re. Érdekelne az is, h miért azt választottátok. Töltésgyorsító már fenn van mind a kettőn.
Periszkóp, álcaháló, nagy szerszámosláda is megvan, de ennyi minden nem fér fel egyszerre... Vagy jobb lenne a venti, esetleg célzásgyorsító???

Köszi előre is.

Nekem Jp2 volt, és álcaháló, kukker, és csigaszem volt rajta. Azért, mert te vagy a csapat mesterlövésze, a játék egyik legjobb csúzlijával fölszerelve, tehát nem fogsz nyomulni, inkább sunnyogsz. Továbbá, ha a JpzE100 a cél, én ajánlanám a maximális látótávolságot segítő skillek kifejlesztését. Sajnos a Jt, és a JpzE100 az a tank, amit először fognak megvilágítani a spotterek, és ezen semmi álca nem segít. Szóval, ha továbbmész skillek, a háló helyett pedig rammer. Aztán csendben mosolyogva begyűjtheted az elismerő pierdole-kat, és a citer-eket. Persze csak akkor, ha a sokadik ammo rack-et lövöd egy napon belül, az IS széria bármelyik tagjába. :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71

12 éve 2 hete #15733 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Köszi mindenkinek.
Végül a Tiger II kapott egy ventit is, mivel az a töltési és a célzási időre is hatással van. A Ferdi nem kapott semmit, maradt a hurkatöltő, periszkóp, álcaháló kombó.
A majdnem kész GW Tiger P viszont kapott előlegbe a háló mellé célzás és töltésgyorsítót 600 ezerért. Nem olcsó, de jóóóóóóóóóóó. :)

12 éve 2 hete #15735 Írta: mopedes
Megválaszolva: mopedes
Milyen képességeket érdemes felrakni a Leopard felderítőre?

12 éve 2 hete - 12 éve 2 hete #15736 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Ez előtt egy vk4502A volt . Mondom Maus. Dejó dejó. Aztán ez a kis ari 8as, előrevetítette a jövőt. A vízió egyértelmű volt. Éjjelente a hangok suttogták "add el azt a fost nem éri meg b+" és fogtam eladtam 50k xp-vel, mert nem bírtam lelkileg.

Pedig nagyon jó gép a VK, nemrég vettem meg. A rekordom egy 1729 tp-s vereség tier9-es csatában. 6 kill és 5643 sebzés (több, mint a fele sebzést sérült löveggel vittem be) és csak 5 aranyat lőttem ki. Mozgékony, erős tornyú kis bestia. 1v1-ezni nem ajánlott a papír páncélja lévén, de ha eltudod rejteni az alját akkor fel tudsz vele tartani 1-2 tankot. Aranyból érdemes betenni 9-10 darabot ha valaki szemétkedni próbálna veled.

A VK36.01.H a legjobb farmoló tankom Konisch àgyúval még a nagyobb tankok sincsenek biztonsàgban de erre is àll hogy ha lehet dugni kell a testet. :cheer:
A JgPantherrel melyik àgyút érdemes hasznàlni mìg legalàbb a nagy 88as meg nincs?
Mert a 75 ös penje nagyobb még ha kicsit is sebez.

12 éve 2 hete #15773 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Sziasztok. Most vettem egy VK 30.01 P-t. Mire számítsak? Szopás lesz? Vagy könnyen összejön a tiger p?

12 éve 2 hete #15798 Írta: ZsoltHun76
Megválaszolva: ZsoltHun76

Sziasztok. Most vettem egy VK 30.01 P-t. Mire számítsak? Szopás lesz? Vagy könnyen összejön a tiger p?

Nem rossz tank a 3001p, nekem elég gyorsan meglett vele a Tiger P. De arra figyelj, hogy a három VK közül neki a legkisebb a HP-ja, testet rejteni és második vonalban lenni vele. Ha rákerül a 88/L56-os jó lesz majd. Bár nekem csak 47% győzelmi rátám van vele 300 csata alatt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

12 éve 2 hete #15903 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Nekem 18 csata alatt megvolt a Tiger (P) -mondjuk ment rá free xp rendesen, mert az akció alatt akartam kihúzni (és sikerült)
A Win rate-em nekem is csak 45%, (érdekes, most vettem észre), én jó szívvel ajánlom, szívesen harcoltam vele, de figyelj,mert rendszeresen bedobja magas Tier csatákba, és nem egy VK3601.

A Tiger(P) más lesz, azzal a Win rate is 60% (még nekem is) sok Tier VIII ellen simán kiállhat. Másképp kell azt is játszani.

Aztán jön a VK Aladár, amit eddig szeretek, bár kevés csatával de 58% a win rate vele, de nem is ez a lényeg, baromi élmény a játék. meglepően gyors (nagy motorral, de már a közepessel is) jól pattog róla a lövés. Arra figyelj, hogy ha Tiger (II) csata után ülsz be vele, ne felejtsd el (mint én tettem) hogy ezen a csúcs ágyú az eggyel gyengébb, úgy kell lőni/célozni/"arcoskodni".
Én szeretem, és várom már a "P"-t. A Maus egyelőre nem izgat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

12 éve 2 hete #15955 Írta: Tiger205_Bp
Sziasztok!
Ferdi-re mi legyen a harmadik felszerelés?
(ventillátor, töltésgy. van). Festve is van.
Álcaháló, vagy periszkóp?
köszi előre is.

12 éve 2 hete #15957 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Régen volt Ferdim,de a jpze100-ból kiindulva tán periszkóp..álca sokat nem ér a nagy német tádéknál..bár vicces hogy a tök üres mező közepén szoktam a jpzE-vel ácsorogni néha..mondjuk a legénységi álca az fullos rajta..
Jó lesz a ferdi..avgyis marhajó..de közted és az ellenség között legyen egy saját tank a csapatból kb 100m-rel előtted..akkor tudsz kellemetlen lenni :-)

12 éve 2 hete - 12 éve 2 hete #15958 Írta: Tiger205_Bp
Köszi!
Első csata meg is volt, csak a nagy ágyú hiányzik (de az nagyon) - előny, hogy van VK45 (nagy motor). Szóval első csata 3 frag, győzelem, jó lesz, szerintem is (remélem).

12 éve 2 hete #15964 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Szia,nekem is volt valamikor regen VK 30.01 P-m.Szerettem nagyon,de volt amikor utaltam,top tankent elsovonalban hasznaltam vagy a masodik vonalban ha eros volt a mezony.Agyuja pontos,jol beforgatva pattint a nagyobbak loveseit is.Oldalat ne mutogassuk ahogy ebben a jatekban semminek se.Tuzoltokeszulek kotelezo,nekem meg alcahallo is volt rajta ha jol emlekszem.Viszonylag hama attleptem a Tiger P-re szabad tp-bol,orok helye van a garazsomban.Tovabb nem is vittem ezt a vonalat.

12 éve 2 hete - 12 éve 2 hete #16037 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Német közepes ágon járok a Panthernél és legénység skillezéséhez kérnék véleményeket.
Nemsokára készen az első skillek: Hatodik érzék, Off-Road vezetés, Biztos kéz, Helyzetfelismerés, Biztonságos elhelyezés
Másodiknak mindenkinek javításra, harmadiknak álcára gondoltam.

Megelőző karbantartást nem terveztem mert automata tűzoltót használok és eddig bevált. Nem gyulladok túl gyakran mióta használom. BIA-t meg majd negyediknek - ha eljutok addig egyszer -, igaz, hogy mindenre ad bónuszt de azt az 1-2% javulást nem érzem olyan soknak.
Jó lesz ez így, vagy valamit változtassak szerintetek?

12 éve 2 hete #16039 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
A BIA az miért csak 1-2%?

12 éve 2 hete - 12 éve 2 hete #16043 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
Én 5%-ról tudok a BIA esetében, de ezzel az erővel a fokozott szellőzés is (5% az is) felesleges neki.....

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 5 órája 16 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 18 órája 1 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.