Jelenleg 126 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 3 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 9 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 16 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Német harckocsik

12 éve 1 hete #16797 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

Természetesen mindenki győzni akar....

Hát pedig ezt néha nagyon jól "titkolják". :lol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hete #16800 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Természetesen mindenki győzni akar....

Hát pedig ezt néha nagyon jól "titkolják". :lol:

Igazad van... B)
Módosítom: természetesen minden épeszű normális játékos győzni szeretne!

12 éve 1 hete #16802 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Hozzátenném: főként a 14 év feletti, épeszű, józan játékosok
(gyerek is, piás is belém lőtt már csak úgy saját)

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16844 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Indiennel lehet korlátozottan sniperkedni de venti,BIA,és célzásgyorsító nélkül azért ez tréfás...viszont onnantól beindul a dolog..
Másrészt ha pöcsköszörűnek oszt be a lista legvégére akkor elő azt a 10-15 db goldot vele azt széjjelvágni vele az ellent..ha a hangya pecsénél is több a győzelemre az esély és látszik a csapatban a hajlandóság..sokra képes az kis rondaság..hiába a leók öregapja:-)

Másrészt imádom a wg idióta nerfjeit ..nem a hivatalosat..hanem a rejtettet..
Ma kb 20 lövésem (3 csata)pattant le a JpzE-100-al egymás után..ha sebeztem akkor is a legkisebbet...elegem lett elkezdtem a HE lőszert használni...
E50M 140-m oldalról hátulról a 2.fogaskerék fölött betalálva 88 sebzés..
Utána lévő csatában 3 db lepattanó..HE vel! egymás után ! a 3. Egy amx 13-90 leláncolva(más láncolta)..se kritikus se semmi..
Batchat 25...belerohant a pofámba..144 sebzés és az én ágyúm sérült meg a saját lövésemtől..
Küldtem egy levelet a WG-nek megemlítettem az anjukat,négereket,kutyákat..és ezeket egy szexuális viszonyba hoztam megemlítettem sztálint is meg a komcsikat meg valami nyalást.....remélem törlik az accomat vagy kitiltanak..

Ez kb olyan volt mikor 3 napon át 31-33% winratám volt..221 csatával a 3 nap alatt..ilyen nincs..ja erre a 3 napra a wn 7 átlagom 1300 körül volt hiába buktunk is..

12 éve 1 hete #16851 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Lehet , hogy még arànylag tapasztalatlan jàtékos vagyok , de a sniperkedéshez én is úgy gondolom hogy nagyon pontos àgyú kell mint példàul a Tigrisé, de a màsik meg az ,hogy talàn túlértékelik sokan az XVM dolgot miutàn az nem biztos , hogy csak egyéni teljesìtményen múlik mert ugye itt issokszor ki van beszélve hogy ha rosszva csapat akkor hiàba az egyéni jó tudàs csak bukta és kevés értékelhető kerül a statba. Persze lehet én làtom rosszul..

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16855 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Értem, csak én td-vel mozgok, van pár pálya ahol ne lehet oda menni ahova akarsz , meg ahol spotolnak.... De su100y az nem egy best of .

De tier x-ben meghal egy csata ha nincs spot. És ugye ne várjuk el a benga malac td-től h nyomja a frontot.....

Ssajnos egy lövésből többet sebez egy tdm mint egy med aki még nem is tud lőni 5 perc alatt...

Lehet h Ödönnek lesz 1000 sebzése, de kikapunk, én meg ha lövök 2 perc alatt 2 mellét meg egy találatot már többet sebeztem...

A baj, h nem fizetik meg a spotot. Senki nem akarja csinálni.

De a td-k vakok.. A heavyk meg nem mennek vakon előre.. Kell a light aki spotol, meg ha nincs más akkor a med...

Én lightal soha nem spotolok. Nyomok egy két karikát a tipikus helyeken és be is fejeződött. Mért? mert átlag 1000+ sebzéstkioszt pl egy wz132 és van /sőt...../ hogy az első 5 sebzett között vagy vele... Spotolok én exnomnak, BIA-nak, PTS-nek ha td/heavyvel van. Ha valaki eredményes játékos. De ahhoz xvm-kell. Én beépíteném alapból a jatekba.

Máris tudnánk hol mikor mit érdemes csinálni, kit érdemes támogatni. Van amikor csak 1edül vagy..... van mikor akad pár sorstárs. Ha van Magyar, akkor ált. azok társak. Ha lengyel van nálunk, akkor ált. ő beépített kém az ellenségtől. :ohmy:

12 éve 1 hete #16857 Írta: Emerich37
Máris tudnánk hol mikor mit érdemes csinálni, kit érdemes támogatni. Van amikor csak 1edül vagy..... van mikor akad pár sorstárs. Ha van Magyar, akkor ált. azok társak. Ha lengyel van nálunk, akkor ált. ő beépített kém az ellenségtől. :ohmy:[/quote]

Na ja amikor meglàtom a rengeteg "siemkat" meg "sewast" ,és ezt zöld és piros színnel egyarànt, na akkor bukó a csata,

12 éve 5 napja #17233 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
VK 45.02 (P) ,milyen tank valaki meselhetne rola?

12 éve 5 napja #17237 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Máris tudnánk hol mikor mit érdemes csinálni, kit érdemes támogatni. Van amikor csak 1edül vagy..... van mikor akad pár sorstárs. Ha van Magyar, akkor ált. azok társak. Ha lengyel van nálunk, akkor ált. ő beépített kém az ellenségtől. :ohmy:

Na ja amikor meglàtom a rengeteg "siemkat" meg "sewast" ,és ezt zöld és piros színnel egyarànt, na akkor bukó a csata,[/quote]

Kivéve ha a túloldalon több a Siemka ! ;)

Vk 4502 - én szeretem (Aladár van csak meg) - de szidják sokan.
Nézzed meg YouTube-on quickybaby két videóját róla, beljebb leszel!

12 éve 5 napja #17242 Írta: Emerich37
Ja teljesen igaz ha az ellenfélnél több a sewas akkor nekik van gebasz. ;)

12 éve 5 napja #17273 Írta: manford
Megválaszolva: manford
Sztem a topic a német harckocsiknak van, nem arra, hogy kitárgyaljuk a lengyeleket meg a botokat, arra van más topic.
Az xvm- hez azért annyit írnék, hogy ha szar a csapatod, akkor is el tudod érni a zöld, azaz a jónak számító effit. Nem a winrate fogja neked felvinni. Attól is erősen függ, hogy mennyi az átlag tiered, nekem ha jól tudom 5.5 körül van, ezzel van 1309 -es effim. Ha a kettő értéket nézed, akkor azt kéne észrevenned, hogy a jó játékost súrolom. Hiába van 1600 + effid, ha az átlag tier 8 körüli, láttam már ilyet, és elég szomorú volt, hogy az effire verte magát. De a lényeg, botokkal is össze lehet szedni egy jónak számító effi értéket, csak rajtad múlik.

Kérdésem: Mi a véleményetek a VK 3002M -ről? Érdemes megtartani, vagy lett egy ingyen legénység és egy kevés kreditem? :D

12 éve 4 napja #17334 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Tegnap megvettem a Leopard PT A-t. Hát mit mondjak... Elég jól összerakott kis tank, még stockként is tetszett, ma pedig megvettem rá a top lövegét. Innentől nem szeretem, hanem imádom. Sajnos még nincs motor rajta így elég lassú(kb.40-50km/h), de ma átlőttem egy is-7-est szemből, ilyen még nem történt velem. Annyi a negatívum ebben a tankban, hogy irtózatosan sok ammo racket kap. Lehetne mondani a gyenge páncélt is, de az Indienről sem pattantak többször(legalábbis rólam). Igaz azzal ki lehetett menni srége állva is, de ezzel meg sem kockáztatom. Belelövök, ha észrevesz iszkiri hátra, majd máshol megint lecsapni. Én nagyon imádom ezt a tankot, a 3002DB után már az indi is megváltás volt, hát ez:) Egy szó, mint száz: A Leopard 1-et még jobban fogom szeretni.

12 éve 4 napja #17380 Írta: HolmesN
Megválaszolva: HolmesN
Sziasztok!

A 8.8-as hang csomagban van valami, ami elbassza a stug csövének kitérését. Mások is tapasztalták? Azért mondom, hogy a hang csomag, mert egyesével újra meg újra fölraktam a modokat és csak azután csinálja, miután ezt fölraktam.
Konkrétan azt, hogy a csöve körbefordul, mintha tornyom lenne. Undorító és kibaszott idegesítő. Tud erre vki valami gyógymódot?

12 éve 4 napja #17382 Írta: Makos_F
Megválaszolva: Makos_F
Nekem a francia fürdőkád, az S35AC lett ilyen, tegnap be is linkeltem a dühöngőbe, de senki nem válaszolt rá. Most már legalább tudom a miértjét, köszi!

12 éve 4 napja #17387 Írta: zactam
Megválaszolva: zactam
Sajnos úgy tűnik, hogy GnomeFather (Ő készíti a hang modokat) egyenlőre leállt a fejlesztéssel javítással.
Viszont találtam megoldást, de csak este felé tudom letesztelni.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 8 órája 40 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 21 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.