popika kicsit próbálok Szerb-es lenni.
"hát ez szörnyű , nem megy ne játssz vele."
"olyan tankkal amivel a játékosok 2/3ada jó te meg nem tudsz vele játszani?, ki hallott már iylet..."
Amúgy igen, az első néhány tier mindig rávezető az utcsó tankokra, nem tűnt fel h egyikkel sem megy a játék?
Nem értelek titeket....játsz e100-al az megvéd....ja várj avval meg lőni nehéz a mindenit, akkor fv183 td...bazz azzal meg megint...
Akkor mivel játsszak, mi az ami "hülyebiztos"....
t62AA???? nem mert avval mozogni kell meg sokszor ide oda rohanni és látni kell a térképen a helyeket ahol épp rám van szüksége a csapatnak...nem ez nem jó...
e50/e50m? beállok kempelni aztán mivel van ami pattog rolam megvéd, de közbe azért érek el találatokat..ja ez már inkább, de ez meg picit lő, és a lelkivilágomat nem erősíti kellő mennyiségben..
Akkor uccu neki ,
e100, de 235 nem visz át semmit és nem leszek goldgay...bazz köcsög wg..
maus....de bakker hát mikor én megyek ellene még megkarcolni sem tudom engem meg lenerfel egy wz132??? rohadt cheater.....
E5....mindig ammoracket kapok ez nem fair......
Is7, "háááá mondom h én odacéloztam, az ellenfél odaébb lökte a pályát vagy énaztatnemtom mi volt...."
Na akkor ide veled
amx50b, majd jól megerőszakolok mindenkit 4 lövés, mindenre elég.. "de mér pattog le, méééért kell várni 2 lövés között azt mondták ez gépágyú....."
Foch155, mindig lenerfeli az ánuszom, na majd lesz ne mulass...
"de most mér.... mért pattog le a tornyáról??? mi az h már csak 750et sebez de ugyan annyi alatt tölt.!!!????"
Batchat, "dehát most ez mi ??? hát mire betöltök vele vége a csatának..."
Nincs hülye biztos tank, csak sok noob...nem kell semmi féle játékstílus meg varázslat semmihez, 3 csata után minden tanknak meg lehet találni a helyét, onnantól kezdve tök mindegy mint cisnálsz vele, minden tankkal általában csak lőni kkell a győzelemhez és a sebzéshez...
Ezt szokott a gond lenni, nem a tank típusa, tierje jellege.....nem tud lőni senki....
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."