Jelenleg 56 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 17 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Német harckocsik

11 éve 6 hónapja #31418 Írta: Iranyzo
Megválaszolva: Iranyzo
Nem szabad feladni, a nagyágyúval már jó lesz.
Hátulról szépen fogsz majd vele csipkedni.
Megéri kiszenvedni, utána viszont a borsig jön... ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 6 hónapja #31419 Írta: Pannon
Megválaszolva: Pannon

Sziasztok!

Valaki legyen szíves elárulni, hogy ez a Pz. Sfl. V (aka. Sturer Emil) a német 7-es td mi a jó úristenre használható?? A stock gun nem sebez nagyot, viszont cserébe pontatlan. Nem megy, nem fordul, a vízszintes kitéríthetőségről már jobb nem is beszélni (Azzal meg kitörölhetem a s*ggem, hogy magam elé tudok lőni) Ehhez képest a t28 prototype egy álom masina volt. (Pedig azzal is lesz*ptam magam az első 100 meccs alatt, de annak legalább páncélzata volt)

Bármilyen tippet, trükköt elfogadok és megköszönök :)

Szia!

Röviden és tömören: semmit. El kell viselni, túl kell esni rajta. Pont. Néha összejön egy-egy jobb csata, akkor örülni kell, a többit meg borítsa a feledés jótékony homálya...

Szia!

Én nem mondanám rossznak. Minden harckocsi nyilván csak teljesen kifejlesztve az igazi, ahogy ez is. Nekem tulajdonképpen bejött. Relatíve nagy sebzés és max. csősüllyedés. Ezek az előnyei, ergó ezekre kell építeni a taktikát. Nem rohamtank, nincs sebesség, páncélzat, viszont a nagy csővel nagyot üt. Minél tovább rejtve maradni és nagy harapásokkal támogatni a nehezeket. Spot nélkül semmit nem érsz, ha meglátnak és nincs fedezéked halott vagy. Semmi újdonság. :)
Voltak rosszabb TD-im is.

11 éve 6 hónapja #31492 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
Sturer sz@r volt .... a borsing istenkirály tank brutális az álcája :)
Nem akarlak elkeseríteni ,de a IX WTauf, is kb egy Sturer emil 2. .....
Csak valamivel mozgékonyabb , meg forgatható a tornya, cserébe kap egy olyan ágyú süllyedést ami 0 fok alá nemigen megy sőt néha úgyérzem h még azért is felfelehajlik csak. :D
nemtom, számomra csalódás a tank, de ha már eddig eljutottam kiszemvedem a X-est és álle cuzámmen! :)

11 éve 6 hónapja #31506 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
Szasztok.
Most az előbb mentem ezt.

Nem a számok a nagy valami,de ahogy sikerűlt az számomra érthetezlen.Jt-vel állok az ellen bázisánál egy artyval.Jön 100%-on egy E100 és kiszedi az artyt.Majd célba vesz engem kb 20m-ről és belémküld egyet lepattant.Majd jön a következő,elkezdem riszálni a seggem és megint lepattant
:woohoo: volt még hátra kb 15mp és vége lett.....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 6 hónapja #31507 Írta: mrlajos
Megválaszolva: mrlajos

Szasztok.
Most az előbb mentem ezt.

Figyelem: Spoiler!

Nem a számok a nagy valami,de ahogy sikerűlt az számomra érthetezlen.Jt-vel állok az ellen bázisánál egy artyval.Jön 100%-on egy E100 és kiszedi az artyt.Majd célba vesz engem kb 20m-ről és belémküld egyet lepattant.Majd jön a következő,elkezdem riszálni a seggem és megint lepattant
:woohoo: volt még hátra kb 15mp és vége lett.....

Én tudom!!
Fogadjunk, hogy valamelyik NOOB-tól sunyiba lenyúltad a pajzsot és galád módon felhasználtad! :woohoo:
Amúgy GG!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 6 hónapja #31717 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
Én már nembíro mtovább valaki mondja el vagy tanítson meg mi az istent lehet kezdeni ezzel a fos WT Auf (IX-es) fos td-vel???

EWlőre menni nemlehet vele mert hát papír még 1 tier IV-es is átüti könnyű szerrel, ergó marad a bújkálás ,hátúlról támogatás, de könyörgöm, amikor 10-ből 2 lövés talál meg 10 ből 3 lövés üt át mert a többi pattan vagy csak láncol akkor mi a jó kva annyát b@sszak vele? -.- Példaként ma kőkemény 150m-ről 7 lövésből egyszer sem találok be egy kva kupolát a t29-nek????.. Vicc az egész... aztán játszál "paraszt" ahogy akarsz...

11 éve 6 hónapja #31718 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Van 1 rossz hírem, ha ez nem fekszik neked akkor ne is akard a WTE100-at sokkal de sokkal nehezebb vele eredményesen játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71

11 éve 6 hónapja #31719 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
popika kicsit próbálok Szerb-es lenni.

"hát ez szörnyű , nem megy ne játssz vele."
"olyan tankkal amivel a játékosok 2/3ada jó te meg nem tudsz vele játszani?, ki hallott már iylet..."

Amúgy igen, az első néhány tier mindig rávezető az utcsó tankokra, nem tűnt fel h egyikkel sem megy a játék?

Nem értelek titeket....játsz e100-al az megvéd....ja várj avval meg lőni nehéz a mindenit, akkor fv183 td...bazz azzal meg megint...

Akkor mivel játsszak, mi az ami "hülyebiztos"....

t62AA???? nem mert avval mozogni kell meg sokszor ide oda rohanni és látni kell a térképen a helyeket ahol épp rám van szüksége a csapatnak...nem ez nem jó...

e50/e50m? beállok kempelni aztán mivel van ami pattog rolam megvéd, de közbe azért érek el találatokat..ja ez már inkább, de ez meg picit lő, és a lelkivilágomat nem erősíti kellő mennyiségben..

Akkor uccu neki , e100, de 235 nem visz át semmit és nem leszek goldgay...bazz köcsög wg..

maus....de bakker hát mikor én megyek ellene még megkarcolni sem tudom engem meg lenerfel egy wz132??? rohadt cheater.....

E5....mindig ammoracket kapok ez nem fair......

Is7, "háááá mondom h én odacéloztam, az ellenfél odaébb lökte a pályát vagy énaztatnemtom mi volt...."

Na akkor ide veled amx50b, majd jól megerőszakolok mindenkit 4 lövés, mindenre elég.. "de mér pattog le, méééért kell várni 2 lövés között azt mondták ez gépágyú....."

Foch155, mindig lenerfeli az ánuszom, na majd lesz ne mulass...

"de most mér.... mért pattog le a tornyáról??? mi az h már csak 750et sebez de ugyan annyi alatt tölt.!!!????"

Batchat, "dehát most ez mi ??? hát mire betöltök vele vége a csatának..."

Nincs hülye biztos tank, csak sok noob...nem kell semmi féle játékstílus meg varázslat semmihez, 3 csata után minden tanknak meg lehet találni a helyét, onnantól kezdve tök mindegy mint cisnálsz vele, minden tankkal általában csak lőni kkell a győzelemhez és a sebzéshez...

Ezt szokott a gond lenni, nem a tank típusa, tierje jellege.....nem tud lőni senki....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mir4g3, Szete58, Get200

11 éve 6 hónapja #31720 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Dozernek rossz napja volt szerintem.
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: taxi176, CrossMetal1, Szete58

11 éve 6 hónapja #31721 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Az e75 öt nagyon szeretem , az e100 mennyiben tér el , valakinek tapasztalata vele, kívàncsi vagyok mert lassan csak egy kis kredit hiànyzik. :huh:

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31722 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Amelyik nap nem játszok evvel a játékkal aznap nem lehet rossz napom, ma is egy ilyen nap van. Szép hétvégét.

Attól még a hülyeség globális, mindenhol és mindenütt jelen van. Én elismerem ha hülyeséget csinálok, és alázatot mutatok, vagy legalább nem tetézem más kárára.

Szerintem ez is egy készség amit érdemes elsajátítani és használni az élet minden területén. Önkritika , és a lehetőségek mérlegelése... legyen az játék, vagy akármi...Nem vagyok türelmes , de tudok segíteni, és abban segítek amiben hozzáértőbb vagyok mint a kérdező ...

És akkor ez még mindig csak egy 6+ éveseknek szánt játék.... mi lenne egy

-EL.

Vagy ne adj isten egy 5x5 ös rubikkockával.... (úristen)

Vajon hányan püfölik a billentyűzetet itt a wotban a számítógépen nap mint nap , ami mellett nem ismerik a sakkot csak szabály szinten, vagy malom, magyar kártya ... egy sima társasjáték ....

Én sem vagyok még egy senki sem, de látni mennyi noob van....

vagy facebookpocok, aki a napi híreket onnan kukázza , mennyi logikátlan ember van a környezetünkben.... és akkor az én ku**a anyámat mikor már nem bírom idegileg , hogy valaki fogyatékos, és még reklámozza is...

E100ról kérdezd a Mirage-t, állítólag elég ha kihasználod a pánxélod , meg töltessz pár kumulatív töltetet, és mehet is a móka.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31723 Írta: taxi176
Megválaszolva: taxi176
...egyet értek dozerrel szívesen tanulnék tőle bár az agyára mennék és feladná. :D

11 éve 6 hónapja #31724 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Az e75 öt nagyon szeretem , az e100 mennyiben tér el , valakinek tapasztalata vele, kívàncsi vagyok mert lassan csak egy kis kredit hiànyzik. :huh:

Az E-75 könnyebben játszható, mint az E-100. Ettől függetlenül az is jó gép, csak ki kell ismerni. Az E-75 ágyúja nekem nem jött be rajta, nem nagyon jöttek a sebzések. Persze free XP nem volt, tehát kiszenvedtem a 150-est valahogy. Ez már egész jól odab@sz ha kell. Sajna a sima ammo átütése semmi, szóval HE vagy gold helyzettől függően. Gold ha csak egy kicsi átütés hiányzik, HE ha messze van, srégen áll vagy túl kemény. Messze amúgy problémás lövöldözni, mert elég lassan repül. Aztán megsokasodtak a TD-k és szinte mindegy volt mit csinálok szitává lőttek. Megtanultam beforgatni a tornyot is a test mellett, úgy már kevésbé. Persze ez kevés ha nyílt terepen kellene átvágni, de azért elég jól pattint 30-35° -ban. Randomban még mindig nem játszok vele sokat, ahhoz drága.

11 éve 6 hónapja #31725 Írta: taxi176
Megválaszolva: taxi176

Az E-75 könnyebben játszható, mint az E-100. Ettől függetlenül az is jó gép, csak ki kell ismerni. Az E-75 ágyúja nekem nem jött be rajta, nem nagyon jöttek a sebzések. Persze free XP nem volt, tehát kiszenvedtem a 150-est valahogy. Ez már egész jól odab@sz ha kell. Sajna a sima ammo átütése semmi, szóval HE vagy gold helyzettől függően. Gold ha csak egy kicsi átütés hiányzik, HE ha messze van, srégen áll vagy túl kemény. Messze amúgy problémás lövöldözni, mert elég lassan repül. Aztán megsokasodtak a TD-k és szinte mindegy volt mit csinálok szitává lőttek. Megtanultam beforgatni a tornyot is a test mellett, úgy már kevésbé. Persze ez kevés ha nyílt terepen kellene átvágni, de azért elég jól pattint 30-35° -ban. Randomban még mindig nem játszok vele sokat, ahhoz drága.

.. én a maus ágyúját használom nem nagyon marad el az is7-től és sajna a tapasztalatom a 150mm-rel lehúzás, épp úgy mellé megy vagy nem üt át és ezért drága. Számomra randomba inkább az e75 top ágyúja dukál az e100-on. De ha full arany akkor használd a 150-est.

11 éve 6 hónapja #31726 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Én inkább a HE miatt használom a 150mm-est. A gold tényleg közelharcra van. Átviszi az IS-7 frontját például, de annál többet nem.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 34 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.