Jelenleg 61 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Német harckocsik

11 éve 6 hónapja #31740 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika

Van 1 rossz hírem, ha ez nem fekszik neked akkor ne is akard a WTE100-at sokkal de sokkal nehezebb vele eredményesen játszani.

Azt azért majd megnézném, Nem tartom magam rossz játékosnak ( 1602 WN7) és általába a tárasakkal megállom a helyem elég jól, majd ha egyszer meglessz a X-es írok ,h mit sikerült vele szuperálni. Sajna van annyi akarat erőm, hogy úgyis kiszenvedem O.o

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31741 Írta: Popika

popika kicsit próbálok Szerb-es lenni.

"hát ez szörnyű , nem megy ne játssz vele."
"olyan tankkal amivel a játékosok 2/3ada jó te meg nem tudsz vele játszani?, ki hallott már iylet..."

Amúgy igen, az első néhány tier mindig rávezető az utcsó tankokra, nem tűnt fel h egyikkel sem megy a játék?

Nem értelek titeket....játsz e100-al az megvéd....ja várj avval meg lőni nehéz a mindenit, akkor fv183 td...bazz azzal meg megint...

Akkor mivel játsszak, mi az ami "hülyebiztos"....

t62AA???? nem mert avval mozogni kell meg sokszor ide oda rohanni és látni kell a térképen a helyeket ahol épp rám van szüksége a csapatnak...nem ez nem jó...

e50/e50m? beállok kempelni aztán mivel van ami pattog rolam megvéd, de közbe azért érek el találatokat..ja ez már inkább, de ez meg picit lő, és a lelkivilágomat nem erősíti kellő mennyiségben..

Akkor uccu neki , e100, de 235 nem visz át semmit és nem leszek goldgay...bazz köcsög wg..

maus....de bakker hát mikor én megyek ellene még megkarcolni sem tudom engem meg lenerfel egy wz132??? rohadt cheater.....

E5....mindig ammoracket kapok ez nem fair......

Is7, "háááá mondom h én odacéloztam, az ellenfél odaébb lökte a pályát vagy énaztatnemtom mi volt...."

Na akkor ide veled amx50b, majd jól megerőszakolok mindenkit 4 lövés, mindenre elég.. "de mér pattog le, méééért kell várni 2 lövés között azt mondták ez gépágyú....."

Foch155, mindig lenerfeli az ánuszom, na majd lesz ne mulass...

"de most mér.... mért pattog le a tornyáról??? mi az h már csak 750et sebez de ugyan annyi alatt tölt.!!!????"

Batchat, "dehát most ez mi ??? hát mire betöltök vele vége a csatának..."

Nincs hülye biztos tank, csak sok noob...nem kell semmi féle játékstílus meg varázslat semmihez, 3 csata után minden tanknak meg lehet találni a helyét, onnantól kezdve tök mindegy mint cisnálsz vele, minden tankkal általában csak lőni kkell a győzelemhez és a sebzéshez...

Ezt szokott a gond lenni, nem a tank típusa, tierje jellege.....nem tud lőni senki....

Hm ez már szerintem túl szerbes-re sikerült O.o
Először is az ág első pár tankja megmutatja h milyen is lesznek a nagyobbak?.. nah ez ide pontosan nem igaz, az első pár tanknak nemvolt forgatható tornya, de legalább volt normális ágyú süllyedése és pontos volt ami a IX-es re nem mondható el. Ebben a mondatodban talán annyira volt igazad ,h mind1ik tank papír az ágon. más közük nemnagyon van.

A másik , hogy nemértem mire kellett felsorolni a többi tankot? Nekem ez az egy IX-es Dágvány csapta ki a biztosítékot ,h 0.36v8 as pontosággal is úgy érzem mintha egy KV-2 troll ágyúval lőnék.
a Többi Felsorolt X-es tanok közül kb mind megvan (2 med nincs) és egyikkel sincs semmi bajom ott állnak a garázsban. Alkalom adtán megyek velük 1-2őt a Prém fiók híján.

Az utolsó pár mondatothoz , majd küldenék 1 replayt (nem tud lőni senki) és megnézheted h 100-150m-re lévő 100% onra beszűkűlt célponton 7-8 lövésből miért nem talál be egy se, és akkor ne akadjak ki!. AMikor még ugyanaz az ágyú van rajta mint a borshing-on és 400-500 M-rekről azt lőttem el amit akartam, ! PL.:4 szitakötő bal és jobb szárnyát felváltva 1 lövéssel és még a 70 el mozgó scout is telibe volt ütve. (hatásvadász túlzás volt)

11 éve 6 hónapja #31744 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Te amúgy melyik csővel mész Popika? A 128mm-es ágyú 0,33 pontosságára és 2,1 célzási idejére nem lehet panasz. Használd azt.

11 éve 6 hónapja #31747 Írta: Popika
Egyértelműen azt fogom használni ha meglessz, mostmég az alap 128 mm -essel tolom, én azon vagyok kiakadva h ami a borsingon nagyszerűen működött annak ezen mivel nagyobb tier mégjobban kéne de ez közelében sincs annak.

11 éve 6 hónapja #31752 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

0.36v8 as pontosággal is úgy érzem mintha egy KV-2 troll ágyúval lőnék.

Nana, kéretik nem szidni, jó az az ágyú! :)

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31783 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Van 1 rossz hírem, ha ez nem fekszik neked akkor ne is akard a WTE100-at sokkal de sokkal nehezebb vele eredményesen játszani.

Azt azért majd megnézném, Nem tartom magam rossz játékosnak ( 1602 WN7) és általába a tárasakkal megállom a helyem elég jól, majd ha egyszer meglessz a X-es írok ,h mit sikerült vele szuperálni. Sajna van annyi akarat erőm, hogy úgyis kiszenvedem O.o

Nem azért írtam, hogy rossz vagy jó játékos vagy. (Igazából pont leszarom)
Van 1 tankod iszonyat jó ágyúval, korrekt töltés idővel, elég jó álcával.
Még sem megy vele a játék, nem tudom mi az oka de lényegtelen.
Van a WTE100, iszonyat jó ágyú 10másodpercig (jó esetben és ha a WG is támogat 3000+ hit)ami pontos de nem lézer sugarat lő így akár pattanhat is. ezután jön az a rész, hogy aki lát az mind téged lő,( szinte 0-val egyenlő álcával bír) ha nem megfelelően helyezkedtél ez a csata végét is jelentheti ( nagyon hosszú a töltési idő ha még 4-5 en vadásznak rád még többnek tűnik).
Ez ért sokan támogatják vele a piros vonalat ahonnan majd akkor lőnek mikor már a csapat el hullót. Így jó esetben 1 tár néhány lepattanóval és nincs 3000+ hit.
Van a másik véglet, odamegyek és mindenkit megalázok. Vagy sikerül, vagy nem, általában hamar véget szokott érni számukra a csata.

Meg kell találni a közép utat ami nem lesz egyszerű, és nagyon pálya függő tank, 1 városi pályán nem 1 élmény játszani vele.

Én erre gondoltam csak nem volt kedvem ennyit írni.

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31845 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71

Egyértelműen azt fogom használni ha meglessz, mostmég az alap 128 mm -essel tolom, én azon vagyok kiakadva h ami a borsingon nagyszerűen működött annak ezen mivel nagyobb tier mégjobban kéne de ez közelében sincs annak.

Megnyugtatlak, nem vagy ezzel egyedül. A Borsig lövege ezen a tankon valahogy nekem is sokkal pontatlanabb volt. Aztán szabad TP-ből feltettem a nagy löveget, egy csapásra megváltozott minden... ;)

Néha komolyan úgy érzem, hogy a pontosság csak tájékoztató jellegű info a WG-nél.

11 éve 6 hónapja #31846 Írta: tigershark71

Nem azért írtam, hogy rossz vagy jó játékos vagy. (Igazából pont leszarom)
Van 1 tankod iszonyat jó ágyúval, korrekt töltés idővel, elég jó álcával.
Még sem megy vele a játék, nem tudom mi az oka de lényegtelen.
Van a WTE100, iszonyat jó ágyú 10másodpercig (jó esetben és ha a WG is támogat 3000+ hit)ami pontos de nem lézer sugarat lő így akár pattanhat is. ezután jön az a rész, hogy aki lát az mind téged lő,( szinte 0-val egyenlő álcával bír) ha nem megfelelően helyezkedtél ez a csata végét is jelentheti ( nagyon hosszú a töltési idő ha még 4-5 en vadásznak rád még többnek tűnik).
Ez ért sokan támogatják vele a piros vonalat ahonnan majd akkor lőnek mikor már a csapat el hullót. Így jó esetben 1 tár néhány lepattanóval és nincs 3000+ hit.
Van a másik véglet, odamegyek és mindenkit megalázok. Vagy sikerül, vagy nem, általában hamar véget szokott érni számukra a csata.

Meg kell találni a közép utat ami nem lesz egyszerű, és nagyon pálya függő tank, 1 városi pályán nem 1 élmény játszani vele.

Én erre gondoltam csak nem volt kedvem ennyit írni.

Ezt nagyon jól leírtad, a játék egyik legnehezebben játszható tankja.
Teljességgel különbözik minden mástól, igazából semmihez sem hasonlít a német ágon. Van hogy jól kijön vele a lépés, de iszonyat sok cumi van addig...

11 éve 6 hónapja #31852 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
[/quote] Nana, kéretik nem szidni, jó az az ágyú! :)[/quote]

Csak 1 közbevetés: amennyiben betalál nagyon jóóóóó, ha nem hááááááát ... :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 6 hónapja #31854 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

...amennyiben betalál nagyon jóóóóó, ha nem hááááááát ... :whistle:

...akkor nem ivott Szása elég vodkát... és valószínű többet nem is fog... Ti ne essetek bele ebbe a hibába! :)

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31913 Írta: tigershark71

Az e75 öt nagyon szeretem , az e100 mennyiben tér el , valakinek tapasztalata vele, kívàncsi vagyok mert lassan csak egy kis kredit hiànyzik. :huh:

Az E-75 szerintem univerzálisabb tank, messzire is egészen jól lő, ugyanakkor igazi közelharcos is. Ezzel szemben az E-100 nagy és lassú, kifejezetten közelharcra való, nyílt terepen több irányból lőve gyorsan szétkapják a TD-k és az artyk. Közelharcra alap konfig a 15cm löveg a lényegesen magasabb sebzés miatt és hozzá a gold lőszer, hogy meglegyen az átütés is. Nem olcsó, de jó érzés, amikor repkednek a 7-800 sebzések.
A testet szerintem picit jobban forgatni kell (jobb az oldalpáncél), mert a hasa alja mind a kettőnek gagyi, növelni kell a realtív páncélvastagságot. Nagy eltérés viszont, hogy az E-100-nak a tornyát is be kell forgatni lepattanóra két lövés között, mert szemből sokkal könnyebben átlövik, mint a 75-ös tornyát.
Személy szerint nagyon élvezem, igen nagy élmény vele a játék. Érdemes jó sok szabad TP-t gyűjteni a nagy lövegre, szerintem nem érdemes a kicsivel szenvedni. Prémium fiókkal viszonylag ritkán mínuszos a csata, még akkor is ha csak golddal lősz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 6 hónapja #31919 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
Bocs a közbeszólásért, mert nem annyira az E-100-hoz tartozik, de nem győzök csodálkozni azóta sem, Komarin pályán E-75-el beálltam egy gödörbe, épp csak a torony volt látható, ahogy ott gubbasztottam, csak hallgattam a "peng"-eket, és csak egy arty tudott kiszedni onnan! A végén néztem a lehetséges sebzést, ami 7770 volt! :D Biztos volt már aki ennél is többet kapott, de ez a kevéske nekem nagyon jól esett! :)

11 éve 6 hónapja #31923 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80

Bocs a közbeszólásért, mert nem annyira az E-100-hoz tartozik, de nem győzök csodálkozni azóta sem, Komarin pályán E-75-el beálltam egy gödörbe, épp csak a torony volt látható, ahogy ott gubbasztottam, csak hallgattam a "peng"-eket, és csak egy arty tudott kiszedni onnan! A végén néztem a lehetséges sebzést, ami 7770 volt! :D Biztos volt már aki ennél is többet kapott, de ez a kevéske nekem nagyon jól esett! :)

Az igen...
Ha jól rémlik KV-4-el és ST-1-el volt 8k feletti lehetséges sebzésesem.
E-75 vonalon még csak a KT-nál járok, de ha ennyire birja az ütést, akkor attól tartok szeretni fogom...

:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 6 hónapja #31924 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Az igen...
Ha jól rémlik KV-4-el és ST-1-el volt 8k feletti lehetséges sebzésesem.
E-75 vonalon még csak a KT-nál járok, de ha ennyire birja az ütést, akkor attól tartok szeretni fogom...

:D

Garantáltan szeretni fogod! :D Mindenképpen kell hozzá a képzett legénység, eleve min. 2 skilles legyen, de jobb a 3 szerintem, és nem lesz annyira nyűgös! Nekem is még kell rá a nagy cső, de már így is eg vadállat! :)

11 éve 6 hónapja #31925 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok.
Ez a vas volt már meg valakinek? (VK30.01P)

JÉZUSOM
:sick:
Még az ókorban ki lett fejlesztve még amikor nem is ezen az ágon volt szerintem,mert az előtte lévők sötétek.
De hát ez egy borzalom,kritikán aluli.Mi lesz így az E100 és Maus tankocskákkal,mert gondoltam elindulok értük. :S
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.