Jelenleg 588 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 9 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 11 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 20 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 22 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Német harckocsik

11 éve 5 hónapja #34535 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok.
Na ez lett meg ma..... :evil:

mentem vele (nekem az E100 nincs meg) az a puska az egy ördög :evil:
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #34543 Írta: BladeGTA
Megválaszolva: BladeGTA
Nekem nem rég lett meg az E75. Nagyon vártam a 128-ast, most végre az is meglett. Gondoltam, hogy azzal simán aprítani fogok. Hát nem! Nem tudom, lehet az E75-öm van elállítva, de nagyon szarul megy, alig tudok vele átütni, még tier8-ast is, engem meg mindig szarrá lőnek :( Pedig beforgatom, és pattogni is tud
Én egyenlőre csalódtam az E75ben, és a 128-asban is , a 105-össel is jobban ment...

11 éve 5 hónapja #34544 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Nekem nem rég lett meg az E75. Nagyon vártam a 128-ast, most végre az is meglett. Gondoltam, hogy azzal simán aprítani fogok. Hát nem! Nem tudom, lehet az E75-öm van elállítva, de nagyon szarul megy, alig tudok vele átütni, még tier8-ast is, engem meg mindig szarrá lőnek :( Pedig beforgatom, és pattogni is tud
Én egyenlőre csalódtam az E75ben, és a 128-asban is , a 105-össel is jobban ment...

Lehet kicsit nyers leszek, de tanulj meg játszani vele BladeGTA. Az első tier9 tankod alig 2k csatával, még szép hogy nem ütsz át semmit. Magasabb tierben nehezebb a játék, a játékosok nagy része több tapasztalattal rendelkezik nálad és pontosan tudják hogyan pattintsanak vagy épp lőjenek át téged. Az az ágyú a Maus és az E-100 ágyúja, lehet vele alkotni ha egyszer ráérzel. Türelem, csak pár száz csata és jobban fog menni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 5 hónapja #34546 Írta: Paxton84
Megválaszolva: Paxton84

Lehet kicsit nyers leszek, de tanulj meg játszani vele BladeGTA. Az első tier9 tankod alig 2k csatával, még szép hogy nem ütsz át semmit. Magasabb tierben nehezebb a játék, a játékosok nagy része több tapasztalattal rendelkezik nálad és pontosan tudják hogyan pattintsanak vagy épp lőjenek át téged. Az az ágyú a Maus és az E-100 ágyúja, lehet vele alkotni ha egyszer ráérzel. Türelem, csak pár száz csata és jobban fog menni.

Nekem nagyon bejön az E75 . Már az E100-at is kifejlesztettem vele csak nem vettem meg mivel szerintem az nem tetszik majd nekem . Van viszonyítási alapom a Maus nekem nagyon nem tetszik és ezért félek megvenni az E100-at . Szívesebben megyek tier 10-ben E75-el mint a Mausal és jobb tanknak is tartom attól függetlenül , hogy nem azonos tier besorolásúak. A topp lövege nem egy brutál erős azt elismerem , de azért bőven negálja a helyét . Tier 8-ban kegyetlen tarolást tudsz csinálni E75-el ! Igen 2k csatával még van mit tanulnod és ezt nem rossz értelemben mondom !Egy javaslat gyakorolj sokat ne sajnáld a kreditet megéri hidd el ! ;)

11 éve 5 hónapja #34558 Írta: BladeGTA
Megválaszolva: BladeGTA
Köszi srácok, én is bízom benne , hogy jobban fog menni :)
Csak eddig a tapasztalatom nem ilyen "nehézséges" volt egy új tiernél, a tigerek is majdhogynem egyből jól mentek.

11 éve 5 hónapja #34572 Írta: Paxton84
Megválaszolva: Paxton84

Köszi srácok, én is bízom benne , hogy jobban fog menni :)
Csak eddig a tapasztalatom nem ilyen "nehézséges" volt egy új tiernél, a tigerek is majdhogynem egyből jól mentek.

Ha gondolod keress játékban szívesen megyek szakaszban vagy akár gyakorlóban e75-el !

11 éve 5 hónapja #34578 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Hát nem tudom, de fél stock is8-al, és szintén fél stock m103-al is fényévekkel jobbakat megyek, mint a fullos e75-el. Valahogy nem megy. NEm feltétlenül a tank szar, de valahogy olyan érzésű vas, ami kicsit mindenben jó, de semmiben sem jó annyira, hogy értelmesen tudjak rá taktikát alapozni. Egyrész rohadt nagy. És az egész tank vonzza a gold ammot, amivel a tornyát bárki, bárhonnan belövi. És ha már német ágyu, legalább ne lenne olyan baromira pontatlan. Sokkal rosszabb, mint a hasonló tieres ruszki ágyúk.

Mindegy, biztos bennem van a hiba nagyja, de akkor is, az e75-öt már zsigerből gyűlölöm...

11 éve 5 hónapja #34583 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Hát nem tudom, de fél stock is8-al, és szintén fél stock m103-al is fényévekkel jobbakat megyek, mint a fullos e75-el. Valahogy nem megy. NEm feltétlenül a tank szar, de valahogy olyan érzésű vas, ami kicsit mindenben jó, de semmiben sem jó annyira, hogy értelmesen tudjak rá taktikát alapozni. Egyrész rohadt nagy. És az egész tank vonzza a gold ammot, amivel a tornyát bárki, bárhonnan belövi. És ha már német ágyu, legalább ne lenne olyan baromira pontatlan. Sokkal rosszabb, mint a hasonló tieres ruszki ágyúk.

Mindegy, biztos bennem van a hiba nagyja, de akkor is, az e75-öt már zsigerből gyűlölöm...

Ahogy mondod az E75 egy aranymágnes mert sidescrapben képes pattintani bármit ,ezt komolyan mondom az ágyújával meg ugyanúgy lehet nyomulni mint bármivel, gyenge pontokat célozni, és kész. De az egyik nagy kedvencem, a Tiger 2 vel együtt , én megveszem az e100 amint lesz rá 6 millám. :) Bár még előbb megveszem az m103 at, meg az AMX 50 120 at. :cheer:

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #34590 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Hát ja, nálam az lesz a baj, hogy valami fertelmesen sokat szívtam az e75-el, mire kimaxoltam rajta mindent, és kb minden bizalmamat elvesztette ezalatt a jó sok meccs alatt. MEg kellene tanuljak ujra bizni a gépben, de valahogy rohadtul nem megy. Az sem segit ebben, hogy majdnem minden meccsen kirak vele a mező kellős közepére. ÉS az sem, hogy ha velem áll szemben, akkor tudom, hogy hogyan kell bántani.

Sidescrape-ban a test mindent pattint. Így mindenki a tornyot lövi, amit mindenki belő golddal. Én is ezt szoktem tenni ilyenkor. És a tornyot már nem nagyon van hova dugni.

11 éve 5 hónapja #34596 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Én is ezt szoktem tenni ilyenkor. És a tornyot már nem nagyon van hova dugni.

Nekem sikerült egyszer annyira eldugnom az alját, hogy csak a torony volt kint, csak arty tudott kiszedni a lukból! Akkor volt a lehetséges sebzés 7770, ami nem nagy szám, mert lehetett volna több is, ha izgek mozgok közben, nem hagyom magam az artynak! Bár lehet az ellenfél volt annyira béna, hogy nem bírták a tornyot átlőni, de lehet azzal is pattintani, ha arról van szó!

11 éve 5 hónapja #34607 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Nos, megvettem, használom is, de nem lett Istenített kedvencem.
Pedig tudok vele lőni is, és side-scrape sokat pattint, de tegnap is kitárazott rajtam az arty a csata elején.
DE - azért jó kis tank ez!
Példa a múltkori csata képe, amit betettem a "mire vagytok büszkék" topic-ba (most itt van belőle kettő) két megjegyzés:

1/ jobb is lehettem volna, de elfogyott a csapat, és négyen jöttek rám. Túl közel mentem a T30-hoz, és meg tudott lőni (messziről nem!!!) - a potenciális sebzés így is magáért beszél
2/ a VK 50B-t egyedül lőttem ki 0-ról. Pedig az egy jó pattintós tank (lenne) csak a srác nem a legjobban fordította be.
Dombon előre gurultam, beszűkültem, meglőttem BUMM - torony picit forgat - lepattint, visszagurul tölteni.. Okozott sebzés 440-520 kapott sebzés 0. Ezt áljátszottam 4-szer (és hárman löttek, az a vicces...)
Szóval jó kis tank ez, de az ST-I most jobban tatszik (talán mert új).

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Axekiller01

11 éve 5 hónapja #34633 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok.
A JP E100-ról írna valaki valamit.pl milyen képességeket érdemes a srácokra kifejleszteni ér e valamit az álcaháló stb.

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #34637 Írta: Gopa35
Megválaszolva: Gopa35

hát az IS-8-nak annyi a páncélja mint madáron a szőr....
Tigris 2-vel előről úgy átviszem... (ha nem extrém szögbe ba**om be)
....az M103 meg csak dombos pályára jó.... mert a teste az szintén olyan puha.....

korrektúra: Tiger205

11 éve 5 hónapja #34644 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
A leghasznosabb skill annál a "harcjárműnél" a bal kattintás a tankon eladás.

francia/amerikai/angol td kifejlesztése és használata a második lépés.

TROLOLOLOOO

De komolyra fordítva a szót.

Kiválasztottad a legócskább TD-t sajnos, azon a gépen semmi nem segít. A legjobb megoldás a tűrés és a nagyon nagy türelem kifejlesztése saját skillnek. Gondolom német tnakokat favorizálod. Sajnos ez itt ebben a kategóriában szopás. Ha valódi játékélményt akarsz akkor a már felsoroltakat ajánlom. Ha kitartasz mellette, akkor "SZÚÚÚSZÁÁÁ"....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, CrawlingChaos

11 éve 5 hónapja #34649 Írta: Iranyzo
Megválaszolva: Iranyzo
Azt mondod Dozer00 hogy amerikai td?
T30-am lassan fullos, de mindenki le akar beszélni az E4 ről. Hogy így meg úgy nem jó, már lassan csak konokságból fejlesztem.
Meg azért mert tetszik, de azért kidobni 6 millát nem akarok.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 16 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.