Jelenleg 47 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 5 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 14 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 19 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 20 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 1 hónapja #61108 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Tiger II-őt tolja valaki mostanában? Érdekelne aktuális vélemény róla, mert nekem hatalmas csalódás. Páncélról nem beszélhetünk (mondjuk a többi T8 heavynél sem kivéve a T32 tornyát), ég mint a karácsonyfa, hegynek felfele csiga, sík talajon vállalható. Gondoltam az ágyú majd kompenzálja, de nem. Iszonyat pontatlan, messze van a 0.34-től. Beszűkületlen célkereszttel nem is lövök mert felesleges. De teljesen becélozva is messzire 10ből 4 lövés pontatlan, gyakorlatilag körön kívülre megy. Elég szenvedős vele a játék. Hulldown kizárva mert a tornyot átlövik, sidescrape működne ha nem lőnék át a tornyot... Nehéz ügy számomra. Esetleg ha van valami ötletetek tippetek szívesen várom!

Kb 3 hónapja nem játszottam vele, de kedvenc heavym...

A nagy torony már elég jól pattint. A hasát rejtsd el, a felső lemez szintén elég jól védett. A tornyot fordítsd el 15-20 fokkal. Úgy a kupolát is nehezebb ellőni, és ad egy kis extra védettséget. Csak ha átmegy, akkor ammorack :)
Egyébként 1vs1-ben én mindig tapadtam. Az is3 búbját simán tudod lőni, s néha pattinthat a toronygyűrű...

és az automata tűzoltó alap... megéri

A valódi Királytigris ebben a játékban az E75. A tiger II az csak egy kis vicc a WG-től. "Majd megveszem a tigerII-t és halálra alázok vele mindenkit..." - ébresztő :) jön a vizes lepedő. A Tiger II az egy kis szürke kul@ amihez a WG ajándékba ad egy kis papír zászlót (ami a fagyihoz is van) rajta egy LOL felirattal.
Fejleszd ki hamar az e75-öt a tiger II-t add el gyorsan-gyorsan.
Persze itt majd jön: "Csak nem tudsz vele játszni, jó az!". Mégis melyiknél jobb T32? IS-3? 50100? Még a t29-cel is megeszem a városban 1 vs 1-ben :) T10-ben pedig teljesen halott, ha mákod van supportként csipegethetsz valamit, ha azzal az (hű de pontos 0.34 - itt jön a LOL zászló) ágyúval tudsz weakspotot lőni, ha sikerül is akkor lesz egy über 260-320-as sebzésed.

Alulértékelt tank. Sokkal jobb annál, mint amire értékelik. De érthetõ, mert az ész nélküli játékot bünteti. Forgatni kell és pattint. Lézerpontos az ágyúja jó átütéssel, jobb a DPM-je, mint az IS-3-nak. Megelõzõ karbantartás + auto tüzoltó és nem fog gyulladni. A legnagyobb baj, hogy buffnak hazudott nerffel elvették a top motorját. Így sajnos lomha dög lett. Ennek ellenére jó kezekben félelmetes ellenfél.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #61117 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Elfogadnám a válaszod, ha nem lenne minden másik tier 8-as tankkal jobb eredményed, mint a tiger II-vel. Azonban látszik, hogy szereted, így érthető a válasz.

Nekem ez volt az első tier 8-as tankom, és bevallom a t32-vel karöltve örültem, hogy el tudtam adni. El lehetett kapni vele egy-két jó meccset, de az 50100 után nem lenne értelme visszavenni.

11 éve 1 hónapja #61128 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Elfogadnám a válaszod, ha nem lenne minden másik tier 8-as tankkal jobb eredményed, mint a tiger II-vel. Azonban látszik, hogy szereted, így érthető a válasz.

Nekem ez volt az első tier 8-as tankom, és bevallom a t32-vel karöltve örültem, hogy el tudtam adni. El lehetett kapni vele egy-két jó meccset, de az 50100 után nem lenne értelme visszavenni.

Nem olyan könnyū vele menni - fõleg a motor nerf óta - de azért nem olyan rossz mint sokan gondolják. Az eredményeim meg azért jobbak, mert a német ág volt az elsõ és ebbõl kifolyólag ott még sokat bénáztam, a többi tankkal már tapasztaltabbként kezdtem játszani. Egy szó , mint száz! Sokan lenézik, mert nehéz vele a jó játék és sokan bénáznak vele. De kellemetlen meglepetést tud okozni, ha jó kezekbe kerül. Használható tank. De persze egy IS-3 vagy AMX 50 100 valo ESL-re nem ez. (ha csak a heavyket nézem)

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #61133 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Hát valahogy nekem is az jött le, hogy a tigris 2 a kv4 után a második legvacakabb 8-as heavy. A kinait, meg az angolt nem próbáltam, de a többit jobban szerettem, mint a tigris 2-t. Ebben benne van,hogy béna voltam/vagyok hozzá. Mondjuk az e75-öt sem szeretem, ugyhogy nyilván bennem is van hiba. ÉS a tigris2-t meggyűlöltem az alatt a 100 csata altt, mire sikerült kifulloznom. Amugy kifullozva már nem volt annyira vészes, de nem volt képes kiölni belőlem az első 100 csata okozta rossz szájízt. Még a kv4 sem volt annyira szenvedős stockként, mint a tigris 2. A kv4-re legalább feltehettem elsőnek a top csúzlit.

11 éve 1 hónapja #61142 Írta: Igipopp_Free
Megválaszolva: Igipopp_Free

Tiger II-őt tolja valaki mostanában? Érdekelne aktuális vélemény róla, mert nekem hatalmas csalódás. Páncélról nem beszélhetünk (mondjuk a többi T8 heavynél sem kivéve a T32 tornyát), ég mint a karácsonyfa, hegynek felfele csiga, sík talajon vállalható. Gondoltam az ágyú majd kompenzálja, de nem. Iszonyat pontatlan, messze van a 0.34-től. Beszűkületlen célkereszttel nem is lövök mert felesleges. De teljesen becélozva is messzire 10ből 4 lövés pontatlan, gyakorlatilag körön kívülre megy. Elég szenvedős vele a játék. Hulldown kizárva mert a tornyot átlövik, sidescrape működne ha nem lőnék át a tornyot... Nehéz ügy számomra. Esetleg ha van valami ötletetek tippetek szívesen várom!

Hát ha nem várod meg, hogy beszűküljön ne lepődj meg a mellé megy.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #61146 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Tigris II még nincs megvéve , éppen húzom az Tigrisben a legénység 2. skilljét.
Majd ha 60%-70% lesz akkor megveszem.
(De előbb az Angol 10-es TD ! )

Szegény KV-4 már szerintem totál rozsdás a garázsomban , Ivánék meg hónapok
óta élvezik a vodkát :-) !
DE nem fogom eladni , én imádtam vele játszani , lomha , nehézkes az tény.
De kicsit ésszel használva Top ágyúval brutálisan büntet bárkit aki lenézi.
Ja igen , anno amikor még ezt az ágat húztam akkor bizony a top löveg MÉG CSAK
a nagy toronyra ment rá !
(Nem mostanában volt na , de még így is élmény volt vele a játék ! )

11 éve 1 hónapja #61168 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN

Nem olyan könnyū vele menni - fõleg a motor nerf óta - de azért nem olyan rossz mint sokan gondolják. Az eredményeim meg azért jobbak, mert a német ág volt az elsõ és ebbõl kifolyólag ott még sokat bénáztam, a többi tankkal már tapasztaltabbként kezdtem játszani. Egy szó , mint száz! Sokan lenézik, mert nehéz vele a jó játék és sokan bénáznak vele. De kellemetlen meglepetést tud okozni, ha jó kezekbe kerül. Használható tank. De persze egy IS-3 vagy AMX 50 100 valo ESL-re nem ez. (ha csak a heavyket nézem)

Igazából a motor nerf zavar a legkevésbé. Sík terepen teljesen rendben van, csak emelkedőn zavaróan gyenge. Biztos én sem játszom jól vele, lehetne jobban forgatni, valszeg a tornyát is be kéne picit forgatnom, mert egyébként simán átlövik az ágyú körül. Viszont az ágyú fényévekre van a lézer pontosságtól. Ezt mindjárt kifejtem egy következő hozzászólásban. Úgy vettem ki a szavaidból hogy régen játszottál vele, szerintem ha van kedved próbáld ki most milyen egy pár meccs erejéig. Sok partizán nerf van szerintem, amit hivatalosan nem neveznek annak. Lásd pl. a T34 tornyát. Régen 90%-ban mindent pattintott, most meg egy csomó helyen be tudják lőni, érezhetően sokkal gyengébb lett...

11 éve 1 hónapja #61171 Írta: PZs_HUN

Hát ha nem várod meg, hogy beszűküljön ne lepődj meg a mellé megy.

Nem vagyok nagyon tapasztalt játékos, de noob sem. Sokszor van olyan szitu, amikor nincs időd megvárni hogy beszűküljön. Az utóbbi időben az alábbi tankokkal játszottam viszonylag sokat: AT7, M103 (középső csővel), T34, T54E1, TigerII, IS7.
Ezek közül érzésre ez a legpontatlanabb a T54E1-el együtt. Pedig az AT7 T34 szinten kellene mozognia papíron, de a közelében sincs. T34-el sokat lövök nem teljesen beszűkült állapotban mert sok a célzásideje, és az sokkal pontosabb. Természetesen ha van idő mindig megvárom hogy teljesen rászűküljön a célra. Viszonyításképp az AT7-el 300m-en túli célokra 10-ből 9 lövés pontos, a TigerII-nél 6-max 7. Valami nagyon nem ok azzal a csővel...

11 éve 1 hónapja #61180 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

A nagy torony már elég jól pattint. A hasát rejtsd el, a felső lemez szintén elég jól védett. A tornyot fordítsd el 15-20 fokkal. Úgy a kupolát is nehezebb ellőni, és ad egy kis extra védettséget. Csak ha átmegy, akkor ammorack :)
Egyébként 1vs1-ben én mindig tapadtam. Az is3 búbját simán tudod lőni, s néha pattinthat a toronygyűrű...

A valódi Királytigris ebben a játékban az E75. A tiger II az csak egy kis vicc a WG-től. "Majd megveszem a tigerII-t és halálra alázok vele mindenkit..." - ébresztő :) jön a vizes lepedő. A Tiger II az egy kis szürke kul@ amihez a WG ajándékba ad egy kis papír zászlót (ami a fagyihoz is van) rajta egy LOL felirattal.
Persze itt majd jön: "Csak nem tudsz vele játszni, jó az!". Mégis melyiknél jobb T32? IS-3? 50100? Még a t29-cel is megeszem a városban 1 vs 1-ben :) T10-ben pedig teljesen halott, ha mákod van supportként csipegethetsz valamit, ha azzal az (hű de pontos 0.34 - itt jön a LOL zászló) ágyúval tudsz weakspotot lőni, ha sikerül is akkor lesz egy über 260-320-as sebzésed.

Alulértékelt tank. Sokkal jobb annál, mint amire értékelik. De érthetõ, mert az ész nélküli játékot bünteti. Forgatni kell és pattint. Lézerpontos az ágyúja jó átütéssel, jobb a DPM-je, mint az IS-3-nak. Megelõzõ karbantartás + auto tüzoltó és nem fog gyulladni. A legnagyobb baj, hogy buffnak hazudott nerffel elvették a top motorját. Így sajnos lomha dög lett. Ennek ellenére jó kezekben félelmetes ellenfél.

Egyetértek, nekem is nagyon bejön, szerintem T8-ban abszolut troll szembből. kicsit beforgatva, T9-10-ben is arany nélkül lehet vele műteni. T32 nincs meg, AMX50 100 és IS3 nálam nem működik ennyire, IS3 főleg a nerf óta gagyi...

11 éve 1 hónapja #61184 Írta: PZs_HUN

Egyetértek, nekem is nagyon bejön, szerintem T8-ban abszolut troll szembből. kicsit beforgatva, T9-10-ben is arany nélkül lehet vele műteni. T32 nincs meg, AMX50 100 és IS3 nálam nem működik ennyire, IS3 főleg a nerf óta gagyi...

Annyit írjatok már meg, hogy aki szerinte rendben van, az mostanában játszott e vele aktívan? Mert ugye az IS3 isjó volt a nerfig... Persze a Tiger II-őt hivatalosan nem nerfelték, de az nem jelent semmit. Igazából csak arra szeretnék rájönni hogy én vagyok full béna vele, vagy alapvetően egy gyengébb tank. Főleg az ágyú része érdekelne, mert azt több helyről is hallottam már hogy nagyon pontatlan, és én is ezt tapasztalom.

11 éve 1 hónapja #61188 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Én az amerikai szerveren tolom, még bőven tanulom, mit kellene kezdeni vele, személy szerint el vagyok vele.
Szubjektív alapon aki játszik vele, és egyébként rabja a német tankoknak, az azt mondja, hogy a legjobb nyolcas nehéz tank. RocketBrainSurgeon írt róla egy jó cikket, az írta, hogy ennél a tanknál a legerősebb a szubjektív hatás. Ha simán statisztikai alapon vesszük, akkor egyedül a Lowe-nél, a Cérnánál és a 112-nél jobb. A csúfneve a Wotlabs-on Giant Pussy... (én kérek elnézést)

Tipikus szereptévesztéses tank: SNIPER heavy (sic!)
Nem különösebben mozgékony, az alfája a nyolcasok között mérsékeltnek mondható, a páncélzata pedig nem különösebben fényes, forgathatod ahogy akarod, magasabb szintű tankoknak nem okoz gondot, de legtöbb nyolcas prém lőszere is viszi mint a vajat 240 mm átütés felett. A tornya valóban nem épp ideális, a Lowe torony kiképzése talán segítene rajta, de Lowe-vel csak tesztszerveren játszottam pár kört, úgyhogy lehet az sem.
Az tény, hogy a tank alulértékelt, mivel sokaknak ez az első nyolcas tankja, és úgy érkeznek meg hozzá, hogy fogalmuk sincs a T8+ metajátékról, így nem véletlen, hogy a legrosszabb statja van az összes nyolcas nehéz között. Ezzel együtt el lehet vele játszani, de minek? Ha olyan tank lenne, mint az E-75 Tier9-ben, akkor érdemes lenne megtartani. Így viszont csak a garázshelyet és értékes legénységet köt le, a legénységet érdemesebb tovább vinni az E-75-be, a Tiger II-ről meg csinálni pár screen shot-ot, hogy ilyen is volt a garázsban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10, Morphelo

11 éve 1 hónapja #61202 Írta: PZs_HUN

Én az amerikai szerveren tolom, még bőven tanulom, mit kellene kezdeni vele, személy szerint el vagyok vele.
Szubjektív alapon aki játszik vele, és egyébként rabja a német tankoknak, az azt mondja, hogy a legjobb nyolcas nehéz tank. RocketBrainSurgeon írt róla egy jó cikket, az írta, hogy ennél a tanknál a legerősebb a szubjektív hatás. Ha simán statisztikai alapon vesszük, akkor egyedül a Lowe-nél, a Cérnánál és a 112-nél jobb. A csúfneve a Wotlabs-on Giant Pussy... (én kérek elnézést)

Nem különösebben mozgékony, az alfája a nyolcasok között mérsékeltnek mondható, a páncélzata pedig nem különösebben fényes, forgathatod ahogy akarod, magasabb szintű tankoknak nem okoz gondot, de legtöbb nyolcas prém lőszere is viszi mint a vajat 240 mm átütés felett. A tornya valóban nem épp ideális, a Lowe torony kiképzése talán segítene rajta, de Lowe-vel csak tesztszerveren játszottam pár kört, úgyhogy lehet az sem.
Az tény, hogy a tank alulértékelt, mivel sokaknak ez az első nyolcas tankja, és úgy érkeznek meg hozzá, hogy fogalmuk sincs a T8+ metajátékról, így nem véletlen, hogy a legrosszabb statja van az összes nyolcas nehéz között. Ezzel együtt el lehet vele játszani, de minek? Ha olyan tank lenne, mint az E-75 Tier9-ben, akkor érdemes lenne megtartani. Így viszont csak a garázshelyet és értékes legénységet köt le, a legénységet érdemesebb tovább vinni az E-75-be, a Tiger II-ről meg csinálni pár screen shot-ot, hogy ilyen is volt a garázsban.

Köszi a választ. IS3-T32-T34 után ez a 4. T8 heavym. Van már t8+ tapasztalatom. Igazából a 4 tank közül ezt érzem csak igazán szenvedősnek, alig várom hogy eladjam. Vicces hogy papíron a T32 tűnik a leggyengébbnek (pláne a T29 után)én még is azt tartom a legjobbnak, mert hulldown pozícióban még a T9-T10-es tankok ellen is megállja a helyét. Még úgy is hogy az ágyúja a leggyengébb a 4 közül.

11 éve 1 hónapja #61216 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Köszi a választ. IS3-T32-T34 után ez a 4. T8 heavym. Van már t8+ tapasztalatom. Igazából a 4 tank közül ezt érzem csak igazán szenvedősnek, alig várom hogy eladjam. Vicces hogy papíron a T32 tűnik a leggyengébbnek (pláne a T29 után)én még is azt tartom a legjobbnak, mert hulldown pozícióban még a T9-T10-es tankok ellen is megállja a helyét. Még úgy is hogy az ágyúja a leggyengébb a 4 közül.

Nekem is az első tier8 tankom volt. Löwe-vel nem játszottam, de ellenfélnek az sem túl könnyű. Ha nem lenne gold, nőne a respektjük (magas pen, egész jó páncél)

11 éve 1 hónapja #61218 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Tegnapelőtt kipróbáltam az egyik barátom Löwéjét.

Előny:

- elég fain az ágyú
- ha nem kapsz találatot és sebzel 500-at (szóval nem csinálsz semmit), akkor is kapsz cca 20000 kreditet

Hátrány:

- lassú
- méretes
- eléggé kint vannak a felnik, örömmel láncolják
- sokat dobálja t10-be
- DRÁGA a javítása

+ 10km/h-val azt mondom jó kis gép lenne, így szerintem nem éri meg.

11 éve 1 hónapja #61220 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80

Tegnapelőtt kipróbáltam az egyik barátom Löwéjét.

Előny:

- elég fain az ágyú
- ha nem kapsz találatot és sebzel 500-at (szóval nem csinálsz semmit), akkor is kapsz cca 20000 kreditet

Hátrány:

- lassú
- méretes
- eléggé kint vannak a felnik, örömmel láncolják
- sokat dobálja t10-be
- DRÁGA a javítása

+ 10km/h-val azt mondom jó kis gép lenne, így szerintem nem éri meg.

Kicsit kiegészítenélek.

Lassú = vánszorog mint egy csiga. Vizszinten még csak csak felgyorsul, de már egy kis emelkedő is megkínozza.

Ha a hasát találat éri akkor 10 lövésből 8x megy vele a motor, ha már nem tudod javítani akkor gyakorlatilag használhatatlanná válik.
Még fordulni is alig tud nemhogy megmozdulni netán dombra menni...

Ettől függetlenül az ágyú valóban jó és lehet vele keresni, de tud bosszúságot okozni rendesen. Egy rusholós csapatnál jó ha odaérsz a végére...

J.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.