Elég messze vagyok az Epic Petik statjától és játékstílusától is, talán árnyal valamit a képen, ha akad egy ilyen, Nyúl Béla vélemény is, hogy mi van akkor, ha nem egy "pro" terelgeti a szóban forgó pixelkupacot.
Tapasztalataim szerint, vesztes meccsnél nem kell azon vacillálni, hogy minuszos lesz-e a kör? Az lesz. nem régóta van meg az E100, még nagyon csak ismerkedek vele, így számítva a korai elhalálozásra, spórolok az arannyal. Na így bukik az ember 20-30 ezret egy vesztes meccsen. Győztes csaták után idáig 5-15 ezret kaptam. Mindez persze prém fiók nélkül értendő.
Viszont! Arannyal biztos minden jobb, de idáig úgy tűnik, hogy sima páncéltörővel is lehet boldogulni, csak meg kell nézni, hogy hova lövök. Ezen kívül tesztelem a HE-t is, idáig egész tetszetős a dolog. Nyilván, 15-16sec körüli töltésidőnél már érdemes tervezni, hogy mit tölt be következőnek az ember, de csata elején szerintem érdemes ilyet betolni a csőbe. Egy idejekorán elhelyezett modul-/legénység sebzés lényegesen megfontoltabbá teheti az ellent. De olyan is volt már, hogy egy kamkiaze felderítő által felvillantott fullos WTsufPzIV-ben 16Hp-t hagytam az első löövéssel.
Fontos még, hogy a fentiek a nagy csővel kapcsolatos meglátásaim, ha az megvan, onnantól kezd élni a tank. Ha van free XP és nem sajnálja rá az ember, érdemes rákölteni azt a kb. 60000-et.
Összességében tetszik a tank, de mivel általában credithiányom van, ezért (egyelőre) csak módjával tolom ezt a szekeret.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."