Pitzen - VK 4502 A
Hello
Én csak fullosan tankkal toltam 3,5 skilles legénységgel.
Amit eltudok mondani róla, hogy semmi képpen nem heavy stilust kell vele alkalmazni, inkabb úgy, mint egy sok hp s mediumot. Ne harcolj vele az első sorban, arra ott vannak az igazi heavy tankok (saját tierjében meg lehet próbálni). Fullosan nagyon mozgékony, ezért ezzel könnyen tudsz poziciót valtani és est is kell alkalmazd. A gyorsulása elfogadhat.
Sidescrape re nem igazán alkalmas a magas felépitménye miatt, de amennyiben a hasát eltudod rejteni simán tud pattintani (én is meglepödtem, hogy még is3 is pattogot róla - ő is-

). A fegyvere elég pontosnak mondható. X tierben arany löszer nélkül nem sokra mész, néha még IX is be kell tölteni a -tudást- (arany lőszer).
Hp van redesen, ezért ezt beosztva pozició váltásokkal karöltve komoly köröket lehet vele tolni.
Használd ki a mozgékonyságát és a hpját, én az esetek többségében inkabb a médiumokkal tartottam vagy a második sorból tamogattam.
Amit használtam rajta : függőleges stabilizátor, venti, töltésgyorsitó.
Én heavyket szeretem, ezért azt hittem, hogy nehéz lesz megszoknom, de számomra nagyon pozitiv élmény volt. Az össes tankom közül, ezzel játszottam a legjobban.
A játékosok töbsége lenézi ezt a tankot, de tud meglepetéseket okozni.
Ne add fel, mert fullosan szerethető kis tragacs
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."