Jelenleg 72 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 3 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 9 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 11 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 21 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 22 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Német harckocsik

10 éve 7 hónapja #95694 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Hát én spec jobban kedveltem, mint a Panthert. (Na azzal SZÖRNYŰ a statom, nevemet sem adom hozzá :D )
Mobil, az ágyúja pontos, gyorsan céloz, az átütése jó, APCR-rel még jobb, a DPM szintén jó. Light tank mivoltából a camoját mozgás közben is megtartja, ami nagy előny. Másik scoutot 1v1-ben biztos kiszed, csak egy kis lendület kell :P Számomra az egyetlen negatívuma, hogy bekerül tízes meccsekbe, hiszen ott scoutolni már a mediumok is tudnak vagy helyette úgyis lesz egy nyolcas scout, akinek jobb viewrange és nagyobb tűzereje is van.
Normál MM-el biztos, hogy visszavenném, hiszen a Comet után a második kedvenc "mediumom" hetes szinten, bár a T20 nem sokkal marad el mögötte.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #95696 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Hát én spec jobban kedveltem, mint a Panthert. (Na azzal SZÖRNYŰ a statom, nevemet sem adom hozzá :D )
Mobil, az ágyúja pontos, gyorsan céloz, az átütése jó, APCR-rel még jobb, a DPM szintén jó. Light tank mivoltából a camoját mozgás közben is megtartja, ami nagy előny. Másik scoutot 1v1-ben biztos kiszed, csak egy kis lendület kell :P Számomra az egyetlen negatívuma, hogy bekerül tízes meccsekbe, hiszen ott scoutolni már a mediumok is tudnak vagy helyette úgyis lesz egy nyolcas scout, akinek jobb viewrange és nagyobb tűzereje is van.
Normál MM-el biztos, hogy visszavenném, hiszen a Comet után a második kedvenc "mediumom" hetes szinten, bár a T20 nem sokkal marad el mögötte.

Az átütése jó?:DDDD Hol? T6-ban lehet:D

Azért megnézném, ahogy kiszedsz egy loaderes bulldogot vele, mikor rádszalad és elkezd körözni :D

10 éve 7 hónapja #95701 Írta: Dodge94HUN
Emlékeztetnélek, hogy a Comet az egyik kedvenc tankom :D Na már most a Cometnek az átütése 148/208 AP és APCR esetén. Ez az "Awful" Panthernél 157/221. De vehetjük összehasonlítási alapnak a T-43/KV-13 duót is, itt ezek a következők: 144/194.
A két tank ami lekörözi az a T20 és a T-34-1. T20 sima lőszere minimálisan jobb átütésű, a goldja viszont +20 mm-en eszi át magát. A T-34-1 sima lőszere sokkal jobb átütésű, a goldja viszont csak +10-t kap.
Na már most a fent említett összes tanknál nagyobb DPM-el rendelkezik, mindegyiknél pontosabb és ezeket még most buffolni is fogják.

És mint mondtam, ha van lendülete a tanknak, ergo nem minket kapnak el "pants down", hanem épp ellenkezőleg, mi kezdeményezzük a támadást, akkor 40 tonna 50 km/h-ás sebességgel, megtámogatva egy scouthot képest vastag 85 mm-es frontpáncéllal, elég csúnya pusztítást képes végezni...

10 éve 7 hónapja #95704 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Az említettek egyike sem megy T10-be és már T9-ben is erősen kínlódnak az átütéssel
(a T43 goldját az IS3 oldala konkrétan megette nekem többször is), itt ez a két szint meg a meccsek 60%-a.

Kit akarsz rammelni egy lighttal? Más lightokat (akik gyorsabbak és fordulékonyabbak mint te) más medeket, akik meg minden tekintetben erősebbek (messzebbre látnak, nagyobb átütés, jobb páncél, nagyobb sebzés, sokkal több HP), szóval én nem látom azt a rést ahol ezzel effektíve lehetne rammelni (ellentétben az E50, E50M párossal), mert ez elenyésző hányad. Szóval elég bénának kell annak a tanknak lennie, akit megrammel egy Auf...és abból az Auf pozitívan jön ki (pl. egy MAUS-t biztosan nem zavarna:D)

Szerintem ezeknek egyike sem akkora csodafegyver, hogy érdemes lenne ezzel a tankkal hosszú távon foglalkozni, ellenben a RU-val, ami egy fantasztikus tank.

10 éve 7 hónapja #95707 Írta: Dodge94HUN
Igen, de leírtam, hogy ez egy szar MM-t kapó medium tank, közel sem valódi light.
A Bulldog előtt mutass nekem lightot, ami rendelkezett hasonló kaliberű ágyúval. Se az AMX, se a WZ nem rendelkezett ilyennel.

A rammelést próbáld ki, nem egyszer mentett meg. Artyt és lightokat, de még egy-két mediumot is simán lehet így sebezni. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy én nagyon perverz vagyok ilyen téren, amikor lehet csak rammelek vagy életem árán is ráugratok egy ellenfélre :P

Azt is leírtam, hogy akkor foglalkoznék hosszú távon vele, ha sima MM-t kapna, nem pedig scoutot. T10-ben nem használható már igazán, T9-ben viszont jobban, mint a legtöbb med.

Az RU számomra pedig egy csalódás volt. Sokkal jobbra számítottam. Jó tank és szeretek is vele játszani, de az ágyúja szerintem nem tükrözi a papíron látottakat (a pontosság és az AP sebességének a kombója volt csalódás számomra)

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #95744 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Kit akarsz rammelni egy lighttal?
...
...Szóval elég bénának kell annak a tanknak lennie, akit megrammel egy Auf...

Én a második csatámban rammeltem egy kb 100 HP-s T110E5-öt oldalról az AwfulPantheremmel. Mivel már nekem sem volt full HP-m, én sem éltem túl, de legalább ő sem, és egy teljesen alap Auf.Panther elvesztése nem volt igazán nagy tragédia a csapatnak egy tízes nehéz tankért cserébe.
És mivel lila játékos volt a szentem, látnotok kellett volna azt az anyázást, amit utána rendezett a chatben :D

10 éve 7 hónapja #95766 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Én anno egy ELc-t rammoltam halálra 400Hp-ról a VK2801-el! ;)

10 éve 7 hónapja #95771 Írta: Dodge94HUN
Leótól az Aufkl Pantherig mindegyik német scouttal rammelni kell :P Tudom, hogy csak én vagyok ilyen perverz, de amikor lehetőségem adódott, mindig rammeltem :D

10 éve 7 hónapja #95782 Írta: LazarusShield
Megválaszolva: LazarusShield
Vagy a panther 2-vel, mert ha közelharcra kerül a sor felejtős a körözök körülötte és lövöldözöm taktika mert úgy mozog mint egy terhes anyabálna. Ha van akkor inkább keresek egy lejtőt és felgyorsítom az 50 tonna anyagpazarlást, hogy hasznát is vegyem a csattanáskor.

10 éve 7 hónapja #95926 Írta: ocse
Megválaszolva: ocse

Azon is csak "átversenyeztem" magam: 2k WN8 az is durván. Nekem tetszett, de nem igazán spotternek használtam, hiszen ahhoz túl nagy. Egyszer-kétszer passzív spot, de amúgy inkább medium tankként használtam.

Köszi a tanácsot! Medként tényleg használható. Most mentem vele egy 2000 xpes kört 3k dmg-el.

10 éve 7 hónapja #95928 Írta: Dodge94HUN

Azon is csak "átversenyeztem" magam: 2k WN8 az is durván. Nekem tetszett, de nem igazán spotternek használtam, hiszen ahhoz túl nagy. Egyszer-kétszer passzív spot, de amúgy inkább medium tankként használtam.

Köszi a tanácsot! Medként tényleg használható. Most mentem vele egy 2000 xpes kört 3k dmg-el.

Látod, Jackal?? :P

10 éve 7 hónapja #95937 Írta: Aken83
Megválaszolva: Aken83
Valaki nyugtasson meg, hogy az E75 sokkal jobb mint ez az ipari hulladék amit tiger2 ami a játékban van.

10 éve 7 hónapja #95939 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Akkor fussunk neki mégegyszer! Ha jól értem neked a Tiger II. ipari hulladék?

10 éve 7 hónapja #95940 Írta: Fosmester
Megválaszolva: Fosmester

Valaki nyugtasson meg, hogy az E75 sokkal jobb mint ez az ipari hulladék amit tiger2 ami a játékban van.

Nem tudlak megnyugtatni. A TigerI-el vége az ág szárnyalásának.

10 éve 7 hónapja #95962 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
A királytigris rossz? MEnnyi csatát mentél azzal eddig? Jó, nem egy 100%-os frontharcos tank, de ma sikerült egynek az E75 lövését fronttal pattintania, amit néztem, mert 0 sebzéssel zártam azt a csatát :S

E75 elégé jó, talán a VK jobb, de azt hamarosan lecserélik másra. A 9-es szinten nem tudom fejből mely nehezet tartják a legjobbnak, de a két német elől van.

Hogy is volt a tiger2 leszólása? :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 16 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 9 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.