Jelenleg 84 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 4 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 11 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 18 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Német harckocsik

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135721 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Sokan szeretik de én nem találtam meg vele az összhangot. A 120 az ágyúkitéríthetőségével kerget halálba de érzésre sokkal jobban adja, pedig stock csak a 100-as ágyú van rajta.. Hamar betölt, jobban szűkül (ahogy írtad), egész kellemes vele a grind..

Hát még a 120-as milyen jó :D

Ne is mond.. Majdnem megvetetted velem a cometet, most meg grind+free-re akarsz rávenni? :D ~90K XP, szinte semmi.. :D

A Comet jó :D A 120-t pedig grindeltem én is.

nem rossz tank a Comet, bár szerintem a Cromwell-hez képest egy visszalépés
a jobb toronypáncél és a (remek) 12 fok csőlehajlás nem éri meg azt a mobilitásvesztést amit a Cromwellhez képest kap, de ez csak az én véleményem

De legalább eltalálod vele az ellenfelet :D

az igaz :D
de azért a Cromwell 0,36-os pontossága sem volt rossz egyáltalán, plusz a Cromwell jobban elviseli a tier 8 csatát mint a Comet a tier 9 csatát

Én a szar soft statekre gondoltam :D

Épp akartam írni, hogy Hunyadi nehogy meglássa :P

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja #135723 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Sokan szeretik de én nem találtam meg vele az összhangot. A 120 az ágyúkitéríthetőségével kerget halálba de érzésre sokkal jobban adja, pedig stock csak a 100-as ágyú van rajta.. Hamar betölt, jobban szűkül (ahogy írtad), egész kellemes vele a grind..

Hát még a 120-as milyen jó :D

Ne is mond.. Majdnem megvetetted velem a cometet, most meg grind+free-re akarsz rávenni? :D ~90K XP, szinte semmi.. :D

A Comet jó :D A 120-t pedig grindeltem én is.

nem rossz tank a Comet, bár szerintem a Cromwell-hez képest egy visszalépés
a jobb toronypáncél és a (remek) 12 fok csőlehajlás nem éri meg azt a mobilitásvesztést amit a Cromwellhez képest kap, de ez csak az én véleményem

De legalább eltalálod vele az ellenfelet :D

az igaz :D
de azért a Cromwell 0,36-os pontossága sem volt rossz egyáltalán, plusz a Cromwell jobban elviseli a tier 8 csatát mint a Comet a tier 9 csatát

Én a szar soft statekre gondoltam :D

jaaaa
mozgás és toronyforgás közbeni szórásra gondolsz? valóban nagyon jól jönne rá egy vertikális stabilizátor, de szerintem azzal már túl erős lenne :D

10 éve 2 hónapja #135739 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Firefly-ra valamiért engedték vstab elrakását, vajon miért? :whistle:

Valamit akartam volna kérdezni német tankokról, ha már ne offoljak, de nincs semmim, se kérdés, se tapasztalat :D
Sikerült ferdivel lepattannom egy másik ferdi elejéről O.o Utána egy IS3 a kisebb penjével simán átlőtt (bukta kör, szóval ezt is okolhatom). Remélem hamarosan le lesz árazva a jtiger, meg kéne vennem már :D

10 éve 2 hónapja #135745 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
A cromwell über gyenge ágyúkarakterisztikáján tripla vertikális se segítene. :P :P :P

10 éve 2 hónapja #135753 Írta: viktor9421

A cromwell über gyenge ágyúkarakterisztikáján tripla vertikális se segítene. :P :P :P

a jelek szerint túl elfogult vagyok a Cromwell-lel kapcsolatban :P

10 éve 2 hónapja #135833 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Úristen, emberek ez a sturer emil egy kalap szart sem ér, már bocsánat...
Esküszöm a tog IInek jobb mobilitása van mint ennek (na meg ágyúja is)
Még stockon játszok, de azért az nonszensz hogy 58k xp a nagyágyú... Annyit az egész tank nem ér meg.
Gondolná az ember ha lassú akkor legalább van páncélja (lásd:T95) De nem mert ezt még az 5ös tank reoesze is lazán belövi, arty egyenesen imádja, mert lassú is mint a dög és még papír is.
Az alapágyú átütése elég gyenge a maga 169~ átütésével, és 300 sebzés... Komolyan ez a tank egy vicc. És ezzel kell szenvedni még olyan 150k xp-t hogy végre meg legyen a borsig.
Az elődje (nashorn) egy zseniális tank és nagyon jó, de ez b**meg egy fostalicska.

10 éve 2 hónapja #135836 Írta: Super
Megválaszolva: Super

Még stockon játszok, de azért az nonszensz hogy 58k xp a nagyágyú... Annyit az egész tank nem ér meg.
Gondolná az ember ha lassú akkor legalább van páncélja (lásd:T95) De nem mert ezt még az 5ös tank reoesze is lazán belövi, arty egyenesen imádja, mert lassú is mint a dög és még papír is.
Az alapágyú átütése elég gyenge a maga 169~ átütésével, és 300 sebzés... Komolyan ez a tank egy vicc. És ezzel kell szenvedni még olyan 150k xp-t hogy végre meg legyen a borsig.
Az elődje (nashorn) egy zseniális tank és nagyon jó, de ez b**meg egy fostalicska.

Én el is adtam, nem bírtam ki.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135838 Írta: Grievous
Emil annak az ágnak a legrosszabb járműve. Én free-ztem és szenvedtem vele, hogy rhm-em legyen. Majd ha felrakod a nagyágyút, akkor se remél sokat tőle, azzal kicsit több sebzést ki lehet osztani lövésenként, de nálam sokáig volt az, hogy annyit sebeztem a nagyágyúval, mint a kicsivel (csak kevesebb lövés kellett ergo).
Domb harc lenne elvileg a jó ennek, de a felépítményt nekem könnyen belőtték, meg elég sokszor, szinte hiba nélkül eltalálták, pedig állítólag nem túl nagy.

Napi szorzód csináld meg, annyit talán enged a rendszer 1-5 meccs alatt megvan.

Szerk: a nagyágyú hibája: 15 löszered van. Elemzésbe is írták, hogy kicsi ágyú golddal ,vagy a nagyágyú, de akkor nagyon meg kell fontolni, hogy mire lövöd el. Egyszer szereztem meg azt a medált, mai az utolsó tank kilövéséért kaptam, mert utolsó lőszerrel végeztem ki (fejből nem ugranak be a medál envek :D )

10 éve 2 hónapja #135880 Írta: Galacsin
Megválaszolva: Galacsin

Emil annak az ágnak a legrosszabb járműve. Én free-ztem és szenvedtem vele, hogy rhm-em legyen. Majd ha felrakod a nagyágyút, akkor se remél sokat tőle, azzal kicsit több sebzést ki lehet osztani lövésenként, de nálam sokáig volt az, hogy annyit sebeztem a nagyágyúval, mint a kicsivel (csak kevesebb lövés kellett ergo).
Domb harc lenne elvileg a jó ennek, de a felépítményt nekem könnyen belőtték, meg elég sokszor, szinte hiba nélkül eltalálták, pedig állítólag nem túl nagy.

Napi szorzód csináld meg, annyit talán enged a rendszer 1-5 meccs alatt megvan.

Szerk: a nagyágyú hibája: 15 löszered van. Elemzésbe is írták, hogy kicsi ágyú golddal ,vagy a nagyágyú, de akkor nagyon meg kell fontolni, hogy mire lövöd el. Egyszer szereztem meg azt a medált, mai az utolsó tank kilövéséért kaptam, mert utolsó lőszerrel végeztem ki (fejből nem ugranak be a medál envek :D )

Fadin

10 éve 2 hónapja #135888 Írta: Grievous
Abból csak az az egy van, ki tudja miért :whistle:

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135889 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Nem rossz az emil. Van egy hülye stílusa, de szerintem sokkal jobb, mint a fracia, vagy az angol 7-es td. Max a top csúzlit érdemes kifejleszteni free xp-ből, utána az az ágyu azzal a csőlehajlással elég kajak. Miután kifejlesztettem, kellesen csalódtam a gépben. Előtte a pokolba kívántam. Amíg nem kell vele városban harcolni, addig elég durva masina. Jó álcával le lehet vele adni 1 lövést, mielőtt felvillan, és ha elég meredek dombtetőn vagy vele, akkor lejtőn lefelé egész gyorsan tolat. És mire ujratölt, addigra a spot is lemegy róla.

10 éve 2 hónapja #135895 Írta: viktor9421

Nem rossz az emil. Van egy hülye stílusa, de szerintem sokkal jobb, mint a fracia, vagy az angol 7-es td. Max a top csúzlit érdemes kifejleszteni free xp-ből, utána az az ágyu azzal a csőlehajlással elég kajak. Miután kifejlesztettem, kellesen csalódtam a gépben. Előtte a pokolba kívántam. Amíg nem kell vele városban harcolni, addig elég durva masina. Jó álcával le lehet vele adni 1 lövést, mielőtt felvillan, és ha elég meredek dombtetőn vagy vele, akkor lejtőn lefelé egész gyorsan tolat. És mire ujratölt, addigra a spot is lemegy róla.

azért mégis az ág egyik mélypontja, a top ágyú és a csőlehajlás valóban jó, de nyagyjából véget is ezzel a kettővel a pozitívum, nem mondom hogy szar tank, mert attól távol van (M3 Lee, AMX 40, Churchill GC és egyéb társai) de azért nem ez lesz a legtöbb ember kedvence
ha valaha elkezdem az ágat tuti hogy ezzel lesz a legkevesebb jó élményem

10 éve 2 hónapja #135896 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

azért mégis az ág egyik mélypontja, a top ágyú és a csőlehajlás valóban jó, de nyagyjából véget is ezzel a kettővel a pozitívum, nem mondom hogy szar tank, mert attól távol van (M3 Lee, AMX 40, Churchill GC és egyéb társai) de azért nem ez lesz a legtöbb ember kedvence

Nekem a Borsig alulmúlta :D

10 éve 2 hónapja #135897 Írta: viktor9421

Nekem a Borsig alulmúlta :D

igen?? :D :D
pedig arra nem szokott annyi panasz lenni :D

10 éve 2 hónapja #135902 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Gusztustalanul szar. Nem volt erőm a top löveget sem kihúzni rá. Stock állapotban gyakorlatilag élvezhetetlen, és játszhatatlan. Ezért nem is volt RHM-em soha.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 22 órája 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.