Hát, 100mm döntve tényleg jobb, mint a függőlegesen levő 100mm. De nekem erről a tankról egy tiger2-VKA copy jut eszembe, copykból meg volt mostanság pár
(tiger 3 lenne ez? (szöveget olvasva), hát, tiger2-höz nagyban hasonlít, + porsche-s lánctalp (vagy a sima tigrisnek is így néz ki, csak nem vigyelek rá?))
nem csak a páncél miatt, az ágyú is jobb, sőt jobb a célzásideje
amúgy inkább olyan tier 8 prémium tankra emlékeztet a statjai alapján, tier 7-ben viszont nem érződik gyengébbnek mint ahogy a prémium tankoknál lenni szokott, szerintem ezen még lesz bőven változtatás ha ezt tier 7 tankként akarják betenni
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja#136847Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Vagy nem sima prém tank lesz, adatokat annyira nem néztem, a 88-as sima tigris 88-as, töltés ideje kicsit mintha lassabb lenne a sima tigrisénél (nekem 6 alatt van, ha jól rémlik, de BIA+venti+gyorsító). Pen azonos (miért térne el)
Nem kell mindig gyengébbnek lennie a prémnek az átlagtól, lásd E25 Amúgy ki venné meg, ha kb olyan lenne, mint a chi-nu kai-nak nevezett roncsdarab?
Vagy megvehető prém lesz, vagy olyan, mint a WZ-111, vagy a CW tankok.
Vagy nem sima prém tank lesz, adatokat annyira nem néztem, a 88-as sima tigris 88-as, töltés ideje kicsit mintha lassabb lenne a sima tigrisénél (nekem 6 alatt van, ha jól rémlik, de BIA+venti+gyorsító). Pen azonos (miért térne el)
Nem kell mindig gyengébbnek lennie a prémnek az átlagtól, lásd E25 Amúgy ki venné meg, ha kb olyan lenne, mint a chi-nu kai-nak nevezett roncsdarab?
nekem megvan a Chi-Nu Kai (küldetéssel persze )
azt nem mondtam hogy az átütés jobb, én a célzásidőre gondoltam, amúgy ventivel és töltésgyorsítóval ez is 6 sec alá megy
Hát, 100mm döntve tényleg jobb, mint a függőlegesen levő 100mm. De nekem erről a tankról egy tiger2-VKA copy jut eszembe, copykból meg volt mostanság pár
(tiger 3 lenne ez? (szöveget olvasva), hát, tiger2-höz nagyban hasonlít, + porsche-s lánctalp (vagy a sima tigrisnek is így néz ki, csak nem vigyelek rá?))
amúgy inkább olyan tier 8 prémium tankra emlékeztet a statjai alapján, tier 7-ben viszont nem érződik gyengébbnek mint ahogy a prémium tankoknál lenni szokott, szerintem ezen még lesz bőven változtatás ha ezt tier 7 tankként akarják betenni
Azt elfelejtitek milyen volt a Tiger II az alap Porsche toronnyal és a 88-assal? Mert ennek az lesz. Én azzal nem szívesen mentem még tier 8-asokkal szemben sem, hát még fel egészen tier 10-ig. Jó helye lesz a VK 45.03(H)-nak tier 7-ben
Azt elfelejtitek milyen volt a Tiger II az alap Porsche toronnyal és a 88-assal? Mert ennek az lesz. Én azzal nem szívesen mentem még tier 8-asokkal szemben sem, hát még fel egészen tier 10-ig. Jó helye lesz a VK 45.03(H)-nak tier 7-ben
de ez tier 7 lesz, és tier 7-ben a jelenleg ismert adatokkal nem tűnik szar tanknak, hogy pontosabban fogalmazzak, egyáltalán nem prémiumtankra jellemző statokat kap (ha a Berlin triót nem számoljuk a rendes prémium tankok közé)
de ez tier 7 lesz, és tier 7-ben a jelenleg ismert adatokkal nem tűnik szar tanknak, hogy pontosabban fogalmazzak, egyáltalán nem prémiumtankra jellemző statokat kap (ha a Berlin triót nem számoljuk a rendes prémium tankok közé)
Csak tetű lassú lesz ami a WoT-ban egyenlő a halállal.
Sziasztok!
Szerintetek a SP I.C-re melyik löveg a jobb, a táras vagy a sima? Próbáltam mindkettővel, de mivel még nem vagyok jó light tankokban, azért kérdezném egy tapasztaltabb ember véleményét, hogy a tank stílusához melyik illik jobban?
Sziasztok!
Szerintetek a SP I.C-re melyik löveg a jobb, a táras vagy a sima? Próbáltam mindkettővel, de mivel még nem vagyok jó light tankokban, azért kérdezném egy tapasztaltabb ember véleményét, hogy a tank stílusához melyik illik jobban?
Én a táras verziót használnám
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, lemur_catta
Sziasztok, most, hogy meg lehetett szerezni a rém jt-t pár napra, az lenne a kérdésem, hogy a t9-es mennyire hasonlít rá? (láttam, hogy jobban fordul, sebessége is jobb, ágyút nem néztem, mert alapból más). Erre prémre elköltöttem 1millát felszerelésre, lehet prém fiók kéne a bevétel visszahozásához
SPIC-en én tárasat használom, mert szeretek közel férkőzni az ellenfélhez. 6 sec alatt kipörgeti a tárat, majd vissza lehet vonulni tölteni. Amúgy sem szabad túl sokáig mutatkozni vele.
A táratlan ágyú viszont valamivel pontosabb, 6-8 sec körül van a töltése.
Én kicsit tartottam a cserétől, és sajnáltam az afk panther-t, de a helyzet az, hogy a jobb pen és a magasabb alpha miatt sokkal könnyebb vele jól teljesíteni, és a wn8-am is örül.
wn8 és a játékélmény miatt beállt a wz-131, lttb és bulldog közé.
tldr: táras ezekre a pályákra megfelelőbb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lemur_catta
Közel 1 év után elővettem az E75 - öt. Annó 120 csata után kó kemény 1200 átlag dmg - el félre raktam, hogy ehhez még nőnöm kell... Most a 4 meccsből közel 3k dmg alatt nem végeztem egyszer se, a 3. - on pedig az alábbit sikerült mennem
Hát... Ez a tank egy állat Most látom mekkora tomato voltam 1 éve... Nem mintha most valami unicum lennék de valamit csak sikerült fejlődnöm
Azt hiszem most rá fogok kattanni az E75 - re...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo, Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...