Ez azért nem hinném hogy gyakori eset. Az esetek többségében jó lenne a nagyobb alfa dmg és pen. Persze a 20mp-es töltési idővel jobb ha az ember nem járkál egyedül vagy hátul marad.
Elmegy a picsába az összes E-75. IS-8 Elit tank üt belé 330-at lőszer rekeszbe az E-75 500 alatt nem lő... Ez milyen balansz? Nekem 440 az átlag sebzésem erre 300-akat lövök folyamat 1 T10-es csővel ami 11.79-es töltésidővel tolja az ipart. Kicsit idegesítő amellett, h kb az összes német sír, hogy "de gyenge a német ág"... 9-es tank ami többet sebez mint az IS-7...
Elmegy a picsába az összes E-75. IS-8 Elit tank üt belé 330-at lőszer rekeszbe az E-75 500 alatt nem lő... Ez milyen balansz? Nekem 440 az átlag sebzésem erre 300-akat lövök folyamat 1 T10-es csővel ami 11.79-es töltésidővel tolja az ipart. Kicsit idegesítő amellett, h kb az összes német sír, hogy "de gyenge a német ág"... 9-es tank ami többet sebez mint az IS-7...
Én nem tapasztaltam 300 körüli sebzéseket. Rendszeresen 400 felett van egy skuló de volt már kerek 500 is
Dixie
Ne az E-75.öt hozd már fel példának talán az a legjobb IX tank (mint ahogy azt itt már sokan leírták) Próbáld ki az E-100 vagy a Maust esetleg az E-50M és utána lehet mondani,hogy milyen jók a német tankok.Ha megnézed nem a német hevikkel vannak tele a CW-k na vajon miért???
Nekem most a "learazaskor" szallt el az agyam,hogy raszantam magam az E75-re.Banom.Igaz a nemet ag nekem egyebkent sem okozott nagy elmenyt(lehet en nem tudok jatszani veluk).Alap szero van rajta a tigrisrol athozottak.Tahat fejlesztes kell bele boven.De ilyen rajtot meg egy tankal sem vettem,ami kiabrandit es rettent elveszi a kedvem ettol a tipustol. 10 csatam volt vele
ebbol 1 azaz 1 gyozelem amiben sebzes nelkul a csata vegere ertem olyan pozicioba hogy valamit is kezdhettem volna . 9 bukta ebbol 9 kilovessel
8x egett a tank.Ez mar csak az en mazohizmusom,hogy bizakodni akarok hogy jobb is johet meg.Ez az en rovid tapasztalatom.
Én is megvettem az E75öt és igen szenvedős de a Tigris 2 is ilyen volt és amikor meg lett rá minden akkor már sokkal veszélyesebb lett. Tegnap iszonyat kínlódás mellet// artyk// meglett rá a nagy motor komoly mennyiségű free xp segítségével. De arra már nagyon nem volt kedvem, hogy kipróbáljam, majd ma.
Azért én bízok benne, csináltam most is jó dolgokat vele. A legviccesebb amikor egy t110e5 és egy rapid táras amcsi tankot tartottam sakkban, persze volt egy másik tank is de engem nem vettek komolyan mert ellőttem magam sebzek ők meg elfordulnak, csak röpke 7,8 sec múlva újra tudtam lőni. Nem értem mi volt velük mert 1700 hp-jük bánta.
Én is megvettem az akcióban.Hát mit ne mondjak,tigris II.motorral+ágyúval kínszenvedés.De kipróbáltam a tesztszerveren fullosan,szerintem ez lesz az új kedvenc heavy-m.Állat a bringa!!!!
Igen,már csak az a 180.000 XP kell,hogy fullos legyen...OÁOÁOÁ
Uh, nem irigyellek. Nekem még a nagy cső kell az is 63k xp. Az is bőven elég lesz. De remélem a nagy motorral már használhatóbb lesz. De majd délután kiderül.
Igen,már csak az a 180.000 XP kell,hogy fullos legyen...OÁOÁOÁ
Uh, nem irigyellek. Nekem még a nagy cső kell az is 63k xp. Az is bőven elég lesz. De remélem a nagy motorral már használhatóbb lesz. De majd délután kiderül.
Kifarmoltad a motor+felfüggesztés+torony kombót,vagy free-ből ment rá?
Nem akarlak letörni titeket, de szerintem ég ez mindenhogy ha meglövik a hasát. Szóval ássátok el magatok. Tözoltó készülék és megelözö karbantartás is erösen javasolt. Az elsö jelentös javulás a torony volt. Addig nem tudtam úgy löni hogy vissza ne löttek volna kétszer akkorát. Most már csak a parancsnoki kupola problémás, elbeszélgetnék a tervezöjével. Bár ha nem maradok veszteg nem igen találják el, csak közvetlen közelröl.
U.i.: már csatánkként számoltam mennyi van hátra a top ágyúig.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...