Hali!
Érdemes kihúzni az E-50M-et? Td vonalon indultam el,JP2nél járok de valahogy a Jgpze100 nem győzött meg(igazából Jagdtiger érdekel),ezért gondolkozom,hogy hagyom ezt az ágat és átmegyek a medium ágra.(Panther-nál hagytam anno félbe)
Akinek van kérem írjon róla,tudom,hogy van elemzés,olvastam is jó párszor de azért megkérdezem.
Nekem az első 10-es közepesem volt, azóta beletettem közel 900 csatát. Még bot koromban tettem rá szert, statom olyan, amilyen, de javuló. Gyors, mozgékony, álccára ne alapozz, mert nagy és talán a legrosszabb álcával rendelkezik a 10-es közepesek között. A páncél korrekt, meglepő dolgokat képes pattintani, a toronyra ne alapozz, könnyen belőhető, bár kicsi, ha meglövik beüt. 270 pen, apcr alap lőszer és az ágyú nagyon pontos. 4 skilles legénységem van, csokit nem használok, venti, töltésgyorsító és vstab a felszerelésem. Valaki optikát visz, én nem használok, így 7,92 a töltés. 390 az alfa, sűrűn tolsz ki 400 fölötti sebzéseket. Ha a töltésidő kevesebb lenne, szerintem OP lenne a jármű. Könnyen ki lehet osztani 3-4 k sebzést úgy, hogy észre sem veszed. Ez a jármű igazából egy kis nehéztank. Óvatos sidescrape és lehet vele fogni pár tankot, de ne erre alapozz. Ez a jármű egy mindenes. Vergődés a 7-es, főleg ponotsságnerf óta. A Panther II nekem tetszett, nem éreztem szenvedésnek. Érdemes szabad tp-t raktározni az E 50-re, mert kín a 8-as ágyúval lődözni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...