A nehéz tank kihalt.....wow.....arty igy működve sosem volt.....mégegy wow....
Azt ne mtudom akkor én miben ültem amikor katona voltam....biztos nem tüzérségi eszköz volt.....csak véletlenül lőttünk 15 km-re....
Meg persze azt sem tudom, hogy lehet minden nemzetnek mostanság nehéz páncélosa....de biztos az is csak látomás.....
HA a WOT gagyi akkor menj barbizni. Ott lehetsz kreativ.....
és ne mondd nekem, hogy a medeknek nincs meg a helye, meg nem életképes....fogalmad sincs hogy kéne használni őket....
nincs gravitáció? láttad hogy nincs, vagy csak mondod hogy nincs....
ha gondolod bővebben kifejthetnéd ezt.....ez persze már nem topictéma itt, de nagyon érdekelne, honnan vetted észre eme remek dolgot. mármint hogy nincs....
Nehéz tank kihalt..gazdaságtalan,kevés darabszám,utak hidak átkelők teherbíróképessége,szállítás stb miatt ...elérték azt a pontot mikor kevés a páncélzattal való maszatolás..a 90-105mm-es lövegek a kumulativ gránátokkal képesek akár 500mm homogén acélpáncél átütésére..
Nagyjából 60-70 tonna lett az a max súlykategória ami egy mai MBT tankot jellemez.
A csupán súlyuk miatt néha tévesen nehéz tankoknak tüntetik fel őket(Leclerc,Abrams,Leo2,Merkava)
Tüzérséget harckocsik ellen használni kb ahogy az előttem szóló irta:
Pontosan felderített csapatösszevonást megszórni komoly zárótűzzel..pl 2-3 szakasznyi Paladinnal,vagy GCT 155-el...pár lövés azt spuri mert hamar megkapják a válaszpofont..
Ha 15 km-re lődöztetek akkor csak tüzérség lehetett..hacsak nem a halál 50 órája ostoba filmhez hasonlóan egy dombra felállva nagy szögemelkedéssel harckocsikkal lőttek messzire XD
Amúgy szeretek medekkel menni,jobban mint a nehezekkel vagy nagy Td-vel:-)
Nincs gravitáció..vagyis van mert leesik a tank a szakadékba:-)
Rosszul fogalmaztam bocsáss meg..ballisztika nincs...1-2 He gránátot tüzelő gépnél látszik egy kreált ballisztikus röppálya (hetzer,alecto ha jól emlékszem) mint az artyknál..
De a normál Hk-nál a lövedéknek nincs esése a távolság függvényében...
Dozernek teljes mértékben igazat adok,bár engem már nem érdekelnek ezek a dolgok..néha bosszant,de annyi mindent kellene változtatni hogy az már más név más játék..ezt a szart kell szeretni..nincs más jelenleg..
Amúgy ha bonyolultabbá realisztikussá szimulátorszerűvé varázsolnák a játékot akkor 95% játékos eltűnne..
A játékpiacról is eltűntek és nem lettek sikeresek a komoly szimulátorok 1-2 kivétellel..
Az igénytelen hentelés,a végtelen tár,a kilihegett fejlövések a fal mellet..erre van igény ezt kell kiszolgálni...kellet egy battlefield ,call of duty tankosba is.
Az érdeklődés fenntartása miatt hozzák be a Japán tankokat...elmondhatják ..ismét 60 tankkal bővült a kínálat..majd a következő tech tree nél megint 80 db-el..ahhhhhh 300 tankkal játszathatsz...tyűűha..
Meg a reménykeltés..ha a híres,órási japán páncélos erők bekerülnek akkor itt még bármi csuda lehet..
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...