végül megvettem az Is-8-at.
Első csata vele ez volt, s bár kikaptunk (kit lep ez meg???) az idióta csapattársak lemming train-je nem volt hatékony - azért nem rossz tank ez, lehet vele lőni és pattintani is néha...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Az IS-8-at én is csak nemrég vettem meg, pedig már ki van fejlesztve, vagy fél éve. De eléggé lehúzta mindenki ezért nem is nagyon akartam megvenni. Azt kell mondjam pozitívan csalódtam. Igaz még csak lánctalp van rajta, de már most is tetszik. Elég könnyen kilövik viszont elég fürge, nehéz tankhoz képest, a BL-9 is valahogy jobb mint az IS-3-on, kevesebbet pattan, pontosabb, gyorsabban tölt. Tehát szerintem jó kis tank már most is, fullosan meg csak jobb lehet. Viszont nem tudom hogy az IS-7-et meg fogom e venni, az ágyúja miatt, gyengébb mint az IS-8-é. Múltkor találkoztam egy IS-7-el 4-et lőtt rám abból 3 pattant ( úgyhogy az IS-8 is tud pattintani ), ez egy kicsit lehangoló volt,
Üdv!A KV-4 hez kapcsolódik a kérdésem:Milyen mostanában?Néztem egy Karvalyinteraktiv videot de az elég régi. Ö ott azt mondja és mutatja,hogy elég pontatlan lett és kicsit sebez.Ez még a 8.5 nél volt.A tank megvan már 2 hónapja a top ágyú még nincs megvéve és itt a döntés pillanata.Átváltsak-e közel 50k szabad XP-t a IX-es ágyúra!Köszönöm,hogy időt szántok a válaszra,utólag senkit nem fogok szídni.
- én arannyal is pattogok IS-8-al (többnyire tX-be rak) és egy lövésből szoktak kiszedni
- KV-4 nekem még stock, egyszerűen mazoizmusnak érzem ha vele megyek
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Sziasztok. SU-152-őt nem rég vettem meg. Még full alap motort és rádiót leszámítva (IS-ről meg vannak) 152mm-es ágyú van fent egyenlőre. Repesz-romboló-val használom amire 86 átlag átütést ír a játék és 910 átlag sebzést. Nincs vele semmi problémám ált ha sikerül eltalálni valamit mindig sebzek 200-400+ között csak nem értem ez hogyan jön ki a 86os átütésből és 910 sebzésből!?
Battlefield 2D style