Jelenleg 69 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 7 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 13 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 14 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 5 hónapja #38412 Írta: resek
Megválaszolva: resek

Köszi, egész korrekt leírás indoklással mit miért érdemes.
Azon mondjuk csodálkozom hogy az álcát ennyire hanyagolod, de majd meglátjuk.

Nem hanyagolom, tény hogy volt egy időszak mikor bele kellett állni az ütésekbe és inkább voltam box-zsák semmint kesztyű, de megvan az öt skill jp2-n meg jt-n is tehát szerintem a full-camo fogalma az álcahálóval és a festésekkel ki van merítve - én úgy tudom így megvan a max. 116-os camo-érték.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #38497 Írta: Aaron_Ramsey
Megválaszolva: Aaron_Ramsey

11 éve 5 hónapja #38662 Írta: Aaron_Ramsey
Átszenvedtem magam a KV-13on, T-43at nyúzom IS-ről a top löveg meg volt már így minden modul meg van kivéve a két motort. Érdemes 36k xp-t beleölni a két motor kifejlesztésébe? T-44re csak a 17k-s motor megy fel, de ugye ez a T-44 alap motorja. A 19k-s motort pedig később másra nem fogom feltenni.

11 éve 5 hónapja #38666 Írta: majom5
Megválaszolva: majom5
Üdv! Mire meglesz a T-54-re a pénz, addig vígan kifejleszted minden modulját a t-44-nek. Én Kimaxolva mentem t-54-re. Kimaxolva jó tank a t-44.

11 éve 5 hónapja #38669 Írta: Aaron_Ramsey
Félre értettél szerintem, még csak T-44et fogom kifejleszteni majd... majd T43-ból és az érdekelne hogy 34k-ért érdemes kifejleszteni T-43 motorjait vagy mennyek egyből T-44re.

11 éve 5 hónapja #38682 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hali!

Érdeklődnék,hogy melyiket érdemesebb!?
Type 58 vs T-34-85
Ha valakinek van tapasztalata mindkettővel szívesen meghallgatnám. :)
Papírforma szerint a Type 58 jobb... :huh:
tank-compare.co...24I171
Előre is kösz!
-üdv-

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38683 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta

Átszenvedtem magam a KV-13on, T-43at nyúzom IS-ről a top löveg meg volt már így minden modul meg van kivéve a két motort. Érdemes 36k xp-t beleölni a két motor kifejlesztésébe? T-44re csak a 17k-s motor megy fel, de ugye ez a T-44 alap motorja. A 19k-s motort pedig később másra nem fogom feltenni.

Ez van, amikor nem sorban fejleszted a tankokat, hanem össze-vissza, ugyanis a T-43 top motorja a V-54K, egyben a T-34-85 top motorja is, úgyhogy ha onnan jöttél volna, a középső motort ki se kellett volna fejleszteni, egyből megkapnád a top motort. A T-43 középső motorja egyben a T-44 alap motorja.
Amúgy ezek a motorok a TD ágon is vannak használva, úgyhogy nem megy kárba, ha kifejleszted mindet. Amúgy a motoron jobb klikk, és meg tudod nézni, hogy még melyik harckocsi használja.
Nekem a T-43 egy szenvedés volt, azóta a T-44 sokkal jobb, használhatóbb, pedig a top motor még nincs meg rá, azt hagytam utoljára. De visszatérve a T-43-ra, ha alap motorral akarod végigvinni, az egy extra-szuper-hiper-mega szopás lesz, ugyanis a T-43 egyetlen fegyvere a mozgékonysága, ha azt is elveszed tőle, akkor már nagyon használhatatlan lesz.

11 éve 5 hónapja #38687 Írta: Asbee
Megválaszolva: Asbee

Nekem anno nem volt szenvedés a KV-13, fullosan eléggé élveztem a vele való játékot

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38693 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
nekem sem volt szenvedés a KV-13
mégis eladtam, mikor kiderült, nem belőle nő ki a harmadik SZU med. ág...
béna játékosnak, mint én jó kis tank az, IS páncél a testen hálás...

Mellékletek:

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38694 Írta: Aaron_Ramsey
Nem nevezném össze vissza fejlesztésnek... Mivel anno még a nehéz vonalat kezdtem el az oroszoknál és kifejlesztettem a KV-13 hogy elit legyen a KV-1S. Amikor pedig el akartam kezdeni az orosz közepes ágat is, gondoltam jobban járok ha a KV-13on átmegyek a T-43ra mivel így csak 22k xp volt kifejleszteni + KV-13 moduljai. Kicsit tovább tartott volna a 0.ról kezdeni mint így. A motorokat pedig a SU-100M1 SU-101 ágon tudnám ismét használni, de nekem jobban bejön a SU-152 ISU-152 vonal és azt is viszem. De köszi a választ akkor ki fogom húzni azt a két modult is T-44 előtt.

Szerk.: Valószínűleg azért volt nekem szenvedés, mert hamar át rágtam magam rajta amíg volt prémem így lemaradt a lánctalp kifejlesztése. Mivel nem vettem rá fejlesztett torziós rugókat így hiába volt kifejlesztve a torony és a top löveg azok nem mentek rá a súly miatt. Így hogy volt prémium nem bántam meg.

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38698 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

Hali!

Érdeklődnék,hogy melyiket érdemesebb!?
Type 58 vs T-34-85
Ha valakinek van tapasztalata mindkettővel szívesen meghallgatnám. :)
Papírforma szerint a Type 58 jobb... :huh:
tank-compare.co...24I171
Előre is kösz!
-üdv-

Mindenképpen a t34-85. A type-nak csak 128 az átütése, mig a t34-85-nek 144. Azon a szinten már a 144mm is kevéske, a 128 meg hát még annyi se. Gyakorlatban alig érezni a különbséget egyébként. Talán annyi, hogy a kv1s-eket szemből könyebb bontani a t34-85-el. Az sem mellékes, hogy a t34-85-re felmegy a 122-es troll ágyú, ami néha elég mókás tud lenni. Én ezzel a csővel toltam majdnem végig a t43-at is. A t43 ace tanker is ezzel lett meg. Tier 8-9-ben már nagyon kevés volt a 144mm, és inkább szórtam a HE-t, meg a HEAT-ot a nagyok oldalába, ha ugy hozta a meccs. Nem kellett sok HEAT skúlót ellődözni, hogy egész tisztességes sebzéseket összekaparjon az ember.

Szerk.: Valószínűleg azért volt nekem szenvedés, mert hamar át rágtam magam rajta amíg volt prémem így lemaradt a lánctalp kifejlesztése. Mivel nem vettem rá fejlesztett torziós rugókat így hiába volt kifejlesztve a torony és a top löveg azok nem mentek rá a súly miatt. Így hogy volt prémium nem bántam meg.

Miért fejlesztetted ki akkor a tornyot, és a top csúzlit, ha fel sem raktad? Top csúzli talán még érthető, mert lehet, hogy később jó lesz máshova, e a tornyit miért?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

11 éve 5 hónapja #38714 Írta: Aaron_Ramsey
T-43 előtt még a tornyot ki kellett húzni.

11 éve 5 hónapja #38727 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
A T-43 nekem szenvedés volt. A T-34-85 viszont nagy kedvenc, már farmtank 3x arany álcafestéssel. A Type58 valahogy nem szuperál olyan jól. Kicsit lomhább, gyengébb az ágyú, van még egy kupak weakspotnak a torony tetején... tier6-ban még egyenlőek is lehetnének (ha nem lenne a T-34-85 -ben 4 skilles legénység), de tier7 és az felett a Type58 kicsit több HP-ja, látótávja, tűzgyorsasága már nem sokat segít átütés és fürgeség nélkül. A 122-es troll viszont nem jött be. A T-43 -ra is inkább a 85-öst javaslom sok-sok golddal.

11 éve 5 hónapja #38763 Írta: srgred
Megválaszolva: srgred
Nem tudom szegény T-43 at miért szidjátok mindig. Én kellemes köröket mentem vele, és még gold nélkül is E-75 öt sikerült átütnöm. Vannak nála jobb tankok, de, ha az ember nem akar vele többet mint amire képes akkor egész kellemesen lehet vele szórakozni. Viszont amik utána jönnek azok már komoly dolgokra képesek, ha jól használják őket. Egyébként én a gyakori kigyulladást se érzékeltem annak idején a T-43 -al, most a német vasak gyakrabban égnek ki.

11 éve 5 hónapja #38766 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta

Nem tudom szegény T-43 at miért szidjátok mindig. Én kellemes köröket mentem vele, és még gold nélkül is E-75 öt sikerült átütnöm. Vannak nála jobb tankok, de, ha az ember nem akar vele többet mint amire képes akkor egész kellemesen lehet vele szórakozni. Viszont amik utána jönnek azok már komoly dolgokra képesek, ha jól használják őket. Egyébként én a gyakori kigyulladást se érzékeltem annak idején a T-43 -al, most a német vasak gyakrabban égnek ki.

Kellemes körök a T-43-al?
Ugyanazzal a technikával próbálok érvényesülni a T-44-en, na erre már el lehet mondani, hogy kellemes, és nem hiszem, hogy annyi idő alatt annyit fejlődtem volna, amíg váltottam egyik tankról a másikra.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 21 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.