Köszönöm mindenkinek
Szóval prémium acc és gold a nyitja, némi aktív scouttal. Az amcsi med vonal után ez a szovjet nagyon gyér... Lehet inkább a japánokat kellett volna elkezdeni...
T44: én összesen 65 meccset mentem vele, nem szerettem. Az Obj 416 al viszont 322-t, az sokkal jobb, csak nehéz vele játszani amiatt hogy hátsó tornyos és nincs gun deped (-3).
Az előttem szólók jól leírták a lényeget igazából egy T-34-85 T8 ban, vagy egy T43 T7-ben. Mind a T43 mind a T44 szenvedős mert:
- páncélod nincs, egyedül a toronyfront véd (néha szerencsés lepattanók vannak az elején az oldalról jövő lövések ellen, mert ék alakú)
- pened és sebzésed nincs (bár most buffolták a lőgyorsaságot) és nagy távolságról még golddal is pattansz
- a goldod átütése alacsony, tehát T9-T10 szenvedős tud lenni
- elég rossz a sorsolásod és sokan tudják, hogy elég rád lőni, az biztos dmg ezért fognak is
- gyors vagy és jól fordulsz de a gun deped csak közepes, tehát dombok között hátrányba leszel a peshingek és társaik ellen, flankben vagy viszonylag jó
- szeretsz kigyulladni, mint minden orosz med (és a láncod is sűrűn leesik ami halál)
- a másik ág jobb és T8 után át tudsz jönni a T54-re. Igazából a nem jó tankok az A43 A44 és a T43 T44, kb mindegy merre mész, én azt csináltam hogy T-34 ről lejöttem T-34-85-re legénységet farmolni majd visszaementem a másik ágra, obj. 416-nál meg le a T54-re.
- mindig vigyél magaddal automatikus tűzoltó készüléket, -10% égés és a kredit amibe kerül visszajön azon, hogy nem ég le a tankod és nem halsz meg
Ami a med ágakat illeti:
- az orosz med ág magasan a legjobb. T5 ben a T34 jó, T6-ban a T-34-85, T7ben mind szar:D T8 ban az obj. 416 T9 T54 ÉS A T10, ami vicces mert az összes nemzetből az első három CW med az Obj.140 T62A, Obj 430 (de jellemzően az első kettő)
- az US med ágon a T6 medek már nem olyan jók mint régen, T7 ben szerintem a legjobb med itt van T20, a T8 ban a Pershing erős, illetve a T69 megabrutal, T9-től kezdve viszont közel sem olyan jók, T10 med meg vagy heavy (T57) vagy Patton de ő áldozatul esett a folyamatos nerfelésnek (és a táp konkurenciának)
- a japán ág a legrosszabb az egész játékban, T7-ig katasztrófa, T8-tól folyamatosan erősödik és az STB1-1 T10ben erős, de papír, tehát nagyon tudni kell vele játszani a jó eredményhez. Ennek tükrében nem ajánlom, ha az orosz medekkel nem megy
Ezek fényében az orosz ág teljesen jó, jó helyen vagy:D
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."