Baj az, hogy a medekkel én mindig mást játszom, felállástól függ. Van, mikor hátulról csipegetek (ha sok heavy van vagy low tier vagyok), vmikor előre megyek (ha sok a med/lassú td, illetve top vagyok).
Biztos azért, mert nem rég óta játszom (medekkel meg főleg), ezért még nincs kiforrott stílusom.
Szerintem a képességeket meg a felszereléseket mindig olyan szempontból kell nézni, hogy csúcsragadozóként mit akarsz csinálni. Az alacsony szintű csaták mindig nagyobb óvatosságot és megfontoltságot igényelnek, de egy camo szerintem ritkán véd meg ettől.
Camo nálam inkább a "vision game" esetén fontos, azaz ha úgy gondolom, hogy spottolni fogok, és van a járgányon optika is. Már a sniperkedéshez sem annyira, mert ha nincs 6. érzék, akkor mindig visszahúzodók fedezékbe két lövés között. Ha van 6. érzék, elsőre akkor is

, csak ha nem villan a lámpa, akkor a második lövéstől bártabban kint maradok.
Szerintem azt kell mérlegelned, hogy amikor játszol, mennyi időt töltesz a játékban így is úgy is felspottolva. Ha relatíve sokat, mert inkább zúzol, akkor lehet a camonál hasznosabb skill is. Ha lopakodó játékmodort űzöl, akkor teljesen rendben van, hogy az első 1-2, de legkésőbb harmadik képességnél mindenkire kihúzod a camot.
Az igaz, hogy a javításnál vannak még jobb képességek is az aggresszív modorhoz, de nekem 3. /4. képesség már olyan lassan fejlődik, hogy pl. perk-et nem nagyon szeretek már berakni, a javítás legalább hat fejlődés közben is, aztán inkább majd átképzem, ha 100%-os.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...