Nekem tetszett, főleg az A-20 után. Tipikus oldalba-támadós med, de ha jó szögben tolatsz oda egy sarokra, tud pattintani is. Sniperkedni nem jó, arra a T-34-85 viszont már képes.
A Type T-34 papíron jobbnak tűnhet (bár rejtett statokat nem nézegetettem) de jobban forog láncon, viszont előjön, hogy az alapvetően borzalmas szovjet csőlehajlás még lejjebb megy... (T-34 : -8, Type : -5)
Én pont fordítva voltam vele, mint Hecienda, nekem a Type 100-as legénységgel sem ment (legjobbam a másodosztály), míg a sima T-34 (persze csakis fullosan) de olyan 80-85%-os legénységgel is élvezhetőbb volt számomra.
-8° csőlehajlás borzalmas? Pláne egy orosz tanknál? Oroszok között ez borzalmasan jónak számít, viszonyításképpen a KV-85-nek 3°, az IS-7_nek 6°, és mindkettővel élvezhető a játék. Ha 10 fokon felüli csőlehajlást akarsz, akkor eltévedtél, az nem a szovjet ágon van.
Gyorsabban tölt, mint ahogy céloz, így távolra jelentősen leesik a DPM. Kb. 2,5 másodpercenként elpuffogtatni -ha jól emlékszem- 80 dmg körül annyira nem nagy fun.
Hm... nekem egy kicsivel talán a T-34 működött jobban, de kb. egyformán muzsikáltak.
Nincs azzal a tankkal semmi baj. Adj még neki egy kis időt.
Mindképp kap mert a 34/85-öt biztos kifejlesztem, de eredeti terem az volt mindkét med ágat viszem arról lehet leteszek
Lehet megpróbálom hátha a 76os csővel jobban fekszik.
Pedig szeretem a kis meggymagköpködőket, M7-et imádtam meg a type t-34is frankó volt úgy grindeltem vég hogy észre sem vettem, de ez valamiért nem megy.
Mondjuk a másik két tank mobilisebb volt lehet ez itt a problémám.
A fene egye már meg... Egyszer az a baj, hogy bő lére eresztem a véleményem, egyszer az, hogy nem
Szétoffolom ezt is a kedvedért
Figyelem: Spoiler!
T7-en a Panthernek szar a páncélja, bár sidescrape néha működik. A tank magas, nem igazán fordulékony, mindenképpen sniperkednki kell vele, közelharcot ha lehet kerülni. 3002DB-vel rég játszottam, de úgy rémlik, hogy a páncélja a sok döntés miatt jobb, mint a Panthernek, ellenben az ágyúja egy totál használhatatlan kupac kaki. 132 pen, golddal is csak 170... ez egyszerűen nevetséges, már T6-ban is goldot töltöttem elsőnek a 3001P-n.
T8-ban van a Panther2-Indien duó. Erről már beszélgettünk egy másik topicban, a lényeg: Panther2-nek sincs kiemelkedő páncélja, azonban lehet vele pattintgatni T7 és pár T8 tankot, felette azonban nem túlzottan. Indienen vannak extrém szögek, ez ezért képes pattinatni. Mobilitása minimálisan jobb az Indiennek, valamint az ágyúja is nagyobb átütésű, de az ágyúkarakterisztikája mindkettőnek elég rossz (nagyon lassan szűkülnek medekhez képest)
T9-től felfelé csak E 50 és E 50M van meg. Páncéljuk jó, főleg a T9-nek, hiszen kisebb ágyúk lövöldözik. Sidesdcrapelni ezzel is lehet, de működhet az is, hogy azorrát kidugva a felső lemezzel pattintunk, ez sokkal keményebb. Ágyújuk ugyanaz, csak a T9-nek AP a lőszere. A 'kínos' dolog a tankokkal, hogy magasak és előre csak 5 fokos gundepressionjük van, így közelharc necces lehet egy-egy alacsonyabb tank ellen. Az oldalakon viszont már -8 fok az ágyúsüllyedés, azonban így felfeded a gyengébben páncélozott részt és ha a torony alatt lőnek meg közvetlenül, akkor sérülhet a lőszerrekesz. Véleményem szerint az ágnak az E 50 a legjobb tankja, mert a T7 tankok ellen eszméletlenül jó a páncélja, de ennek a tanknak a mobilitása nem az igazi. Egyenesekben gyors, de szarul gyorsul és forog.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...