Sryy így előre is a sok írásért. De megint mindenki azt fogja mondani hogy azért mert megint azt akarom h nekem legyen igazam...
Szoktunk csinálni házibajnokságokat . 1v1. általában zárt pályák, : himmelsdorf/widepark Minden féle tankok indulnak, a lényeg, hogy nincs GOld ammo és csak akkor nyer az egyik ha kilőtte a másikat, foglalás idő lejárta nincs.
Kettőt tippelhettek melyik tank nem szokott benn lenni már a 2. fordulóban sem...
A nyerők a táras tankok, a magas dpm, vagy hirtelen nagyot sebző tankok. A mozgékonyak, amely odatud futni és el is tud menni. Az a tank aminek állandóan ammoracket lőnek az sem túl nyerő de ő meg tud tartani olyan távolságot ahol ezt még gyors javíthatja . Az a tank ami nagy vadmalac méretű és lassú az alapból K.O mert nem bírja lereagálni a másik fél mozgását.
Amúgy ha van kedvetek ilyeneket játszhatunk, jó móka, sok embernek tanulságos lenne. Engem is érdekel melyik tank hogy mozog, meg viselkedik mikor nincs lehetőség bokrozni vagy épp valahol bekempelni és míg más kapja a lövést helyette snipolni...
Az a belinkelt statisztika meg nem tudom milyen de én az xvm-esnek jobban hiszek. Statisztika fül a garázsban. Katt is7-re és a tank winrate-je mellett megjelenik a te winrate-ed.. A zárójelben (average/top)
Average a szerver átlag, a top meg a szerver top átlagot jelenti.
Ez is7 esetén (47,71%/79,82%)
T110E5 esetén (49,78%/80,06%)
50b esetén (50,04%/77,13%)
batchat esetén (49,86=/79,66%
E100 esetén (49,01%/76,57)
Fontos még megjegyezni hogy is7-el 0,87 tank a szerver átlag a kilőtt tank/csata szám, míg E5nek 0,95, tehát majdnem egy tank /csata. Azért ez 1000 csata után már különbség.. Jobban lehet vele lőni...
Is7 átlagsebzés 1513 E5/1767... többet is lehet vele sebezni egy átlag játékosnak. És ugye ezekért megy az xp... és AZ E5-el 1%-al többször élnek túl csatákat szóval hiába a pattintós armor...
Én inkább ennek hiszek mert még érzésből is reálisabbnak tűnik. Az 50b pedig jó, de azért egymaga nem menti meg világot, a többi meg igen. Ezért nem ér ez sem semmit. De még annak is több előnye van mint hátránya annak ellenére hogy 0 armor...(ja a front páncélja lőhetetlen alul- felül)
én az xvm féle verzióban jobban hiszek, és az is inkább csak irányadó. Mert Ödönmester ugye nem nyerni jön, de ő is nyer 40+%ban vele,

Szóval ha statisztika alapján kellene választani akkor is egyértelmű lenne számomra.
Battlefield 2D style