Sziasztok!(megosztom énis a véleményem ha nem gond:P)
Med párti vagyok szóval szerintem mindegyik med tank zseniális.. (kivéve a leopard-ot, mert utálok campelni, és hogy az másra nem jó, csak spotolásra, mert ha valaki meglát neked ott helyben véged van:D(persze lehet azzal is okosan játszani, lopkodni, körbe rohangálni másokat, stb.))
Én imádom az angolt is és egyáltalán nem annyira lassú amilyennek le van írva.. odaér ahova kell, remek löveg, jó kis hull armor + dőlés szög, a löveg lefelé hajlási szöge, forog, pörög ahogy kell. A tornya nem valami előnyös de azért így is pattog róla néha.
Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya, csak megkel tanulni játszani vele, és élvezetes csatákban lehet részed.
Patton remek felfedező, gyors tűz, és azért arról is pattognak a "golyók"! Kiváló irányíthatóság, és szintén nem lassú!
A 121 is isteni tank. Kicsit lomha, de az a löveg(és a páncélzat) kompenzál minden rosszat!
Az E50 M is jó "kis" gép,, GYORS! JÓ PÁNCÉLZAT! (a tornyán nem.. de sokan nem tudják eltalálni rajta a jó pontot!)
Tökéletes sniper, és lerohanó tank is.
Batchatről nincs mit mondani.. úgy jó ahogy van:D (itt az autoloader visz mindent

)
És igen, a Szovjet medek.. hát egyszerűen zseniálisak, de nekik is ugyanúgy megvan a hátrányuk, mint a többinek. Ez itt pl. a löveg lefelé hajlási szöge. (Ami persze nem rosszabb a 121-énél, de nem is egy Patton)
Tier 10 es szinten nem túl páncélozottak előröl nézve. Cserébe ezeknek is nagyon jó az irányíthatóságuk, könnyen szét lehet kapni egy TD-t vagy egy Heavy-t. ( De a többivel is! (Talán az E50 M -mel nehézkesebb...))
Sok mindent nem írtam le, amit még lelehetett volna, de ez nem is igazán erról szól, hanem arról hogy Minden tankot érdemes kifejleszteni.
Lehet egy kis idő mire a játékos belejön, megszokja, rájön, hogy hogy is kell vele okosan játszani, de melyik tanknál nem?
Battlefield 2D style