Jelenleg 223 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 perccel ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 8 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 16 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 22 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 23 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 9 hónapja #27792 Írta: Soltos
Megválaszolva: Soltos
Nem tudom ti, hogy vagytok vele. De ez a melyik a legjobb td elég relatív..
Hiába van a E3-nak 300 mm vas az elején ha aki tudja hol van a gyenge pontja simán viszi.. ez kb minden td-re igaz ... az 1v1 re meg vissza térve obj-el agyon lehet verni a wtf-ot mivel az álcázása = a nullával így simán ki tudod úgy szedni hogy fel se derít.. foch is elég op de ha egy lövése nem talál vagy lepattan hát megint csak cumi :).. a csatában ez meg teljesen relatív
mindegyiki td-nek meg van az előnye hátránya..
és akár tetszik akár nem sniper üzemmódba jelenleg az obj sokkal alkalmasabb mint a foch,e3,jg e100.. a wtf meg külön téma az előbb utóbb úgy is nerf-re jut..

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 9 hónapja #27795 Írta: anyadlohaton
Megválaszolva: anyadlohaton
Soltos az 1v1 arról szól hogy odamész és összecsapsz az ellenféllel, nincs passzív játék, csak bumm.

Az a td ami tud előre menni támadni mint a foch, és tud kummantani is, mint a foch.... már 2x jobb, mert itt is ott is érvényesül. Vagy Fv, ami ha nem 1800 hp-s vagy akkor meghalsz..

A lényeg, hogy nem random színvonalhoz kell mérni a tankokat. Egy noob eleve minden tankkal bemutatja h minden tank rossz, egy profi meg h minden tank überPENGE. De ha megnézed a noobot h melyikkel tud jobban játszani a másiknál, kiderül, h melyik játszhatóbb, melyik tud megfelelni több különböző helyzetnek. Mivel ő eleve mindent ugyan úgy használ...

A lényeg, a lényeg, h ez minden tank típusra igaz. Pl a medeknél sem nagyon emlegetik a patton.t a tier x-.be..mert ugye van amiben jó, és rengeteg amiben meg rossz.

A heavyknél sem véletlen ,hogy e5, meg is7-ről beszélnek nem Mausról, meg Is4..... mert játszhatsz vele jókat ugye, de attól még több hibájuk van mint előnyük. Ők univerzális tankok, míg a maus meg talán 2 pályán khasználható...(már ha bárhol használható volna...) Jó velük botorkálni, van velük pár jó csata, de aki jó csatákat akar, az a tipikus igazi jól bevált tankokat választja.

Én mondjuk szívfájdalom nélkül eladom ami már szénné nerfelt,vagy nem ad kellp játékélményt.

Is7, Is4, obj261... eddig. Épp nem állják meg a helyüket. És ahogy épp a tömeg játszik, ott kicsit sem bírják felvenni a lépést vagy 2x akkora erőfeszítés árán. Akár van ilyen tankotok, akár nincs, is7 pl a kempingező játékosok miatt elég korlátozottan haladhat előre. És a paraméterei is gázosok. ( vagy a többi tank jobb, vagy ő van szarul beállítva azokhoz képest, válasszatok.) Mindenben kicsit jó. De semmibsen sem igazán. Ezért cw nr.1 tank. De pl eszembe nem jutna pl egy e50m stb színtű tankokba beüllni cw-n v randomba mert állandóan halgathatnám a cseszegetést h med vagyok menjek segíteni ide is oda is meg villantsak is néha valamit. Holott alkalmatlan rá... kempelni meg td-vel fogok, nem meddel.

Szóval 1v1, nálam ott dől el melyik tank mennyire jó. Azon felül már inkább a játékos készségei dominálnak. Meg a random MM és pálya. Himmelsdorf pálya közepe 1v1.

11 éve 9 hónapja #27801 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Soltos az 1v1 arról szól hogy odamész és összecsapsz az ellenféllel, nincs passzív játék, csak bumm.

Szóval 1v1, nálam ott dől el melyik tank mennyire jó. Azon felül már inkább a játékos készségei dominálnak. Meg a random MM és pálya. Himmelsdorf pálya közepe 1v1.

És med-ben mit húznál, mit javasolsz?
Én m46-nál tartok, nem rossz a top löveggel, de....T-54 jobbnak tűnik 10-ből 7-szer. Érdemes-e az M48, vagy a nerf óta szar?
A japánt most nagyon várom....
a szovjet 3 közül nem is tudom mit választanék, egyik sem tűnik olyan jónak mint a T-54 IX-ben....szakaszban brutál, ok, de melyik nem?
A Leopard tiszta papír...
Az angol lassú és arty célpont
A kínait is húzom, de a T-34-2 nem akkora élmény, mint a T-34-1 volt.

Marad a Bat Chat???

11 éve 9 hónapja #27805 Írta: Soltos
Megválaszolva: Soltos

Az a td ami tud előre menni támadni mint a foch, és tud kummantani is, mint a foch.... már 2x jobb, mert itt is ott is érvényesül. Vagy Fv, ami ha nem 1800 hp-s vagy akkor meghalsz..

A lényeg, hogy nem random színvonalhoz kell mérni a tankokat. Egy noob eleve minden tankkal bemutatja h minden tank rossz, egy profi meg h minden tank überPENGE. De ha megnézed a noobot h melyikkel tud jobban játszani a másiknál, kiderül, h melyik játszhatóbb, melyik tud megfelelni több különböző helyzetnek. Mivel ő eleve mindent ugyan úgy használ...

A lényeg, a lényeg, h ez minden tank típusra igaz. Pl a medeknél sem nagyon emlegetik a patton.t a tier x-.be..mert ugye van amiben jó, és rengeteg amiben meg rossz.

A heavyknél sem véletlen ,hogy e5, meg is7-ről beszélnek nem Mausról, meg Is4..... mert játszhatsz vele jókat ugye, de attól még több hibájuk van mint előnyük. Ők univerzális tankok, míg a maus meg talán 2 pályán khasználható...(már ha bárhol használható volna...) Jó velük botorkálni, van velük pár jó csata, de aki jó csatákat akar, az a tipikus igazi jól bevált tankokat választja.

Én mondjuk szívfájdalom nélkül eladom ami már szénné nerfelt,vagy nem ad kellp játékélményt.

Is7, Is4, obj261... eddig. Épp nem állják meg a helyüket. És ahogy épp a tömeg játszik, ott kicsit sem bírják felvenni a lépést vagy 2x akkora erőfeszítés árán. Akár van ilyen tankotok, akár nincs, is7 pl a kempingező játékosok miatt elég korlátozottan haladhat előre. És a paraméterei is gázosok. ( vagy a többi tank jobb, vagy ő van szarul beállítva azokhoz képest, válasszatok.) Mindenben kicsit jó. De semmibsen sem igazán. Ezért cw nr.1 tank. De pl eszembe nem jutna pl egy e50m stb színtű tankokba beüllni cw-n v randomba mert állandóan halgathatnám a cseszegetést h med vagyok menjek segíteni ide is oda is meg villantsak is néha valamit. Holott alkalmatlan rá... kempelni meg td-vel fogok, nem meddel.

Ha "ha" még nem tűnt volna fel ez egy "csapat" alapú játék, nekem is van foch-om agyon le lett nerfelve de még mindig elég op.. de nem értem ezt az 1v1-es dolgot .. normál csatákban azért nem minden csatában kerül sor ,1v1 -re , persze ha erre kerül a sor , király a revolver tár hisz piff páff.. de akár hiszed akár nem nem lesz senkinek annyi esze hogy ki megy elé.. főleg nem tier 10-ben még is csak ban neki 5 sec töltése.. + eleinte szép célzási ideje is .. ha valakinek annyi esze van hogy frontálisan nekem jön meg is érdemli hogy belehal.. számodra hiába az a jó tank ami 1v1-ben aláz de ha összekerülsz 10k csata feletti játékosokkal valószinüsitem , lesz annyi inteligencia hányadosuk ,hogy felismerjék a helyzetet ... és értelmesen reagáljanak rá .. így az 1v1 megint csak relatív lett .. de ezt az 1v1-es dolgot felejtsük már el , minden td .. pályla függő, ellenfél függő és azt hogy hogy lehet alkalmazni teljesen az adott helyzet dönti el a csatákban..

11 éve 9 hónapja #27806 Írta: anyadlohaton
nem tudom, ha klánba vagy akkor egyértelműen a 3 leginkább használatosat. obj140, t62 batchat. többi nem alkalmas rushra mert lassú, vagy gyors minta leo de 0 amit pattint és az elütött fa is kritikus sérülést ad neki.

kínai nem tudom. Az sem egy túl kiemelkedő gépszörny. Az biztos h a ruszkit kihúzni még könnyű is. De az menetközben eltalál, átüt, mozog, forog, nagy dpm... ellenben a patton ami túl nagy.... gyors löveg, pontos stb de nem megy nem forog úgy h az pl körbe fingj valamit. Angol az vicc, azt ne is beszéljük:D az egy loltank.Egy erős 8as.... sok élettel.

Batchat.... jó szórakozás. ami 2k hp alatt van az meghalt. Obj meg a legjobb segítő tank, amiért olyan gyors mozgású, gyorsul, és van értelmes forgási sebessége, meg tornya ami bírja. Patton valahogy nem elég gyors, és nem elég fordulékony. de kb ő következne a batchat ruszki kombó után szerintem. E50 meg felslegesen van rajta sok páncél, mert pont nem elég viszont sok mert cserébe a tank már bőven nem med kategória maitta mert szarul mozog. És valljuk be a mednél előszőr a tank tudjon rendesen mozogni, aztán lőni. Mert ha sniperkedni meg kummantani kell vele, már pont ugyan ott tart veled a csapat mint ha td lennél...

Én mai napig t62őt ajánlom mindenkinek. Lehet benne csalódni, de annak rengeteg előnye van a hátrányokhoz képest.

Pl klántársammal porton foglaltunk ő patton-el volt. És 99%-nál lelőtték rola a foglalást, pedig a nagy csőkupac mögött állt, csak akkora az a tank, meg a kupolája h a legnagyobb vaksi is lerobbantja róla :S

11 éve 9 hónapja #27808 Írta: anyadlohaton
Amúgy, pl mindig azt szoktam mondani h ha valami OP akkor illendően még a leggyengébb játékos is átlag feletti eredményt tud elérni vele.

De aztán kíváncsi voltam rád, hisz más véleményen vagy h mire alapozod.

De sajnos láttam dolgokat, ami arra ad okot, h ne vegyünk komolyan téged.

1,33/2600dmg
vs.
2,26/3600dmg

Addig kell nerfelni az ilyen OP gépeket míg tényleg csak az tud vele villantani aki "PÖNGE".

De pl én 2x akkora arányban nyerek fochal mint te. Mert nem találtad el a helyét még meg vele. De részben igazad van, terepfüggő. De amelyik tank jó 1v1ben, amelyik tank páncélozott, és közben jó kamója is van, az eleve jobb mint pl obj268 ami pl csak korlátozott helyeken kíváló, míg másik gép meg mindenhol.

11 éve 9 hónapja #27809 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Kihagytad a patton két legnagyobb előnyét. Jó gundep és látótáv.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: anyadlohaton

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #27815 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Kihagytad a patton két legnagyobb előnyét. Jó gundep és látótáv.

Igen, köszi és a mit Dozer mondott azt is.
ezért húzom,mert főleg egyedül játszom randomban, s néha annyi a seggfej tier IX-X-ben is, hogy óvatosabb játékhoz ez talán jobb...
(nem akartam elhinni nektek, hogy itt is annyi hülye, sőt...azaz nem szerettem volna elhinni, de...)

11 éve 9 hónapja #27816 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Ha választhatnék a Leo-t húznám inkább, de egyelőre orosz medet húzok.

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #27818 Írta: Szebi
Megválaszolva: Szebi
Sziasztok!(megosztom énis a véleményem ha nem gond:P)
Med párti vagyok szóval szerintem mindegyik med tank zseniális.. (kivéve a leopard-ot, mert utálok campelni, és hogy az másra nem jó, csak spotolásra, mert ha valaki meglát neked ott helyben véged van:D(persze lehet azzal is okosan játszani, lopkodni, körbe rohangálni másokat, stb.))

Én imádom az angolt is és egyáltalán nem annyira lassú amilyennek le van írva.. odaér ahova kell, remek löveg, jó kis hull armor + dőlés szög, a löveg lefelé hajlási szöge, forog, pörög ahogy kell. A tornya nem valami előnyös de azért így is pattog róla néha.
Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya, csak megkel tanulni játszani vele, és élvezetes csatákban lehet részed.

Patton remek felfedező, gyors tűz, és azért arról is pattognak a "golyók"! Kiváló irányíthatóság, és szintén nem lassú!

A 121 is isteni tank. Kicsit lomha, de az a löveg(és a páncélzat) kompenzál minden rosszat!

Az E50 M is jó "kis" gép,, GYORS! JÓ PÁNCÉLZAT! (a tornyán nem.. de sokan nem tudják eltalálni rajta a jó pontot!)
Tökéletes sniper, és lerohanó tank is.

Batchatről nincs mit mondani.. úgy jó ahogy van:D (itt az autoloader visz mindent :D)

És igen, a Szovjet medek.. hát egyszerűen zseniálisak, de nekik is ugyanúgy megvan a hátrányuk, mint a többinek. Ez itt pl. a löveg lefelé hajlási szöge. (Ami persze nem rosszabb a 121-énél, de nem is egy Patton)
Tier 10 es szinten nem túl páncélozottak előröl nézve. Cserébe ezeknek is nagyon jó az irányíthatóságuk, könnyen szét lehet kapni egy TD-t vagy egy Heavy-t. ( De a többivel is! (Talán az E50 M -mel nehézkesebb...))

Sok mindent nem írtam le, amit még lelehetett volna, de ez nem is igazán erról szól, hanem arról hogy Minden tankot érdemes kifejleszteni.
Lehet egy kis idő mire a játékos belejön, megszokja, rájön, hogy hogy is kell vele okosan játszani, de melyik tanknál nem?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 9 hónapja #27829 Írta: iravdudan
Megválaszolva: iravdudan
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy az IS-3-nak hol van a lőszerrekesze?Már csak a torony hiányzik és túlzás nélkül állítom,hogy eddig minden csatában meglőtték.A caernarvon volt ilyen,de ott a sebzések helyéből ki tudtam következtetni.Ma első csata,első kapott sebzés mindjárt lőszerrekesz,nyom sehol.Azt kell,hogy mondjam a KV-4-el nem szenvedtem ennyit.

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #27831 Írta: Iranyzo
Megválaszolva: Iranyzo
Szia!
Oldalt közvetlenül a torony alatt és a torony hátulja...

gyenge pontok is3

Itt szoktam megnézni.

11 éve 9 hónapja #27833 Írta: iravdudan
Megválaszolva: iravdudan
Köszönöm.Ez a hatalmas kiterjedés elszomorít. :(

11 éve 9 hónapja #27834 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
Sajnos az Is3-om az ilyen, a töltőnek kötelező a biztonságos elhelyezés vagy felszerelésnek a vizes lőszertároló. Ameddig ezek nincsenek sok ammorack sérülés lesz, de ezekkel csökkenthető bár megszűnni nem fog. :/

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #27835 Írta: zseni12
Megválaszolva: zseni12

Köszönöm.Ez a hatalmas kiterjedés elszomorít. :(

wot-shot.com/is...zones/

sziasztok. van itt is minden a gyenge pontokrol, meg ajelölés a tankon lelehet tölteni addig amig megszokod jol jön :evil:

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.