Jelenleg 73 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 3 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 9 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 11 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 21 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 22 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 10 hónapja #24458 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Prémium tankot szerintem hülyeség venni nekem eddig 3 volt mindegyiket eladtam:/.
Hát igen a super pershing esete érthetetlen az biztos...a t34 meg annyira felesleges pénz kibaszás már bocs, hogy az nem emberi.
Vagy ott a löwe ami egy szarabb tiger2 nek felel meg 11000 ért:).
Max prémium accountot váltok már csak ki. Ezek a tankok max dísznek jók.

Ezt te sem gondolod komolyan! Szerintem kicsit el vagytok itt tévedve páran :whistle:

1. Miért veszel prémium tankot? AZÉRT, HOGY PÉNZT ÉS A LEGÉNYEK SKILLJEIT FARMOLD! Nem értem miért gondolod, hogy a prémium tankok csillagrombolók (via doozer)!?
2. Ha ennyire gáz szerinted a prémium, nem kell venni... aki meg eleve nem áldoz pénzt ilyesmire meg telecsíterezi meg goldnoobozza a csetablakot (tisztelet a kivételnek), aztán meg csodálkozik, hogy vissztolnak neki egy lolt meg egy szmájlit... akkor most hogy is állunk?

Szerintem úgy, hogy a prémium tankoknak is megvannak a hátrányai ugyanúgy, mint a nem prémiumoknak, a különbség tömören annyi, hogy többet hoz, és simán pakolod nemzeten belül a legénységet. Ennyi! Nem kell és nem is szabad belemagyarázni többet. Ugyanúgy meg kell vele tanulni játszani. Nem oltani akarok, ezek a tapasztalataim. Van egy T34esem, a legrosszabb csatára is 20k pluszt hoz. a winratem finoman szólva is cinkes vele... a prémium tank nem feltétlenül egyenlő fun tankkal, én is szívesebben megyek be M6-tal, vagy Jp2vel... főleg, hogy a T34est rengetegszer pakolja tier 10be... (bár én nem vagyok meglepve, biztos van itt olyan, aki még emlékszik, hogy a T34 volt a tier 9 a T30 alatt az amcsi tech treen, és szerintem nem nerfelték annyira szét), de ha kell a kess, akkor kell. Ha meg nem kell, akkor nem kell prémium tank sem. Szerintem ilyen egyszerű.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 10 hónapja #24462 Írta: shreky_59
Megválaszolva: shreky_59
Nem egyről beszélünk szerintem. Azt, hogy ki mit gondol az legyen a saját elképzelése. A T34 igenis szarrá lett nerfelve, és az a bántó benne, és ezért vagyok mérges, hogy ezért pénzt adtam. Ha valaki nem kifejleszti, hanem veszi, akkor milyen jogon nyúlnak hozzá. Nekem ezzel van bajom. Azt hiszem játszottam már vele annyit, hogy tudjam mire volt régen jó és most mire. Egy a lényeg a játékosokkal azt csinál a WG, amit akar. Lehet itt szemellenzőzni, meg noobozni meg, hogy nehogy már a WG játsszon helyetted-ezni, a lényeg akkor sem fog változni.
A WG egy profitorientált cég. Magasról tojik rá kinek mi a jó.
Minden úgy van, ahogy kitalálták. Egyszer az az indok egy nerfnél, hogy ez így történelem hű, mások meg ha jelzi valaki,hogy ez nem így van a könyvekben, akkor meg az a válasz, hogy ez nem szimulátor. Egyszóval bekaphatják!!!
A felháborodásom oka most is, mint az első kommentemben, hogy valamit, amit pénzét vettem szétcsesztek. Ha tudom meg sem veszem egyiket sem. Tény pénzkeresetre való. Arra még úgy-ahogy jó... De nekem a játékélmény számít.

11 éve 10 hónapja #24467 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
Szerintem meg nagyon is egyről... és ott az írásodban: A WG azt csinál, amit akar, pont! Nekik biznisz, pont. A prémtank pénzkeresetre való, pont. Tudsz vele keresni? Tudsz... Ez a cél? Ez. PROBLEM? Ha játékélményt akarsz, keresd meg a neked való tankot, soha nem volt sehol leírva, hogy a prémium tankkal játékélményt is vehetsz... akkor mindenki venné, mint a cukrot(így is veszik). Ettől persze lehet még neked más elképzelésed, de ez van, ezek a tények. Annyi user van, hogy tesznek rá, ha 1-2ezer csalódott ember lelép... jön helyette 5ezer új, és ha legalább a fele fizet, már plusszos is a bolt...főleg azzal a trenddel, hogy sokan rögtön tier8 prémiummal kezdenek. Ha lenne 10k user, ne félj, fényesre nyalnák minden nap a garázsod... épp ez megy a WoWp-ben, csalogatják a népet rendesen. Kár ezen morogni szerintem, vagyis nem kár, csak nincs értelme. Kitartás ;)

11 éve 10 hónapja #24470 Írta: ndee12
Megválaszolva: ndee12
Srácok, nem lehetne ezt a vitát a Prémium harckocsik topicban folytatni?

Amúgy, ha már US tankok, sajna az igaz, hogy a prémium vasak hatalmas nerfet kaptak, de ez igaz pl.: a T110E5-re is...
De ezek a WG titkos nerfjei.

Off:

Mellesleg, nem értem a prémium vasakat fikázókat:
1: Egyéni döntés, hogy veszel-e vagy nem.
2: Egyéni szocprobléma, hogy megteheted-e, vagy sem.
3: Prémium vas a kreditfarmolásra és a legénység képzésére remek...
...miért hagynám ki ezt az előnyt, ha megtehetem?

Off vége

11 éve 10 hónapja #24498 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Aki meg eleve nem áldoz pénzt ilyesmire meg telecsíterezi meg goldnoobozza a csetablakot (tisztelet a kivételnek), aztán meg csodálkozik, hogy vissztolnak neki egy lolt meg egy szmájlit... akkor most hogy is állunk?

Szerintem úgy, hogy a prémium tankoknak is megvannak a hátrányai ugyanúgy, mint a nem prémiumoknak, a különbség tömören annyi, hogy többet hoz, és simán pakolod nemzeten belül a legénységet. Ennyi! Nem kell és nem is szabad belemagyarázni többet. Ugyanúgy meg kell vele tanulni játszani. Nem oltani akarok, ezek a tapasztalataim. Van egy T34esem, a legrosszabb csatára is 20k pluszt hoz. a winratem finoman szólva is cinkes vele... a prémium tank nem feltétlenül egyenlő fun tankkal, én is szívesebben megyek be M6-tal, vagy Jp2vel... főleg, hogy a T34est rengetegszer pakolja tier 10be... (bár én nem vagyok meglepve, biztos van itt olyan, aki még emlékszik, hogy a T34 volt a tier 9 a T30 alatt az amcsi tech treen, és szerintem nem nerfelték annyira szét), de ha kell a kess, akkor kell. Ha meg nem kell, akkor nem kell prémium tank sem. Szerintem ilyen egyszerű.

Örülök hogy ezt írod, egyetértek.

T34
A T34 nekem kellett (mert, csak) - na jó , nem , az amcsi heavy legénységet húzni, és tényleg bazi sok pénzt hoz!
Valóban gyakran teszi Tier X csatába, valóban paír az alja, iszonyat t öltési és célzési ideje, nagy a weak spot a torony tetején.
De én is acsak tanulom (végre 50% felett a win ratem vele) és a gibák egy része elkerülhető:
- Sidescraping / Hull down
- torony kicsi mozgatása töltés közben
- venti helyett ezen a tankon nekem célzásgyorsító ÉS vert. stabilizátor van (töltésgyorsító kötelező). A legényeknek van mondjuk BIA, az is segít....

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #24509 Írta: keepernext
Megválaszolva: keepernext
T54e1 meglett,milyen felszerelést ajánlotok rá??

illetve remélem rá lehet rakni a löveget lánctalp nélkül?
valaki esetleg emlékszik rá?

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #24511 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Ha jól emlékszem, akkor az ágyú rámegy, de nem tudsz felpakolni a gépre semmilyen modult akkor, csak +10%-os optikát, aminek nincs súlya. Amugy megnézed a teherbírást, és az ágyúk közti súlykülönbséget, és kiszámolod.

Nálam stabilizátor, venti, és periszkóp van rajta. Használom néha felderiteni is, bár nem éppen a legideálisabb járgány a célra, de van, hogy bejön. Periszkóp helyett erősített felfüggesztéssel kezdtem, hogy ne kezdjek már stock 9-essel modul nélkül. Periszkóp helyett mehet célzásgyorsító is, mert akkor gyorsabban tudsz pontos lövésekkel kitárazni. Amugy a nagy ágyú nem jobb annyival, mint várná az ember.

Érzésre 8.9-el kapott némi sebesség buffot a t54e1. Most már képes többel menni, mint 40 :) Korábban bűn lassú volt, és nagyon útáltam érte.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: keepernext

11 éve 10 hónapja #24512 Írta: Makos_F
Megválaszolva: Makos_F

T54e1 meglett,milyen felszerelést ajánlotok rá??

illetve remélem rá lehet rakni a löveget lánctalp nélkül?
valaki esetleg emlékszik rá?

Megnézed a jelenlegi lánc teherbírását és a mostani össztömeget. Utána katt a másik lövegre és látod annak a súlyát is. A számtan pedig már nem lehet gond. ;)

11 éve 10 hónapja #24515 Írta: MrArizona
Megválaszolva: MrArizona
Nem megy rá a löveg talp nélkül. Nekem megvan és nemrég húztam fullra. Amúgy klasszisokkal jobb mint a t69. Nagy csővel lehet írtani rendesen. B)

11 éve 10 hónapja #24516 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Vagy teszel föl addig egy módosított felfüggesztést,az plusz 5t terhelhetőséget add,én így szoktam. Majd kifejlesztés után leszeded. Így mehet rá torony,ágyú egyből.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: keepernext

11 éve 10 hónapja #24620 Írta: keepernext
Megválaszolva: keepernext
Nyugtassatok meg t54e1 -en 105-ös nem olyan fos ...

FErdinadot se viszi át...

11 éve 10 hónapja #24622 Írta: blackwharg
Megválaszolva: blackwharg
Én még mindig azt mondom ,hogy hülyeség prémium tankot venni:)) ugyanis bármelyik tankból lehet elit-et csinálni ami ugyanúgy hoz akár 80-90 ezret csata után prémium accountal.

11 éve 10 hónapja #24628 Írta: ndee12
Megválaszolva: ndee12
blackwharg!

Okay! Ez a Te véleményed, csináld így!

Én maradok a kényelmes és biztos kreditfarmolásnál...amit a prémium tank(ok) biztosítanak számomra.

11 éve 10 hónapja #24631 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Én még mindig azt mondom ,hogy hülyeség prémium tankot venni:)) ugyanis bármelyik tankból lehet elit-et csinálni ami ugyanúgy hoz akár 80-90 ezret csata után prémium accountal.

Nincs teljesen így, olvassad el, hogy a prém tank ugynazért a teljesítményért több creditet ad. Az alap lőszere, javítása meg olcsóbb talán.

De a lényeg: képezheted közben benne más tankok legénységét.
Nekem ezért van ennyi.

11 éve 10 hónapja #24633 Írta: Strove
Megválaszolva: Strove
Meg azt még tegyük hozzá,hogy prém tankkal sokszor elég ha kb 4-5 találatod van (nem kill) és már akkor netto 40-50.000 prémfiókkal. Sima elit tankkal meg ha nincs akció azért nehezebben jön össze annyi tisztán. Tudom lehet menni netto 90.000+os köröket sima tankkal is,de azért erre nem képes mindig az átlagember.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 16 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 9 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.