Prémium tankot szerintem hülyeség venni nekem eddig 3 volt mindegyiket eladtam:/.
Hát igen a super pershing esete érthetetlen az biztos...a t34 meg annyira felesleges pénz kibaszás már bocs, hogy az nem emberi.
Vagy ott a löwe ami egy szarabb tiger2 nek felel meg 11000 ért:).
Max prémium accountot váltok már csak ki. Ezek a tankok max dísznek jók.
Ezt te sem gondolod komolyan! Szerintem kicsit el vagytok itt tévedve páran
1. Miért veszel prémium tankot?
AZÉRT, HOGY PÉNZT ÉS A LEGÉNYEK SKILLJEIT FARMOLD! Nem értem miért gondolod, hogy a prémium tankok csillagrombolók (via doozer)!?
2. Ha ennyire gáz szerinted a prémium, nem kell venni... aki meg eleve nem áldoz pénzt ilyesmire meg telecsíterezi meg goldnoobozza a csetablakot (tisztelet a kivételnek), aztán meg csodálkozik, hogy vissztolnak neki egy lolt meg egy szmájlit... akkor most hogy is állunk?
Szerintem úgy, hogy a prémium tankoknak is megvannak a hátrányai ugyanúgy, mint a nem prémiumoknak, a különbség tömören annyi, hogy többet hoz, és simán pakolod nemzeten belül a legénységet. Ennyi! Nem kell és nem is szabad belemagyarázni többet. Ugyanúgy meg kell vele tanulni játszani. Nem oltani akarok, ezek a tapasztalataim. Van egy T34esem, a legrosszabb csatára is 20k pluszt hoz. a winratem finoman szólva is cinkes vele... a prémium tank nem feltétlenül egyenlő fun tankkal, én is szívesebben megyek be M6-tal, vagy Jp2vel... főleg, hogy a T34est rengetegszer pakolja tier 10be... (bár én nem vagyok meglepve, biztos van itt olyan, aki még emlékszik, hogy a T34 volt a tier 9 a T30 alatt az amcsi tech treen, és szerintem nem nerfelték annyira szét), de ha kell a kess, akkor kell. Ha meg nem kell, akkor nem kell prémium tank sem. Szerintem ilyen egyszerű.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."