Jelenleg 297 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 6 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Brit harckocsik

11 éve 3 hete #61820 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
Az FV4202-t jelenlegi állás szerint mindenki megkapja 8-as prémiumként új garázshellyel együtt, akinek a garázsában áll majd akkor amikor cserélik, és megkapja mellé a 10-es Action X Centuriont is. Ugyanúgy, mint amikor anno a T34 amerikai 9-es heavy-t prémiummá tették.

Ezt az infót több helyről is megerősítették már, pl a WG-s fejlesztő 'Storm' is, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem gondolhatják meg magukat. Jelenlegi állás szerint valamikor újév körülre várható a csere.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hete #61823 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Én is ritkán játszok többet. De tetszik az ág és ha van esély egy prem tankra ingyen akkor megpróbálom. Sem a fiókom nem prem sem tankom sincs. De most nekem nincs másik fontos ág. Talán a T62A/Obj140. De jobban izgat ez a vonal.
Kalkulálok én is, hogy a Centek mellet még farmolnom is kell majd, hogy meg tudjam venni az FV-t. Arra meg ott a Tigris. Necces lesz de ha tényleg decemberben jön akkor sikerülhet.

Akkor hajrá! :)

Nekem is a T-62A ág a másik fontos (az Object 263 után persze), de most a T-44-nél állok (garázsban 0 meccsel) kicsit. Néhány ezer free xp-t még spórolnom kell a moduljaira, ha nem akarom haj nélkül (ügysincs sok) leélni a hátralévő pár esztendőt. :silly:

11 éve 3 hete #61830 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Az FV4202-t jelenlegi állás szerint mindenki megkapja 8-as prémiumként új garázshellyel együtt, akinek a garázsában áll majd akkor amikor cserélik, és megkapja mellé a 10-es Action X Centuriont is. Ugyanúgy, mint amikor anno a T34 amerikai 9-es heavy-t prémiummá tették.

Ezt az infót több helyről is megerősítették már, pl a WG-s fejlesztő 'Storm' is, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem gondolhatják meg magukat. Jelenlegi állás szerint valamikor újév körülre várható a csere.

Csak most a 88.as fejlesztői hírcsokorban nem írták biztosra.

11 éve 3 hete #61834 Írta: GunnersHun

Én is ritkán játszok többet. De tetszik az ág és ha van esély egy prem tankra ingyen akkor megpróbálom. Sem a fiókom nem prem sem tankom sincs. De most nekem nincs másik fontos ág. Talán a T62A/Obj140. De jobban izgat ez a vonal.
Kalkulálok én is, hogy a Centek mellet még farmolnom is kell majd, hogy meg tudjam venni az FV-t. Arra meg ott a Tigris. Necces lesz de ha tényleg decemberben jön akkor sikerülhet.

Nekem is a T-62A ág a másik fontos (az Object 263 után persze), de most a T-44-nél állok (garázsban 0 meccsel) kicsit. Néhány ezer free xp-t még spórolnom kell a moduljaira, ha nem akarom haj nélkül (ügysincs sok) leélni a hátralévő pár esztendőt. :silly:

Igen a T-44 eszméletlen rossz tank stock-ként, és ráadásnak rengeteg xp-kell rá! :unsure:
De dönteni nem tudok, hogy Object140/T62A. Nekem külsőre a T62A jobban tetszik.

11 éve 3 hete #61835 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Mint minden WoT-tal foglalkozó oldal, a wotinfo is Silentstalker FTR blogjáról veszi a híreket ftr.wot-news.com/. Érdemes inkább erre hagyatkozni, naprakészebb mint a magyar fordítások. Vagy ott van a konkurens wothungary.hu oldal, vagy az FTR-t fordító wot-kpp.blogspot.hu/ ha magyarul szeretnéd :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GunnersHun

11 éve 3 hete #61839 Írta: GunnersHun

Mint minden WoT-tal foglalkozó oldal, a wotinfo is Silentstalker FTR blogjáról veszi a híreket ftr.wot-news.com/. Érdemes inkább erre hagyatkozni, naprakészebb mint a magyar fordítások. Vagy ott van a konkurens wothungary.hu oldal, vagy az FTR-t fordító wot-kpp.blogspot.hu/ ha magyarul szeretnéd :)

Meggyőztél. Bár én is inkább arra hajlottam, hogy ráhajtok az ágra.

11 éve 3 hete #61857 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Igen a T-44 eszméletlen rossz tank stock-ként, és ráadásnak rengeteg xp-kell rá! :unsure:

mindkettőt?

11 éve 3 hete #61858 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Pont ezen gondolkodtam tegnap. Szerintetek a tényleg két tankot fogtok kapni egy tankért cserébe? :lol: Főleg, hogy egyik t8-as prémium lesz?
Ez miért érné meg nekik? Én tuti azt csinálnám, hogy ilyen blogok felé óvatosan jelzem, hogy az fv lehet prémium lesz. Majd mindenki gyorsan elindul azon az ágon. Pumpálja a fejlesztésbe a free xp-t, aranyat. Majd közlik váltáskor, hogy t10-ért t10-et kapsz cserébe (ami teljesen logikus és fair), t8-at pedig kedvezményesen megveheted. Nekem sincs prémium tankom és nagyon hajlok rá, hogy végigszenvedjem ezt az ágat hátha, de ne lepődjetek meg ha nem kaptok év végén t8-as prémium tankot. Hiszen sehol nem garantálták.

@Gunners én is elkezdtem az orosz med ágat (még csak t3485-nél járok :lol: ), én a t62a-t választom majd. Szeretem a tornyot használni pattintásra, ráadásul úgy tudom, hogy nehéz terepen jobban mozog, mint a 140. Bevallom obj 140 szerintem könnyebb ellenfél, mint a t62A.

11 éve 3 hete #61859 Írta: GunnersHun

mindkettőt?

Igen az lenne a legjobb bár nem tudom mikor tudok összeszedni annyi creditet.
Az fv-nél a credit lesz a legnehezebb, sajnos mostanában nincs jó kis kredit hozós akció mint régen.

11 éve 3 hete #61862 Írta: GunnersHun

Pont ezen gondolkodtam tegnap. Szerintetek a tényleg két tankot fogtok kapni egy tankért cserébe? :lol: Főleg, hogy egyik t8-as prémium lesz?
Ez miért érné meg nekik? Én tuti azt csinálnám, hogy ilyen blogok felé óvatosan jelzem, hogy az fv lehet prémium lesz. Majd mindenki gyorsan elindul azon az ágon. Pumpálja a fejlesztésbe a free xp-t, aranyat. Majd közlik váltáskor, hogy t10-ért t10-et kapsz cserébe (ami teljesen logikus és fair), t8-at pedig kedvezményesen megveheted. Nekem sincs prémium tankom és nagyon hajlok rá, hogy végigszenvedjem ezt az ágat hátha, de ne lepődjetek meg ha nem kaptok év végén t8-as prémium tankot. Hiszen sehol nem garantálták.

@Gunners én is elkezdtem az orosz med ágat (még csak t3485-nél járok :lol: ), én a t62a-t választom majd. Szeretem a tornyot használni pattintásra, ráadásul úgy tudom, hogy nehéz terepen jobban mozog, mint a 140. Bevallom obj 140 szerintem könnyebb ellenfél, mint a t62A.

Igen, csak mostanság ezek az objectek kicsit űrhajóként viselkednek. :)

11 éve 3 hete #61866 Írta: kharon00

Ezért nem is rakok bele az Fv4202 ágba free xp-t.

Illetve -bár úgysem hiszi el senki :evil: - tényleg nem a prémmé válás miatt húzom. Én még az Fv4202 miatt kezdtem el.

11 éve 3 hete #61876 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

A valóságban is az volt? Hmmm...

Bizony az volt!

Sherman I (M4),
Sherman I Hybrid (M4 Composite)
Sherman V (M4A4)
KÖZEPES harckocsik lettel átaáalítva, és úúgy is nevezték (csak a 17 fontos löveg miatt "C" betűt biggyesztettek a nevük végére) és úgy is alkalmazták őket (harckocsi egységekben, seregtestekben).

Valószínűleg 2,139-2,346 járművet alakították át, forrásoktól függő mennyit tartunk igaznak.

11 éve 3 hete #61880 Írta: Tiger205_Bp

Ezért nem is rakok bele az Fv4202 ágba free xp-t.

Illetve -bár úgysem hiszi el senki :evil: - tényleg nem a prémmé válás miatt húzom. Én még az Fv4202 miatt kezdtem el.

Én elhiszem.
Magam a két Centurion miatt kezdtem el (történelem-buzi hozzáállás), azok meg is vannak, de az FV most a BUFf után jó kemény tank lett, a STB (ami szintén megvan) után a legnagyobb DPM a T10 med-ek között, szóval most már az is kell...
Meg is lesz egy hónapon belül (free XP-t tennék belel, a jövő héten meglenne)
De nem akarok FREE-t bele ölni, hagyom fejlődni a C 7/1 legénységet, meg élvezni is akarom vele a játékot 8és javítani a most 175-os win rate-t :dry: )

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #61889 Írta: kharon00

A valóságban is az volt? Hmmm...

Bizony az volt!

Sherman I (M4),
Sherman I Hybrid (M4 Composite)
Sherman V (M4A4)
KÖZEPES harckocsik lettel átaáalítva, és úúgy is nevezték (csak a 17 fontos löveg miatt "C" betűt biggyesztettek a nevük végére) és úgy is alkalmazták őket (harckocsi egységekben, seregtestekben).

Valószínűleg 2,139-2,346 járművet alakították át, forrásoktól függő mennyit tartunk igaznak.

Bennem mindig is TD-ként élt a Firefly.

Ahány forrás, annyi "megszólítás"... Talán pont a 17 fontos löveg "anti-tank gun" megnevezése a félrevezető és emiatt szerepel páncélvadászként több helyen. Olvastam ezt-azt én is életem során, de tisztában vagyok, hogy a Te tudásod sokkal széleskörűbb ebben a témában. Ezért elfogadom, legyen med a Firefly. :cheer:

Remélem a játékban is kitűnő lesz az ágyúja, mint a valóságban volt (állítólag).

11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #61912 Írta: Tiger205_Bp

Bennem mindig is TD-ként élt a Firefly.

Ahány forrás, annyi "megszólítás"... Talán pont a 17 fontos löveg "anti-tank gun" megnevezése a félrevezető és emiatt szerepel páncélvadászként több helyen. Olvastam ezt-azt én is életem során, de tisztában vagyok, hogy a Te tudásod sokkal széleskörűbb ebben a témában. Ezért elfogadom, legyen med a Firefly. :cheer:

Remélem a játékban is kitűnő lesz az ágyúja, mint a valóságban volt (állítólag).

A 17 fontos löveg volt a Centurion alaplövege (1945) és az is harckocsi.
Bár csak itt tudták (ekkora testtel) elérni, hogy kényelmesen kezelhető igazi harckocsi löveg legyen.

A 17 fontos löveg kicsit könnyített változata lett a Comet lövege (1944 vége) amley német harckcosit is látott. A Comet teste nem bírta volna el a teljes "igazi" 17 fontosat.
Csak olyan torzszülöttek, mint a Challenger (az első), meg nem tudom mi volt még a nevük.

A TD, amire te gondolhatsz, az az Achilles vagy a Archer volt!

Képek: Achilles, (színes) Archer (ff)

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 3 órája 32 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 7 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 20 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.