10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#79864Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Teljesen stockként nem játszottam, a top motorra futotta a free XP, én azt vettem először rá a 20pounder helyett, szóval nemtudom mennyire tetűlassú az alap motorral.
A stock ágyú rendben van, golddal mindent be tudsz lőni szemből, a DPM kifejezetten kellemes, csak a ~230 alfa rohadtul kevés tier9-ben, nekem nehezemre esett 3k sebzésnél többet összekaparni vele még jó meccseken is, de a winrate rendben volt, szóval amikor kell, hozza a sebzést az ágyú a DPM miatt.
(Vannak akik a 20poundert használják a top ágyú helyett a jobb DPM miatt, nekem az L7 jobban fekszik)
Szóval más stock grindokhoz képest (Német heavyk, ruszki medek, helló T-44 a tier6-os 85mm ágyúval, T-54 a tier6 100mm ágyúval ) a Cent 7/1 egy álom.
Last edit: 10 éve 10 hónapja by e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281.
Teljesen stockként nem játszottam, a top motorra futotta a free XP, én azt vettem először rá a 20pounder helyett, szóval nemtudom mennyire tetűlassú az alap motorral.
A stock ágyú rendben van, golddal mindent be tudsz lőni szemből, a DPM kifejezetten kellemes, csak a ~230 alfa rohadtul kevés tier9-ben, nekem nehezemre esett 3k sebzésnél többet összekaparni vele még jó meccseken is, de a winrate rendben volt, szóval amikor kell, hozza a sebzést az ágyú a DPM miatt.
(Vannak akik a 20poundert használják a top ágyú helyett a jobb DPM miatt, nekem az L7 jobban fekszik)
Szóval más stock grindokhoz képest (Német heavyk, ruszki medek, helló T-44 a tier6-os 85mm ágyúval, T-54 a tier6 100mm ágyúval ) a Cent 7/1 egy álom.
nekem a top motor nincs kifejlesztve, de nem is nagyon fogom kifejleszteni, jó az nélküle is.
nekem egyébként valahogy nem megy vele - a 6,7,8-as jól szuperált a kezeim alatt, de erre még valahogy nem éreztem rá...
Üdv, megvettem a tortoisét , kérdezném ,hogy mien sorrendben érdemes kihúzni rá a dolgokat?
Elsőre az ágyút tedd rá (több sebzés több xp), bírja az alap lánc, utána jöhet a fejlesztett lánctalp hogy elbírja a motort és a felszerelést.
Én kihúztam free xp-ből az ágyút, mert már az AT15-ön látszott, hogy ami t8-ban nagy királyság az t9-10-ben már komolytalan, főleg az alfa sebzés miatt.
Amúgy brutális gép, ha ráérzel 3-4000 sebzést gond nélkül ki lehet vele tolni körönként.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...