Sziasztok lenne egy kérdésem meg vettem a WT auf 9 es páncélvadász tankot full 100% os álcám van álcaháló de még festést is vettem rá 200-300 méterről be spottolnak akármilyen tank pedig bokorba vagyok most vettem meg nem rég ezt a tankot tudna valaki segíteni hogy milyen képeség kell rá?
Kizárt, hogy ha jól állsz be a bokorba és ne lősz, spotot kapj. Hacsak nincs a közeledben egy bújkáló sok skilles spotter amit nem veszel észre.
Amúgy alapvetően 6. érzék és álca kell rá, aztán jöhet a BIA - a későbbieket belátásod szerint tedd fel.
Sziasztok lenne egy kérdésem meg vettem a WT auf 9 es páncélvadász tankot full 100% os álcám van álcaháló de még festést is vettem rá 200-300 méterről be spottolnak akármilyen tank pedig bokorba vagyok most vettem meg nem rég ezt a tankot tudna valaki segíteni hogy milyen képeség kell rá?
jól álok a bokorba sőt meg néztük gyakorlóba 2 bokor nak a háta mögött is be spottol úgy van hogy az egyik 6 érzés a többi mind álca 100% os + álcaháló + festés mi lehet akkor itt a gond?
Ez érdekes - ha van időd ma este hívj meg gyakorlóba, megnézném ezt az anomáliát magamnak. Nekem is van ilyen TD a garázsban és nem találkoztam ilyen problémával.
jól álok a bokorba sőt meg néztük gyakorlóba 2 bokor nak a háta mögött is be spottol úgy van hogy az egyik 6 érzés a többi mind álca 100% os + álcaháló + festés mi lehet akkor itt a gond?
A 9-es, és a 10-es tróger alap álca értékei nagyon rosszak. Valahol 5% alatt vannak. Ezt hiába szorzod meg a legénységi bónusszal, attól még nagyon rossz marad. A háló, és a festés osztályonként változó bónuszt ad. És ez hozzáadódó jellegű. Ezeken a gépeken csak ezek adnak értékelhető álcabónuszt.
A 9-es, és a 10-es tróger alap álca értékei nagyon rosszak. Valahol 5% alatt vannak. Ezt hiába szorzod meg a legénységi bónusszal, attól még nagyon rossz marad. A háló, és a festés osztályonként változó bónuszt ad. És ez hozzáadódó jellegű. Ezeken a gépeken csak ezek adnak értékelhető álcabónuszt.
A Wt Pz IV-nek igenis jó álcája van, persze nyílván nem lövés után, de ha van álca skillje plusz álcahálója, akkor 300 méterről max egy periszkópos Chaffee veszi észre.
Egy csigaszemes, BIA-s, ventis, sit.aw.-es és recon skilles Chaffe csokiropikólával 261 m-ről szpottol fel egy BIA-s, ventis, hálós, álcafestéses, 100% álca skill-es, csokis auf PzIV-et, amely egy kis bokor mögött áll mozdulatlan. A wotinfo.net camo calculatora szerint.
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#94684Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi
nekem olyan kérdésem lenne, hogyha anno a JT-n kifejlesztettem a nagy ágyút (12,8 cm PaK 44/2 L/61-64800XP)azt miért nem tehetem itt fel a WT Pz. IV-re?
mert ha jól emlékszem ha 1 modult kifejlesztettél és az jó a másikra is akkor csak meg kell venni...
az is-3 BL9-esét feltudom tenni az ST-I-re simán, pedig 2 külön ág...
edit: 12,8 cm K44/2 L/61 (WT)/ 12,8 cm PaK 44/2 L/61(JT)
ez miatt a K betű miatt megint 64800XP, sz@pjon le a WG,
persze orosz fán mident átlehet pakolni mindenhova
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...