Nekem a 8-asok közül az fcm áll a garázsomban, egy pillanatig sem bánom, hogy befektettem rá. Pontos, és gyorsan tüzelő ágyú, amibe szinte egyáltalán nem kell prémium lőszer a limitált mm miatt (8 darabot hordok magamnál meccsenként, de kb. 400 csata alatt nem hinném, hogy 20-nál többet puffogtattam volna el), az a 212-es átütés szinte mindig elég lesz. Éppen ezért, plusz az alacsony AP lőszerárért igazi "kis" pénznyomda. A kiváló mobilitása miatt ráadásul nagyon élvezetes vele menni, "játszatja magát". (Hátránya a magas lőszerrekesz-érzékenysége, plusz a nagy mérete, amihez nem társul sok páncél, bár beforgatva szemből alsóbb tier ellen egészen jól védett).
5-ösöknél a Church III szintén jó vétel, 50%-os leértékeléssel meg pláne. Élvezet vele alacsonyabb tierben a sok eszetlen rohangálót legéppuskázni (hátránya, hogy a tank nem halad, hanem vonszolja magát, plusz a tornyát mindenki beveri). Az Excelsior paraméterei alapján nem jó tank (és valóban, a gyakorlatban is gyakran csődöt mond, nagyon kevés az átütése, és a szórása is kellemetlen), viszont a mozgékonysága miatt nagy a fun faktora. Megvan mindkettő tank, és azt kell, hogy mondjam, az Excelsiorral szívesebben játszom, főleg, hogy beletoltam ebbe is 400 akárhány csatát, és 3 skilles legényekkel exponenciálisan jobban teljesít!
Battlefield 2D style