8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#214313Írta: pawi
Megválaszolva: pawi
Fcm 50t megvan, ritkán veszem elő, bár jó tank, de van más, amivel jobban szeretek menni. Az új francia viszont tetszik nagyon, már akkor tetszett, mikor először láttam pár hónapja.
Egyébként messze a legjobb prémium tank a Scorpion G. 3-at lősz vele és fossa a pénzt! És álatalában amit becélzol az el is találod és át is üt 95%-ban Tier 10-ben is. Persze nem is-7 tornyát.
Tegnap meg is lett rá az első gunmark
A 85 Prém tankom közül az a legjobb, ezt bátran állíthatom!
Ez is egy tegnapi csata a Scorpion-.nal, kedvcsinálónak 1400 körüli xp, 130k credit
Szerencsés lehetsz, ha ilyen anyagi helyzetben vagy, hogy egy játékra ennyi pénzt tudsz elkölteni.
De mire költesz annyi credit-et, hogy csak 300 ezer körül van prémium fiókkal együtt?
Gold lőszert spammolsz?
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#214328Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Az az igazság hogy ha ez igaz,és nem photoshop, akkor egyáltalán nem tudlak irigyelni. Egy a sajnálattal vegyes érzés kavarog bennem ha valakinek tényleg 85 prém tankja van..... de hát ez ilyen.
Tudod, kamionozok és igen nem keresek vele rosszul. Viszont ott élek a fülkébe, egyedül és ez a játék leköt és elmegy vele az idő, sokkal könnyebb elviselni, ha már egyszer az ember feláldozza a "normális" életét. Szóval azért nem kell sajnálni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, CrossMetal1, PanzerGunter, Sics
Tudod, kamionozok és igen nem keresek vele rosszul. Viszont ott élek a fülkébe, egyedül és ez a játék leköt és elmegy vele az idő, sokkal könnyebb elviselni, ha már egyszer az ember feláldozza a "normális" életét. Szóval azért nem kell sajnálni
Mondjuk nekem nem a pénztárcád jutott először eszembe hanem az, hogy milyen király érzés lehet amikor 85 prém + XY normál tankot akar leszorzózni az ember
Szerencsés lehetsz, ha ilyen anyagi helyzetben vagy, hogy egy játékra ennyi pénzt tudsz elkölteni.
De mire költesz annyi credit-et, hogy csak 300 ezer körül van prémium fiókkal együtt?
Gold lőszert spammolsz?
Nem lövök goldot, kb. annyi gold van a tankjaimban, hogy tudjam sebezni azokat amik alappal sehogy sem menne. Látod a VK-ban is 5 van. Ez alól a pz II j a kivétel, abban csak arany van. Egy hosszabb csata -160k.
Most pl. arra ment el a credit, hogy visszavettem pár tankot: M4, pzIV H, t37, M41, O-I, Tiger I, Tiger P, M3 Lee (mert olyan szép ), Jagdpanther, su-100, t67, amiket szerettem és amik jó tankok.
Én az új franci a Heavy miatt vagyok mérges, hogy orosz szerveren meg lehet venni, nálunk meg nem.
A soft statok alapján jobb, mint az FCM 50t, de valóban az? BT10 csatában mit lehet kihozni belőle hosszú távon? Francia heavyk képzésére kellene már nagyon egy prém tank. Már gyűjtöm a baksist az FCM-re, de vajon érdemesebb-e várnom, hogy az új prém HT bekerüljön nálunk is a boltba?
Hát az fcm-en a tier limit sokat dob. DE! Fcm egy support tank, az új amx m4 viszont már jóval heavysebb, még ha kevesebb a hp-ja is., és az új superheavy ágra talán jobban hasonlít.
Tovább gondolva.. T10 -ben:
Előny: Magas átütés, egész jó alpha.
Hátrány: Kevés hp, alacsony dpm, a torony könnyen atuthetonek tűnik, gyatra view range.
Ajánlott játékstílus: heavy-, esetleg medtámogató.
T8-ban 9-ben meg jól működhet heavykent, csak az a torony eléggé edzett e..
Hamarosan biztos kijönnek az elemzések.
Néztem orosz videókat, a torony még sem ratyi, sőőt. Nem mellesleg nagyon dögös a tank. Akik szeretik a super pershinget, azok szerintem ezt is fogják, és sokan mások is. A gránát eső ellen viszont ennek is zéró a védelme.
Én az új franci a Heavy miatt vagyok mérges, hogy orosz szerveren meg lehet venni, nálunk meg nem.
A soft statok alapján jobb, mint az FCM 50t, de valóban az? BT10 csatában mit lehet kihozni belőle hosszú távon? Francia heavyk képzésére kellene már nagyon egy prém tank. Már gyűjtöm a baksist az FCM-re, de vajon érdemesebb-e várnom, hogy az új prém HT bekerüljön nálunk is a boltba?
Hát az fcm-en a tier limit sokat dob. DE! Fcm egy support tank, az új amx m4 viszont már jóval heavysebb, még ha kevesebb a hp-ja is., és az új superheavy ágra talán jobban hasonlít.
Tovább gondolva.. T10 -ben:
Előny: Magas átütés, egész jó alpha.
Hátrány: Kevés hp, alacsony dpm, a torony könnyen atuthetonek tűnik, gyatra view range.
Ajánlott játékstílus: heavy-, esetleg medtámogató.
T8-ban 9-ben meg jól működhet heavykent, csak az a torony eléggé edzett e..
Hamarosan biztos kijönnek az elemzések.
Néztem orosz videókat, a torony még sem ratyi, sőőt. Nem mellesleg nagyon dögös a tank. Akik szeretik a super pershinget, azok szerintem ezt is fogják, és sokan mások is. A gránát eső ellen viszont ennek is zéró a védelme.
Én úgy hallottam, hogy EU-ra speckó festéssel jön. A Mucc is RU-ra sima német festéssel jött, ide viszont spenótosan. Nos, ez a francia tiger II egy speckó liberté, egalité felíratú tricolorban fog pompázni, gall kakassal az oldalán. Über dögös lesz !
Fcm 50t megvan, ritkán veszem elő, bár jó tank, de van más, amivel jobban szeretek menni. Az új francia viszont tetszik nagyon, már akkor tetszett, mikor először láttam pár hónapja.
Egyébként messze a legjobb prémium tank a Scorpion G. 3-at lősz vele és fossa a pénzt! És álatalában amit becélzol az el is találod és át is üt 95%-ban Tier 10-ben is. Persze nem is-7 tornyát.
Tegnap meg is lett rá az első gunmark
A 85 Prém tankom közül az a legjobb, ezt bátran állíthatom!
Ez is egy tegnapi csata a Scorpion-.nal, kedvcsinálónak 1400 körüli xp, 130k credit
Battlefield 2D style