Jelenleg 115 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 11 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 16 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 17 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 19 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 11 hónapja #214679 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Szerinted lesz olyan csomagbab mint tavaly karácsonykor?

Nálunk nem szokott lenni "csomagbab" karácsonykor. Szaloncukor az szokott, meg a fára ilyen lógós csokik meg ilyenek, de bab? Csomagban? Na az nem. :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 11 hónapja #214681 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

Szerinted lesz olyan csomagbab mint tavaly karácsonykor?
Remélem mert szerintem azt veszem meg ;) Tavaly is-2 vettem 3750 goldal haa jól láttam cromwellt is annyival árulták
Szóval reménykedek :)

Tavaly karácsonykor az adventi naptáros izéből 8k-s csomagban vettem a Cromwell B-t ami mellé járt 3500 gold és alap 0. skill BIA. Idén is be fogják tenni, csak ki kell várni.

8 éve 11 hónapja #214698 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Fcm 50t megvan, ritkán veszem elő, bár jó tank, de van más, amivel jobban szeretek menni. Az új francia viszont tetszik nagyon, már akkor tetszett, mikor először láttam pár hónapja.

Egyébként messze a legjobb prémium tank a Scorpion G. 3-at lősz vele és fossa a pénzt! És álatalában amit becélzol az el is találod és át is üt 95%-ban Tier 10-ben is. Persze nem is-7 tornyát. :troll:
Tegnap meg is lett rá az első gunmark :)
A 85 Prém tankom közül az a legjobb, ezt bátran állíthatom!

Ez is egy tegnapi csata a Scorpion-.nal, kedvcsinálónak :) 1400 körüli xp, 130k credit :)

wotreplays.com/...e7b395

Előbb-utóbb a Scorp. G-hez is hozzá fognak nyúlni szerintem.

8 éve 11 hónapja #214703 Írta: Mikkeller
Megválaszolva: Mikkeller
"Komoly helyen úgy se a WN8-adat nézik meg"

"ahol 1500-1800 körüli WN8 az elvárás"

:rofl:

8 éve 11 hónapja #214758 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Sziasztok! Lenne pár kérdésem! Van 1 Löwém az E-100 legényeinek(egyenlőre félbehagyott ág 6os szinten), érdemes a másik nehéz ágnak nekiállni és ahhoz megvenni a Vk 45.03at? Mik a tapasztalatok vele? Egyáltalán érdemes a másik nehéz ágra rámenni?
A franciánál nekiálltam a könnyű/közepes ágnak, nem sokára 8as szinten leszek és nézegettem mind2 közepes ágat, B C-t tuti kihúzom. A másik ágról érdeklődnék, hogy érdemes-e a fejlesztésre? CDC-m van már és a kérdés az, hogy érdemes-e a másik ághoz megvenni a francia shermann?
Angolokkal egyenlőre nem foglalkoztam közepes és nehéz ágon, bár most a kérdésem az lenne, hogy FV-t érdemes-e venni(cromwell B megvan)?
Csak az egyik közepesre van elég aranyam, tehát kicsit arra is vonatkozik a kérdés, hogy mi legyen?
Bocsi a sok dumáért és köszi a segítséget:)

8 éve 11 hónapja #214762 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi
Figyelem: Spoiler!

csak a Maus :dancing:

franciák autót sem tudnak gyártani, nemhogy tankot :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tobeter1994

8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #214765 Írta: Azov
Megválaszolva: Azov

Sziasztok! Lenne pár kérdésem! Van 1 Löwém az E-100 legényeinek(egyenlőre félbehagyott ág 6os szinten), érdemes a másik nehéz ágnak nekiállni és ahhoz megvenni a Vk 45.03at? Mik a tapasztalatok vele? Egyáltalán érdemes a másik nehéz ágra rámenni?
A franciánál nekiálltam a könnyű/közepes ágnak, nem sokára 8as szinten leszek és nézegettem mind2 közepes ágat, B C-t tuti kihúzom. A másik ágról érdeklődnék, hogy érdemes-e a fejlesztésre? CDC-m van már és a kérdés az, hogy érdemes-e a másik ághoz megvenni a francia shermann?
Angolokkal egyenlőre nem foglalkoztam közepes és nehéz ágon, bár most a kérdésem az lenne, hogy FV-t érdemes-e venni(cromwell B megvan)?
Csak az egyik közepesre van elég aranyam, tehát kicsit arra is vonatkozik a kérdés, hogy mi legyen?

Hali!

Szóval , igazából a szövegből amit írtál egy dolgot nem értek. Minek kellene még egy prém tank mindegyik nemzethez ha alapból van egy. Attól , hogy a BC-be képzed a legénységet a CDC -vel attól még nem kell megvenned a shermant csak azért ,hogy másik legénységet húzz ki vele. Úgyanígy a brit és német ágon. Van CromB-m és FV4202-m hidd el hogy nem éri meg a 8as, olyan mintha állandóan 75%os legénységgel játszanál egy Cent. I-el ,a Cromwell B tier by tier köröket ver az FV-re. A VK nincs meg de nem is akarnám , mert egyenelőre egy hulladéknak tűnik egy PAnther II egy VK.45.02 A toronnyal. . A Maus ágat húzd ki mindeképp , az mindekinek kell , hogy legyen a garázsában, bár pont semmire nem jó a teljes ág, de ez ne érdekeljen. :trollol: :thx:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun

8 éve 11 hónapja #214767 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Angolra a Bromwell bőven elég, és élvezetes is, FV-m nincs, de nem is vágyom rá, nem egy kimagasló jármű.

Francia Sherman szerintem piszok jó, de azt nem tudom megmondani, hogy legényképzésre alkalmas e valamelyik ágra, én fun célbol vettem meg, jobban szeretem, mint a CDC-t.

VK-val ellenfélként találkoztam csak, tiger II light verziója, nem tudom mivel lőttem már rá, de tudott pattintani is azért + az átütése mindenhova elég, mint a sima tigrisnél.

Remélem valamit tudtam segíteni :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun

8 éve 11 hónapja #214774 Írta: Firemanhun
Igazából arra kellett volna/kellene a sherman, hogy viszonylag elfogadható legények legyenek benne kezdésnek, ha egyszer odaérek az alsó ághoz is.
Ha jól értem, akkor nem túl élvezetes a játék az FV-vel....

Hali!

Szóval , igazából a szövegből amit írtál egy dolgot nem értek. Minek kellene még egy prém tank mindegyik nemzethez ha alapból van egy. Attól , hogy a BC-be képzed a legénységet a CDC -vel attól még nem kell megvenned a shermant csak azért ,hogy másik legénységet húzz ki vele. Úgyanígy a brit és német ágon. Van CromB-m és FV4202-m hidd el hogy nem éri meg a 8as, olyan mintha állandóan 75%os legénységgel játszanál egy Cent. I-el ,a Cromwell B tier by tier köröket ver az FV-re. A VK nincs meg de nem is akarnám , mert egyenelőre egy hulladéknak tűnik egy PAnther II egy VK.45.02 A toronnyal. . A Maus ágat húzd ki mindeképp , az mindekinek kell , hogy legyen a garázsában, bár pont semmire nem jó a teljes ág, de ez ne érdekeljen. :trollol: :thx:

8 éve 11 hónapja #214776 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali!

Van bármi esély arra,hogy a Su-85I valamikor bekerül a boltba?Karácsonykor esetleg,vagy felejtős? :unsure:

8 éve 11 hónapja #214777 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Tavaly sem volt azt hiszem....

8 éve 11 hónapja #214778 Írta: Firemanhun
A Bromwell nekem is tetszik:)
A CDC nem rossz tank, de 75%os legényekkel és nem valók nekem a papír tankok, így még nem nagyon vitézkedtem vele, eléggé megoszlóak az elemzésnél a vélemények a shermanről, ezért gondoltam, hogy feldobom a kérdést, hátha elcsábulok:)
A VK-ről is elég megoszlóak a vélemények, ellenfélként könnyen megehető, ha meglátnak...Egyszer utolsó tankként találkoztam vele full hp-n voltunk és nagyon nagy előnyben a csapatom, ezért nem matekoztam beálltam kb 200m-re és lőttük egymást én su 122-44gyel voltam, 2 lövésem nem sebzett, de így is fél hp-m maradt, amire a garázsba ment...

Angolra a Bromwell bőven elég, és élvezetes is, FV-m nincs, de nem is vágyom rá, nem egy kimagasló jármű.

Francia Sherman szerintem piszok jó, de azt nem tudom megmondani, hogy legényképzésre alkalmas e valamelyik ágra, én fun célbol vettem meg, jobban szeretem, mint a CDC-t.

VK-val ellenfélként találkoztam csak, tiger II light verziója, nem tudom mivel lőttem már rá, de tudott pattintani is azért + az átütése mindenhova elég, mint a sima tigrisnél.

Remélem valamit tudtam segíteni :D

8 éve 11 hónapja #214780 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Tavaly sem volt azt hiszem....

Sajnos igazad van,mert akkor is nagyon vártam és mindennap nézte, hátha "beteszik" :S

8 éve 11 hónapja #214781 Írta: Firemanhun
Nem volna rossz, de szerintem nem fog...:(

Hali!

Van bármi esély arra,hogy a Su-85I valamikor bekerül a boltba?Karácsonykor esetleg,vagy felejtős? :unsure:

8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #214796 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Igazából arra kellett volna/kellene a sherman, hogy viszonylag elfogadható legények legyenek benne kezdésnek, ha egyszer odaérek az alsó ághoz is.
Ha jól értem, akkor nem túl élvezetes a játék az FV-vel....

Na még 1x, mert úgy tűnik nem értetted Azov írt. Tehát az alsó és a felső ág legényeit IS tudod a CDC-ben húzni. Akárhány francia med tank legényeit beleültetheted átképzés nélkül. Nem kell több prém, egy elég.
A Maus legényeit ugyanúgy tudod majd a Löwében húzni. Ne vegyél új tankot csak emiatt!

A jelenlegi jól képzett legényeket elküldöd a barakkba, veszel újakat pl a Maus ágából valamelyik tankba, beteszed őket a Löwébe és azokat is a Löwével húzod..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Azov

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.