Szerinted lesz olyan csomagbab mint tavaly karácsonykor?
Remélem mert szerintem azt veszem meg Tavaly is-2 vettem 3750 goldal haa jól láttam cromwellt is annyival árulták
Szóval reménykedek
Tavaly karácsonykor az adventi naptáros izéből 8k-s csomagban vettem a Cromwell B-t ami mellé járt 3500 gold és alap 0. skill BIA. Idén is be fogják tenni, csak ki kell várni.
Fcm 50t megvan, ritkán veszem elő, bár jó tank, de van más, amivel jobban szeretek menni. Az új francia viszont tetszik nagyon, már akkor tetszett, mikor először láttam pár hónapja.
Egyébként messze a legjobb prémium tank a Scorpion G. 3-at lősz vele és fossa a pénzt! És álatalában amit becélzol az el is találod és át is üt 95%-ban Tier 10-ben is. Persze nem is-7 tornyát.
Tegnap meg is lett rá az első gunmark
A 85 Prém tankom közül az a legjobb, ezt bátran állíthatom!
Ez is egy tegnapi csata a Scorpion-.nal, kedvcsinálónak 1400 körüli xp, 130k credit
Sziasztok! Lenne pár kérdésem! Van 1 Löwém az E-100 legényeinek(egyenlőre félbehagyott ág 6os szinten), érdemes a másik nehéz ágnak nekiállni és ahhoz megvenni a Vk 45.03at? Mik a tapasztalatok vele? Egyáltalán érdemes a másik nehéz ágra rámenni?
A franciánál nekiálltam a könnyű/közepes ágnak, nem sokára 8as szinten leszek és nézegettem mind2 közepes ágat, B C-t tuti kihúzom. A másik ágról érdeklődnék, hogy érdemes-e a fejlesztésre? CDC-m van már és a kérdés az, hogy érdemes-e a másik ághoz megvenni a francia shermann?
Angolokkal egyenlőre nem foglalkoztam közepes és nehéz ágon, bár most a kérdésem az lenne, hogy FV-t érdemes-e venni(cromwell B megvan)?
Csak az egyik közepesre van elég aranyam, tehát kicsit arra is vonatkozik a kérdés, hogy mi legyen?
Bocsi a sok dumáért és köszi a segítséget:)
Sziasztok! Lenne pár kérdésem! Van 1 Löwém az E-100 legényeinek(egyenlőre félbehagyott ág 6os szinten), érdemes a másik nehéz ágnak nekiállni és ahhoz megvenni a Vk 45.03at? Mik a tapasztalatok vele? Egyáltalán érdemes a másik nehéz ágra rámenni?
A franciánál nekiálltam a könnyű/közepes ágnak, nem sokára 8as szinten leszek és nézegettem mind2 közepes ágat, B C-t tuti kihúzom. A másik ágról érdeklődnék, hogy érdemes-e a fejlesztésre? CDC-m van már és a kérdés az, hogy érdemes-e a másik ághoz megvenni a francia shermann?
Angolokkal egyenlőre nem foglalkoztam közepes és nehéz ágon, bár most a kérdésem az lenne, hogy FV-t érdemes-e venni(cromwell B megvan)?
Csak az egyik közepesre van elég aranyam, tehát kicsit arra is vonatkozik a kérdés, hogy mi legyen?
csak a Maus
franciák autót sem tudnak gyártani, nemhogy tankot
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tobeter1994
Hali!
Szóval , igazából a szövegből amit írtál egy dolgot nem értek. Minek kellene még egy prém tank mindegyik nemzethez ha alapból van egy. Attól , hogy a BC-be képzed a legénységet a CDC -vel attól még nem kell megvenned a shermant csak azért ,hogy másik legénységet húzz ki vele. Úgyanígy a brit és német ágon. Van CromB-m és FV4202-m hidd el hogy nem éri meg a 8as, olyan mintha állandóan 75%os legénységgel játszanál egy Cent. I-el ,a Cromwell B tier by tier köröket ver az FV-re. A VK nincs meg de nem is akarnám , mert egyenelőre egy hulladéknak tűnik egy PAnther II egy VK.45.02 A toronnyal. . A Maus ágat húzd ki mindeképp , az mindekinek kell , hogy legyen a garázsában, bár pont semmire nem jó a teljes ág, de ez ne érdekeljen.
Last edit: 8 éve 11 hónapja by Azov.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun
Angolra a Bromwell bőven elég, és élvezetes is, FV-m nincs, de nem is vágyom rá, nem egy kimagasló jármű.
Francia Sherman szerintem piszok jó, de azt nem tudom megmondani, hogy legényképzésre alkalmas e valamelyik ágra, én fun célbol vettem meg, jobban szeretem, mint a CDC-t.
VK-val ellenfélként találkoztam csak, tiger II light verziója, nem tudom mivel lőttem már rá, de tudott pattintani is azért + az átütése mindenhova elég, mint a sima tigrisnél.
Remélem valamit tudtam segíteni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun
Igazából arra kellett volna/kellene a sherman, hogy viszonylag elfogadható legények legyenek benne kezdésnek, ha egyszer odaérek az alsó ághoz is.
Ha jól értem, akkor nem túl élvezetes a játék az FV-vel....
Hali!
Szóval , igazából a szövegből amit írtál egy dolgot nem értek. Minek kellene még egy prém tank mindegyik nemzethez ha alapból van egy. Attól , hogy a BC-be képzed a legénységet a CDC -vel attól még nem kell megvenned a shermant csak azért ,hogy másik legénységet húzz ki vele. Úgyanígy a brit és német ágon. Van CromB-m és FV4202-m hidd el hogy nem éri meg a 8as, olyan mintha állandóan 75%os legénységgel játszanál egy Cent. I-el ,a Cromwell B tier by tier köröket ver az FV-re. A VK nincs meg de nem is akarnám , mert egyenelőre egy hulladéknak tűnik egy PAnther II egy VK.45.02 A toronnyal. . A Maus ágat húzd ki mindeképp , az mindekinek kell , hogy legyen a garázsában, bár pont semmire nem jó a teljes ág, de ez ne érdekeljen.
A Bromwell nekem is tetszik:)
A CDC nem rossz tank, de 75%os legényekkel és nem valók nekem a papír tankok, így még nem nagyon vitézkedtem vele, eléggé megoszlóak az elemzésnél a vélemények a shermanről, ezért gondoltam, hogy feldobom a kérdést, hátha elcsábulok:)
A VK-ről is elég megoszlóak a vélemények, ellenfélként könnyen megehető, ha meglátnak...Egyszer utolsó tankként találkoztam vele full hp-n voltunk és nagyon nagy előnyben a csapatom, ezért nem matekoztam beálltam kb 200m-re és lőttük egymást én su 122-44gyel voltam, 2 lövésem nem sebzett, de így is fél hp-m maradt, amire a garázsba ment...
Angolra a Bromwell bőven elég, és élvezetes is, FV-m nincs, de nem is vágyom rá, nem egy kimagasló jármű.
Francia Sherman szerintem piszok jó, de azt nem tudom megmondani, hogy legényképzésre alkalmas e valamelyik ágra, én fun célbol vettem meg, jobban szeretem, mint a CDC-t.
VK-val ellenfélként találkoztam csak, tiger II light verziója, nem tudom mivel lőttem már rá, de tudott pattintani is azért + az átütése mindenhova elég, mint a sima tigrisnél.
Igazából arra kellett volna/kellene a sherman, hogy viszonylag elfogadható legények legyenek benne kezdésnek, ha egyszer odaérek az alsó ághoz is.
Ha jól értem, akkor nem túl élvezetes a játék az FV-vel....
Na még 1x, mert úgy tűnik nem értetted Azov írt. Tehát az alsó és a felső ág legényeit IS tudod a CDC-ben húzni. Akárhány francia med tank legényeit beleültetheted átképzés nélkül. Nem kell több prém, egy elég.
A Maus legényeit ugyanúgy tudod majd a Löwében húzni. Ne vegyél új tankot csak emiatt!
A jelenlegi jól képzett legényeket elküldöd a barakkba, veszel újakat pl a Maus ágából valamelyik tankba, beteszed őket a Löwébe és azokat is a Löwével húzod..
Battlefield 2D style