Én most az IS3-A-t várom a legjobban az ajánlatok közül. Eldöntöttem, hogy megveszem (legalábbis most még így gondolom.) A T-10-zel magamhoz képest jó vagyok, meg az IS-3at is szerettem, gondolom így nem tévedhetek vele nagyot. Az nem zavar hogy csak 3 legény van benne, mert nekem kredit farmra kéne egy olyan tank, amivel már tudom, hogyan kell játszani, és még egy noob kezében is lehet fun tank.
Nekem ilyen szempontból kár volt megvenni a Scorpion G-t, mert általában lövök vele 2-t és már meg is haltam. Sosem volt még papír TD-m, és 100 csata után is még csak barátkozom vele, úgymond félek vele játszani, mert tudom, hogy nagyon jó tank, de nem tudom használni. Ellenben az IS3-A-t szerintem tuti jobban kezelném.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#220890Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
Emlékeim szerint , viszont a kínai, tier-limit-es, tier 8-as heavy-t úgy vették ki, hogy nem szóltak előtte.
(elnézést ha rosszul emlékszem vagy esetleg figyelmetlen voltam)
Emlékeim szerint , viszont a kínai, tier-limit-es, tier 8-as heavy-t úgy vették ki, hogy nem szóltak előtte.
(elnézést ha rosszul emlékszem vagy esetleg figyelmetlen voltam)
A 9.15-ös patch note-ben benne volt (
link
) de emlékeim szerint nem előzte meg nagy hírverés. Pár nappal lehetett előtte tudni, ha jól emlékszem.
SP-nél már csak azért sem gondolnám hogy csak úgy kiveszik most, mert a Patriot nem jó a pótlására. SP med és jelenleg nincs másik prémium 8-as med ha jól tévedek, ami a helyére mehetne.
SP-nél már csak azért sem gondolnám hogy csak úgy kiveszik most, mert a Patriot nem jó a pótlására. SP med és jelenleg nincs másik prémium 8-as med ha jól tévedek, ami a helyére mehetne.
Hmm tényleg. Bár sok mindenben jobbnak tűnik, de pont a páncél (+rétegezett páncél) mókában alulmarad. SP-nél pedig ez a mókafaktor. Várjanak még vele, kell az az SP.
Hmm tényleg. Bár sok mindenben jobbnak tűnik, de pont a páncél (+rétegezett páncél) mókában alulmarad. SP-nél pedig ez a mókafaktor. Várjanak még vele, kell az az SP.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#220945Írta: Jorg_
Megválaszolva: Jorg_
Szerintem meg nem fogják kivenni a tierlimites prémeket. Mikor mondták ezt utoljára? 1 éve? Ezt mindenki megjegyezte. Aki követi a híreket és visszagondol, mindenkinek eszébe jut szerintem legalább egy kijelentés, amivel meghazudtolták saját magukat. Az üzletpolitika nem ezt diktálja. Amikor azt mondják egy tankra hogy ki fog kerülni, biztos hogy emelkedik az eladások száma. Lenne mire cserélni őket? Hogyne. Viszont ha olyan szinten cserélnék őket, akkor kellene a shopba rakni, ingame is. Csakhogy azokra időröl időre kedvezményt adnak. Az nem buli. Scorpion G pl. mindenki azt várja hogy kapható legyen. Akcióról szó sincs, csak megvásárolható. IS-3A, Patriot, Liberté, KR Patton, 59-patton, Mutz, stb....
Ezeket nem kell leárazni, mert kiéheznek rá az emberek. Inkább csapnak mellé aranyat is, mit számít, megveszik.
Nekik jó ez így.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."