Jelenleg 57 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 9 hónapja #221270 Írta: Colin95
Megválaszolva: Colin95
10k korul volt
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221281 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

A Type Kínai. ;) és azért messze nem garázsdísz.. :)

A végtermék/ürülék/kaka/bélsár valóban hatásosabb jelző lenne rá a szobadísznél :)

Akkor Te mazochista vagy? :D Vagy a pisikakistekszet szereted... :whistle: :)
Nyílván rommá nerfelték, ez te jobban is látod, mivel van néhány csatád vele. De amit én látok, hogy egy Mod 1 löveggel egy T-34-3. Mivel bőven átlagos játékos vagyok , nekem ebből nem egy használhatatlan jószágnak tűnik ma sem. Persze nyilván fénykorában jobb volt. De hát akkor a magam fajta átlagjátékos még inkább bajban lenne. :thx2:

Mostanában már szinte ki sem hozom, mert borítékolható a tier 9. De lassan már nyolcasban is szenved. Nagyon lomha. Az ágyú pontatlan és sokáig tölt. Az átütés meg so-so. Ha lenne sebessége, nem lenne annyira gáz, de nincs. A fordulóköre szinte a Type 4-el vetekszik, rendkívül frusztráló. Régen ha a frontját lőtte egymásnak két type 59, akkor pattogtak, hogy csak na. Mára 120-140 pennel is simán bevágják, s biztos lehetsz, hogy megy a motor. Ha nincs megelőző karbantartásod, vagy vizes lőszerrekeszed, akkor Reichstag szindróma jön egy szép nap tűzijátékkal a végén.
Mára normál tankokból sokkal épkézlábabb kiviteleket találsz nyolcasban. A type59 a "prémium tank nem lehet jobb, minta normál" gondolatmenet egyik fő áldozata lett. persze a cromwell b-nél ettől elegánsan eltekintettek.

Egy szó, mint száz: lehet, hogy nagy a hírneve, a hírhedtsége, de ez a régi típusnak volt betudható. A mai az 1vs1-ben az alacsony dinamika és a megbízhatatlan ágyú miatt könnyedén alulmarad más nyolcassal szemben. Egyszer teszteltem egy t69-el szemben állva. Teli tárral kezdett, belém tárazott, közben lőttem. újratöltött, közben lőttem, majd ő maradt talpon. Egyszerűen túl sok a töltésidő, pedig nem mai csibészek vannak benne. A torony csak papíron erős, a test pedig ementáli weakspotos. A motor nem elég erős hozzá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Sics

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221285 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Csak nehogy ki is vegyék a SP-et a mostani frissítéssel..

Az FCM 50t-t szegényt már vagy három verzióváltás óta "veszegetik" kifele. Szóval az SP nincs annyira veszélyben. Kap egy kis átütés javítást cserébe pedig átírnak sunyin pár értéket és a HD modelnek hála az egyes traktorok is beütik majd a három rétegű frontot.

A 112 kivételét bejelentették az egyik érkező javítás előtt pár nappal. Hozzátéve, hogy akció is lesz rá. tudom mert figyeltem. Akció kimerült egy aranycsomagos felvillanásban az online boltban majd másnap ki is került a játékbeli megvételi lehetőségből is (fejlesztési fa)... :thx2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uuee

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221309 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
Sógoromtól ma kaptam meg a fekete mutzit születésnapomra, pár kör után az a véleményem, h jó kis tank ez, papír mint állat, szereti a tier 10et,de pontos, fürge és jól megy, átütése is jó, goldot még nem lőttem, bár nem is mentem neki a 10es heavyknek, minden másra meg jó a sima is. ha top tier akkor lehet elöl vagánykodni, de ésszel, ha sok a nála nagyobb tier, akkor amolyan hátulról vadászós. 2k sebzésre 41k tisztán prém nélkül a nyertes csata, a vesztesre 2k sebzés 33k tisztán prém nélkül
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 9 hónapja #221324 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

A Type Kínai. ;) és azért messze nem garázsdísz.. :)

A végtermék/ürülék/kaka/bélsár valóban hatásosabb jelző lenne rá a szobadísznél :)

Akkor Te mazochista vagy? :D Vagy a pisikakistekszet szereted... :whistle: :)
Nyílván rommá nerfelték, ez te jobban is látod, mivel van néhány csatád vele. De amit én látok, hogy egy Mod 1 löveggel egy T-34-3. Mivel bőven átlagos játékos vagyok , nekem ebből nem egy használhatatlan jószágnak tűnik ma sem. Persze nyilván fénykorában jobb volt. De hát akkor a magam fajta átlagjátékos még inkább bajban lenne. :thx2:

Mostanában már szinte ki sem hozom, mert borítékolható a tier 9. De lassan már nyolcasban is szenved. Nagyon lomha. Az ágyú pontatlan és sokáig tölt. Az átütés meg so-so. Ha lenne sebessége, nem lenne annyira gáz, de nincs. A fordulóköre szinte a Type 4-el vetekszik, rendkívül frusztráló. Régen ha a frontját lőtte egymásnak két type 59, akkor pattogtak, hogy csak na. Mára 120-140 pennel is simán bevágják, s biztos lehetsz, hogy megy a motor. Ha nincs megelőző karbantartásod, vagy vizes lőszerrekeszed, akkor Reichstag szindróma jön egy szép nap tűzijátékkal a végén.
Mára normál tankokból sokkal épkézlábabb kiviteleket találsz nyolcasban. A type59 a "prémium tank nem lehet jobb, minta normál" gondolatmenet egyik fő áldozata lett. persze a cromwell b-nél ettől elegánsan eltekintettek.

Egy szó, mint száz: lehet, hogy nagy a hírneve, a hírhedtsége, de ez a régi típusnak volt betudható. A mai az 1vs1-ben az alacsony dinamika és a megbízhatatlan ágyú miatt könnyedén alulmarad más nyolcassal szemben. Egyszer teszteltem egy t69-el szemben állva. Teli tárral kezdett, belém tárazott, közben lőttem. újratöltött, közben lőttem, majd ő maradt talpon. Egyszerűen túl sok a töltésidő, pedig nem mai csibészek vannak benne. A torony csak papíron erős, a test pedig ementáli weakspotos. A motor nem elég erős hozzá.

Akkor,ha jólveszem ki a szavaidból egy 59 patton vagy mod.1-el jobban jár a vásárló? A type meg maradjon plátói? :)
Száraz adatok alapján a 59 patton tényleg jobb :dry: :blink: (taks gg)

8 éve 9 hónapja #221339 Írta: HUN_Sector
A t54 mod 1-et ismerem csak, így arròl tudok véleményt formàlni, a patronròl nem. Okkal viszik a t54-et sh-ra és 8-as cw-re

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221341 Írta: panzerpeter
Megválaszolva: panzerpeter
Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy volt lehetőségem a 8as prémium tankok jelentős többségét kipróbálni.

T54 mod 1
: troll páncél, korrekt ágyú, mobilitásban lehetne jobb számomra ez nagyon hiányzott.

Superpershing: Lassú, iszonyú troll páncél, kis rutinnal kiemelkedően jó meccseket lehet vele menni, bár a lassúságot szokni kell, nekem 1000 körülö meccsem van vele. A tier limit nagy előnye.

T34: lassú, irtózatosan jó torony és ágyú, ha odabasz akkor odabasz. ami miatt 700+ meccs után eladtam az a nagyon gyenge test.

M41 90 Gf: Csodás kis masina, hatalmas fun faktorra, érdemes rá beruházni, én személy szerint azért adtam el mert táras ágyú buzi vagyok. így nekem a sima 7 es Bulldog jobban bejött.

Patriot: Megvettem mentem vele pár kört, nem rossz nem rossz, korrekt ágyú, korrekt töltés és sebzés, lehet vele jó köröket menni, de a teste gyenge, és nagyon hiányzik neki a tier limit, azzal isten lenne.

Liberte: Fantasztikus front páncél és torony, a kupola alap gyenge pont mozgatni kell, az ágyú átütése és sebzése pontossága megfelelő. nekem nagyon bejött.

FCM50t: Jó ágyú, jó mozgékonyság, a tier limit nagy előnye. A tornya többet pattint mint amire számítottam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

IS6:
Használható páncél, kb IS3 mobilitás és ágyú használhatóság. A 175 ös pen kevés, de ha kicsit gyakorlottabb az ember és ismeri a tankok gyenge pontjait nem hátrány.

Remélem tudtam segíteni azoknak akik nehezen tudnak dönteni 8 as prémium tank ügyben
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Balista1, Scanmen, Sics, pg

8 éve 9 hónapja #221351 Írta: HUN_Sector
Egy édes kis OFF szösszenet, ha már prém tankok, E25 :)
Ötös cseh T25-el szembekerültem vele, mert a +2 MM a játék rákfenéje. Seggel állt nekem. Durr... durr.... (s ding-ding, lepattantunk). Megfordult, megint lőttem frontra, durr.... ding. Lepattantunk.
S 3 gyors lövésből ementálivá válva hullottam a földre.

Az új francia nehézre leszek kíváncsi, papíron iszonyatosan brutális páncélja lesz és baromi jó ágyúval.

8 éve 9 hónapja #221406 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Most, hogy megvan 100 csatám a Patriótával némi infó:

-Igazi wnnyóc zabáló. Szerintem kicsit magasra lőtték a teljesíteni való értékeket. Annyira nem op, mint sokan hiszik.
-állandó arti fókuszban érzem magam. Amint szpottolnak kapom az áldást.

Ezektől függetlenül, viszont nagy kedvenc

8 éve 9 hónapja #221452 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Nem vettem észre, hogy olyan hú de nagy statrombolás lenne. Nem hozok vele túl OP átlagot (1958), de nem droppolja a recent wn8-at. Próbáltam megnézni több statoldalt is, de még egyik sem tud pontos wn8-at mondani az átlagomhoz, talán később okosabbak leszünk a témában, amikor már ráállnak a statmérő oldalak.

8 éve 9 hónapja #221970 Írta: HUN_Sector
A mai millió dolláros kérdés:
- Melyik hatos prémet éri meg megvenni a játékon belüli tech treee-ből?
(arra az esetre, ha egyszer újra klánba tolnám a pici popómat)

Skoda T40? Ikea Strv m/42-57?
(utóbbi mellett szól az ingyen adott csaj legénység)
Esetleg legyek perverz és vegyek japán tigrincset?

Esetleg inkább tolja az ember a szimpla t34-85, cromwell, OI valamelyikével? (utóbbival nem játszottam a nerf óta, de azelőtt liláskodtam vele)

SU100y, dickie max, tog2 van, köszi :D

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221972 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Esetleg inkább tolja az ember a szimpla t34-85, cromwell, OI valamelyikével? (utóbbival nem játszottam a nerf óta, de azelőtt liláskodtam vele)

Hali!

A japán tigrist nem ajánlom több mint 400 csatám van vele,3 kiválóságjel,bla,bla Tier 7 ben még elmegy golddal,jó pl az OI beütésével szemből sokszor vannak gondok,sőt... Ugye a gold penje 171,ami nagyon sovány,tier 8 ban meg már röhejes :wb:
Sokda T40em is van én megmondom őszintén,hogy rühellem,abszolút nem tetszik,de vannak akik meg szeretik :sick:
Strv m/42-57et is vettem úgy 1 hete,hát el lehet vele lenni,elég lassúnak tartom(45 a vége),áhh majd akinek régebb óta megvan nyilatkozik róla.
Van még Cromwell B no azt egyenesen imádom,meg Type 64em is,az is "kurvajó" kis tank :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector

8 éve 9 hónapja #221973 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Nekem nagyon tetszik a 6os svéd, a skoda sem rossz, de messze van a m/42-57től, japán tigrisem nincs, de nem is igazán csábít....
Használhatóbbak sh-ban a lent írt tankok prémium verzióban is(rudy, cromwell b)

8 éve 9 hónapja #221974 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Type64 az be szokott férni minden klánnál. Plusz randomban spotra is ad pénzt...

CromwellB (ami szintén remek klánozós tank lenne) meg sajna nincs goldért a tech tree-ben :(

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222153 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Van aki tudja, hogy mi történik akkor, ha van Rudy-m (vagy bármely más prém tank) a garázsban és veszek még egyet (a BIA-s legénység-ből akarnék még egy csapatot)?
Nyilván nem lesz belőle kettőm, tehát a kérdés az, hogy az árát arany-ban vagy kredit-ben kapom meg?
Mivel ellentmondó információk olvastam itt-ott, ezért nem tudom, hogy jelenleg ez, hogy működik.

Aranyban az aktuális árát, legénység megy a barakkba (+ garázshely és a csomag egyéb része).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.