Jelenleg 75 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 6 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 21 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 4 hónapja #240846 Írta: Mikkeller
Megválaszolva: Mikkeller
Sp és Patriot között lehetne büntetlenül pakolgatni a személyzetet?Mert csak 1 tankba való embereim vannak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja #240847 Írta: KDenes
Megválaszolva: KDenes

Sp és Patriot között lehetne büntetlenül pakolgatni a személyzetet?Mert csak 1 tankba való embereim vannak.

Sajnos nem. Az SP med a Patriot meg heavy :cry2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

8 éve 4 hónapja #240849 Írta: Mikkeller
Megválaszolva: Mikkeller
Köszi,akkor ennyi.

8 éve 4 hónapja #240954 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa

CHRYSLER K GF az online shopban 3 féle csomagban júni 5 reggel 7-ig.

worldoftanks.eu...-2017/

jövőhéten jön is a garázsba :) pénzügyminiszter (asszony :) ) engedélyezte a kiadást :thx2: shaking :banana: :banana: :banana: :dancing:

8 éve 4 hónapja #240959 Írta: KDenes
Gratula, de ugye tudjátok, hogy egy gold temető lesz ? :S

8 éve 4 hónapja #240966 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa

Van kv5 öm 167es átütéssel, igaz csak 9 ig megy, de már 8ban is sok a beton páncél, löve vk defender t8ban 9ben meg még több, még is elvagyok, 198as pen maga a kánaán ;)

8 éve 4 hónapja #240968 Írta: KDenes

Van kv5 öm 167es átütéssel, igaz csak 9 ig megy, de már 8ban is sok a beton páncél, löve vk defender t8ban 9ben meg még több, még is elvagyok, 198as pen maga a kánaán ;)

Váljék egészségedre, ha nagyon tetszik vedd meg ! Viszont ez megy T10-be is. Viszont ha már ilyen kevés prémtankod van és az is gyenge, miért nem veszel inkább ezen a pénzen egy igazi kreditgyárat, amelyel fun is játszani pl a Patriotot vagy defendert? Megkérdehtem, miért pont ezt veszed meg? Tetszik a festése? :beer2:

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240970 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Eddig nem rossz a Chrysler. 8 kör teljesítménye alább. Ágyú pontos és gyorsan tölt. Páncél azért nem olyan nagy szám, mint az előzetes hírekben. Addig jó, míg nem ismeri ki mindenki a gyenge pontokat. Azért a T34 simán belőtte a tornyot szemből, az ágyú mellett. Ha be tudsz állni jól sidescrape-re, akkor szuper, de akkor az IS6, meg a 3 is szuper. Kicsit túl lett hájpolva előzetesen ez a tank szerintem. Ez egy jó kis tier 8 prém tank, de nem olyan, mint a Maus tier 10-ben.

(érdemes figyelni az átlagos tier részt... :troll: )

Mellékletek:

8 éve 4 hónapja #240977 Írta: Matthiew78
Megválaszolva: Matthiew78
Ebből én azt látom, hogy 8 csata alatt - amiből 75% győztes - csak 142e a tiszta haszon. Ergo a lövések nagy százaléka prem löszer. Ismerve a softstatját gondolom nagyrészt muszáj volt tier 10-ben (vagy nem, de ebben most ne menjünk bele). Namost én egy prémium harckocsitól én legalábbis azt várom el, hogy játszás közben masszívan hozza a kreditet.
Ezzel a tankkal a WG azt éri el (valószínűleg így is tervezték a többi agyonpáncélozott új tier 8-as járművel együtt), hogy az ellenfélnek töltenie kelljen a goldot.

8 éve 4 hónapja #240980 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Ebből én azt látom, hogy 8 csata alatt - amiből 75% győztes - csak 142e a tiszta haszon. Ergo a lövések nagy százaléka prem löszer. Ismerve a softstatját gondolom nagyrészt muszáj volt tier 10-ben (vagy nem, de ebben most ne menjünk bele). Namost én egy prémium harckocsitól én legalábbis azt várom el, hogy játszás közben masszívan hozza a kreditet.
Ezzel a tankkal a WG azt éri el (valószínűleg így is tervezték a többi agyonpáncélozott új tier 8-as járművel együtt), hogy az ellenfélnek töltenie kelljen a goldot.

Ezt jól látod. Orrba-szájba megy tier 10-be, ahol 192 pennel elég érdekes lenne az élet. Mondjuk a T32 is megy 10-be és szuper pöri is, meg minden egyéb 8-as tank is. IS6-nak milyen penje van már? 175? Oké, az csak tier 9-ig megy, de 175? Mégis sokan játszanak vele. Ezzel is el lehet játszani és néha, mikor full 8-as tiert kapok, akkor jó a normál lőszer is. :trollol:

8 éve 4 hónapja #240986 Írta: wotman4000
Megválaszolva: wotman4000

Ezt jól látod. Orrba-szájba megy tier 10-be, ahol 192 pennel elég érdekes lenne az élet. Mondjuk a T32 is megy 10-be és szuper pöri is, meg minden egyéb 8-as tank is. IS6-nak milyen penje van már? 175? Oké, az csak tier 9-ig megy, de 175? Mégis sokan játszanak vele. Ezzel is el lehet játszani és néha, mikor full 8-as tiert kapok, akkor jó a normál lőszer is. :trollol:

Megvettem anno az FV4202-t.1500 dmg megvan,semmi gold skulo,40-50k tisztán.Ha picit jobb lenne a páncélja,még jobb lenne.Pontos is,jó a töltésideje is,én elégedet vagyok vele.Még 10eseket is lehet vele darálni.Elöbbi csatába full hp-ról kilötem cento ax-et.

8 éve 4 hónapja #240987 Írta: diszno_sajtt
Megválaszolva: diszno_sajtt

A super pöri nem megy tier10-be :). Tierlimites :dancing:

8 éve 4 hónapja #240988 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

Megvettem anno az FV4202-t.1500 dmg megvan,semmi gold skulo,40-50k tisztán.Ha picit jobb lenne a páncélja,még jobb lenne.Pontos is,jó a töltésideje is,én elégedet vagyok vele.Még 10eseket is lehet vele darálni.Elöbbi csatába full hp-ról kilötem cento ax-et.

Tehát akkor érdemes megvenni a kicsikét? Húzom a cent ax ágat, kéne egy legénységképző csoda ami hozza a kredót.

8 éve 4 hónapja #240991 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Tehát akkor érdemes megvenni a kicsikét? Húzom a cent ax ágat, kéne egy legénységképző csoda ami hozza a kredót.

abszolút nem érdemes megvenni... azt a tankot úgy volt érdemes megszerezni hogy megcsináltad anno a küldetést, egyébként csak pénzkidobás

borzalmas mobilitás, hiába van a játék talán legjobb talaj ellenállása, a motor nagyon gyenge, az ágyú pontos, de csak beszűkülve viszont a szar soft statok miatt rohadt sokáig céloz, a DPM-e szar, a páncélja megbízhatatlan, sosem tudod mikor fognak átütni és mikor nem

a csőlehajláson és átütésen kívül semmi kiemelkedő tulajdonsága nincs

egy STA-2-vel sokkal jobban jársz, ugyanezt tudja, jobb mobilitással és ágyústatokkal, páncélja és az alappontossága illetve az átütése rosszabbak de elenyésző mértékben, és azok amikben jobb mint az FV számottevően jobbak

8 éve 4 hónapja #240993 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

abszolút nem érdemes megvenni... azt a tankot úgy volt érdemes megszerezni hogy megcsináltad anno a küldetést, egyébként csak pénzkidobás

borzalmas mobilitás, hiába van a játék talán legjobb talaj ellenállása, a motor nagyon gyenge, az ágyú pontos, de csak beszűkülve viszont a szar soft statok miatt rohadt sokáig céloz, a DPM-e szar, a páncélja megbízhatatlan, sosem tudod mikor fognak átütni és mikor nem

a csőlehajláson és átütésen kívül semmi kiemelkedő tulajdonsága nincs

egy STA-2-vel sokkal jobban jársz, ugyanezt tudja, jobb mobilitással és ágyústatokkal, páncélja és az alappontossága illetve az átütése rosszabbak de elenyésző mértékben, és azok amikben jobb mint az FV számottevően jobbak

Köszi a választ! Igazából még nem tudom mire lenne érdemes beruháznom, Patriotot vennék, de sajna NA szerveren játszom, és ott a prém shopban jelenleg nem elérhető. Tehát megvárom, míg lesz egy Defender vagy Patriot, esetleg Liberté ajánlat. Még a Chryslert néztem, de mivel eléggé tudja igényelni a goldot hogy átüssön, inkább felejtős. Aztán ha nyár végéig semmi, akkor veszek egy Löwét vagy egy 8-as medet.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 5 órája 33 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 18 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.