Robnak igaza van. Nek3m nem volt td legénységem hozzá, 100%-ról indultam, kb 80 meccem van vele, az első 40 meccs 1.2 dmg átlagban. Ment lövés össze vissza, sokszor nem tudtam rejteni az elejét ill az alját. Megelégeltem vele a sok kempelést és úgy kezdtem használni, mint annak idején limites korában a su 122-44 et. Bele a sűrűjébe, pörgök, forgok és 8 másodpercenként osztom a 440 es pofonokat. Meg kell szokni és kellenek hozzá jó legények. Érdemes pár boostert rászánni, ill. ha nincs égető szükség free xpre akkor a legénységfejlesztést is be lehet kapcsolni. Szóval hacsak nem tier x ben vagy akkor irány a dühöngő és facehug ezerrel. Mire felfogjáo a heavyk mi a h3lyzet, addigrabkaptak lét három nagy pofont és akkor oszkiri, mert ezzel el lehet menekülni, vagy még egy két nagybpofon, amíg ki nem lőnek. A löveg viszonylagos pontatlansága miatt a hátulról kempelős és csipegetős módszer itt nem jön be. Ez inkább egy harci bulldog. Hacsak teheted, supportáld a nehéz tankos oldalt, ha minden kötél szakad, csak akkor érdemes hátulról löv}öldözni. Még egybapróság, a szűkülést maximálisan megbkell várni, akárcsak a franciáknál, mert n3m telj3sen b3szűkülve nagyon nagyon szór az ágyúja és tapasztalataim szerint nincs meg ami a ruszki tankoknál, hogy 5 ből 3x beadja a kapáslövést. Fordulásból jópárszor lelőttem már a szputnyikokat, pedig volt hogy csak 20 30 méterre ment volna a kapáslövés. Ha nagy ritkán 30 meccsenként 1x betesz to0 tiernek, ott meg arat, hatos hetes tankoknak esélye sincs ellene.
Bocs a sok hibáért, telefonról pötyögtem, nem eg6szerű a javítás, remélhetőleg érthető minden...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...