Jelenleg 96 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 4 hónapja #274961 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Amúgy igen, rátolod a klán boostereket + a különféle bónuszokat és elmégy vele strongholdozni (ahol egyébként elég jó) + egyszer sikerült rászabadítani nekem is az 50k xp-t a legénységre...

Amúgy a hatodik érzék egy részét én is free xp-ből toltam rá, elég sokat dob a tank túlélőképességén.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 4 hónapja #274962 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Amúgy igen, rátolod a klán boostereket + a különféle bónuszokat és elmégy vele strongholdozni (ahol egyébként elég jó) + egyszer sikerült rászabadítani nekem is az 50k xp-t a legénységre...

Amúgy a hatodik érzék egy részét én is free xp-ből toltam rá, elég sokat dob a tank túlélőképességén.

Kicsit fáj, hogy csak egy személyzetre teszi. Meg az, hogy csak a győztes csatákat számolja. (A vesztesből is belevehetne a legjobb 5 Xp-st. Mert iszonyú vesztő köreim voltak. Volt, hogy 3000 sebeztem Evennel top Xp-s voltam nagykaliberrel, azt bukta...)

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #274963 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Köszi srácok, nem hittem volna hogy létezik ilyen.
Mármint ki rakna rá ennyi free XP-t a legénységre....
Én most elköltöttem 70K XP-t de kihúztam egy hatos tankot az ötös állt 0-án.
(WZ TD ág) amivel nagyon elégedett vagyok, asszem maradni fog egy darabig, nagyon jó ágyúja van.

A 8as XP lázat kétszer csináltam meg, mert az elsőre véletlenül ráment az 5. skillsorra kb +20%-ot jelentett

7 éve 4 hónapja #274966 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Soha nem költöttem személy szerint free xp-t legénységi skill-re, elsőre meg akkor se váltanék ha akarnék, mert hamar megvan.
A free xp-t kizárólag tank- és modulfejlesztésre tartogatom.

Pl. ráakaszt úgy ahogy én egy 300%-is legénységi xp növelő bónuszt, meg mellé egy 100% xp-t is. 51 csatát mentem Progettoval, 2 skillsor végén van a legénység egyből.
Vagy free xp-ből, ami vagy van tartalékban, vagy aranyért átkonvertál.

Hogy a búbánatba lehet egy vadonatúj tank, vadonatúj legénysége 3-4 skillsoros?
Mennyi szabad xp-be fáj egy legénységi tag egy skill sorja?
Azt mennyi aranyért lehet beváltani?
Hogy nem sajnáltok ennyi lóvét?
Vagy van aki egy hét alatt tud 2000 csatát tolni?

Nem bosszant, de irigykedem. Vagy csak nem értem.

Szerintem hülyeség elb*szni a rengeteg free XP-t az első skillsorra akár, vagy nem? Azért az nem kevés XP.....

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 4 hónapja #274967 Írta: hadtjuk

Köszi srácok, nem hittem volna hogy létezik ilyen.
Mármint ki rakna rá ennyi free XP-t a legénységre....
Én most elköltöttem 70K XP-t de kihúztam egy hatos tankot az ötös állt 0-án.
(WZ TD ág) amivel nagyon elégedett vagyok, asszem maradni fog egy darabig, nagyon jó ágyúja van.

A 8as XP lázat kétszer csináltam meg, mert az elsőre véletlenül ráment az 5. skillsorra kb +20%-ot jelentett

Én free Xp csak hatodik érzékre és kilences tankra használok (tízesen álltalába nincs fejlesztés, vagy ha van, akkor is gyakran használható alap eszköz {mind ha fejlesztésből csak ágyú lenne tízesre…}. [Minél nagyobb tierbe mész annál ráfizetésesebb egy csata.])

Na jó, ez se igaz, mert quasimodo-ra nem lehetett nagyobb ágyút tenni lánc nélkül, csak az alapot, (ami megegyezik a Somua alap ágyújával) aminek az átütése: 68. Hát 6-os 8-as tierben ez nagyon kevés. Azért, ezt is megpróbáltam, de a V39 az amúgy is lassú, rossz álcájú, puha… Áhhh a tízedik csata (tömény szívás) után feladtam elveimet és szabadból megcsináltam a láncot. ennyit az elméletekről… B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 4 hónapja #275078 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Megéri csak a 0. soros bia miatt megvenni az ISU122s-t? Arról nem beszélve, hogy klappol a 9-10-es td-be a legénysége teljes mértékben :)

7 éve 4 hónapja #275080 Írta: Viszanik_atankos
Megválaszolva: Viszanik_atankos

megvettem a vk 4503-at... Hát én nagyon szar vagyok benne.. 2 nap 35% winrate... Ah.. nem nekem való ez a játék úgy érzem. ma 29,41% win nagyon jó. keresni viszont keres a tank :wb:

Ne haragudj, de milyen inditatásból vetted meg?
Mi az, amit megláttál benne, hogy jó?
Miért veszel tier7-es prémium tankot? (nem jó se TB-be, se SH-ba).
Úgy egyébként is, mi a cél vele? Farmolni? Arra valók a nyolcasok :D

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #275081 Írta: hadtjuk

Megéri csak a 0. soros bia miatt megvenni az ISU122s-t? Arról nem beszélve, hogy klappol a 9-10-es td-be a legénysége teljes mértékben :)

Ezt legjobban te tudhatod.
1. Mibe használnád őket?
2. Lányokkal nem kivitelezhető a legénység (leányság). Kicsit lassabban jönnek össze a stug/T28con/...-os küldetésből. Vagy más járműre használnád a lányokat?
3. Maga a az ISU-122s szerintem nem a legjobb orosz prém TD, mind a SU 122-44 és a Su 100Y jobbnak érzem a tierjében. (Csak az utóbbi van meg.)
Énnekem, mivel nincs szükségem egy teljes TD legénységre, fel se merül, hogy megvegyem a csomagot, amiben egy VII tierű tankot kapok egy nyolcas prém áráért. :dry:
Félre ne érts. Ha neked erre van pénzed, költsed. Ez jó neked, mert lesz legénységed. Jó a WG-nek mert lesz ZS-je. Jó nekem, mert annál tovább működik a WG, minnél több ZS-t szerez. :thx2:

Bocsi. Most látom csak, a shopban, hogy 5500-ért is van legényekkel. Hát így már megérheti. De szerintem költeni csak olyan prémre szabad, amit élvez az ember. Mert ha csak kínszenvedés, akkor nem fogja használni. Márpedig, ha nem játszik vele, akkor nem fog se legényeket húzni, se ezüstöt termelni. Olyan: Olcsó húsnak híg a leve.

Ott van a Cromvel B. még olcsóbb is. (Tudom, neked orosz TD-ba kell legénység.) Az egy tejesen használható tank. Viszik SH-ra, csapatcsatákra. Legénység húzásra tök jó. Mondjuk nem hozza a pénzt két kossárral (csak féllel), de legalább élvezetes vele a játék.

7 éve 4 hónapja #275084 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Hát én biztos S. Conquerort választanám a helyedben. Pattintós küldihez a Type se a legjobb.
A brit heavy ág t8-ig nem annyira élvezhető de t9-t10 nagyon jó. Nem kell ám hozzá prém - t5-ben húzd fel a legénységet aztán onnan képezgesd át őket - mire elérsz S.Conqeror-ig, 3-4 skill körül lesznek így is. Csak ezért prém? Meg nézd meg milyen brit és japán prémek vannak - csak ebből a célból biztos nem venném meg egyiket se.

Nem volt még tigrisem csak azokon a vonalakon mentem amik T10 tankjaim vannak.. Szeretnék egy új T10 heavyt de nem tudom melyik legyen az a 2 kiszemelt közül, Type 5 heavy vagy S. Conqueror :scratch: Sajnos egyikhez sincs T8 heavy prémium de vmit vennék legénységhez.. 2 skillig elviszem prémiummal aztán kihúzom T8ig freebol.. Lehet Type 5 lenne a jó mert kéne 1 szuper heavy a kampányos pattintós kuldikhez... :) Esetleg valami vélemény? :thx2:

Akkor melyik tank jó a pattintós küldikhez?? Mert a S.Conqueror sem...

7 éve 4 hónapja #275093 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Maus

Hát én biztos S. Conquerort választanám a helyedben. Pattintós küldihez a Type se a legjobb.
A brit heavy ág t8-ig nem annyira élvezhető de t9-t10 nagyon jó. Nem kell ám hozzá prém - t5-ben húzd fel a legénységet aztán onnan képezgesd át őket - mire elérsz S.Conqeror-ig, 3-4 skill körül lesznek így is. Csak ezért prém? Meg nézd meg milyen brit és japán prémek vannak - csak ebből a célból biztos nem venném meg egyiket se.

Nem volt még tigrisem csak azokon a vonalakon mentem amik T10 tankjaim vannak.. Szeretnék egy új T10 heavyt de nem tudom melyik legyen az a 2 kiszemelt közül, Type 5 heavy vagy S. Conqueror :scratch: Sajnos egyikhez sincs T8 heavy prémium de vmit vennék legénységhez.. 2 skillig elviszem prémiummal aztán kihúzom T8ig freebol.. Lehet Type 5 lenne a jó mert kéne 1 szuper heavy a kampányos pattintós kuldikhez... :) Esetleg valami vélemény? :thx2:

7 éve 4 hónapja #275094 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Mausal vagy PzVII-el a legkönnyebb megcsinálni.Utána S.Conqueror,IS-7,Type5,talán 705A.

7 éve 4 hónapja #275103 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV

Mausal vagy PzVII-el a legkönnyebb megcsinálni.Utána S.Conqueror,IS-7,Type5,talán 705A.

Próbálnám én a conquerort csak elég nehéz hogy közben minden arty lövésre -500hp.. gy nehezen lesz 12.000 össz...

7 éve 4 hónapja #275110 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Ezt legjobban te tudhatod.
1. Mibe használnád őket?
2. Lányokkal nem kivitelezhető a legénység (leányság). Kicsit lassabban jönnek össze a stug/T28con
Figyelem: Spoiler!
.

Már egy ideje egyenértékű a BIA a SIA-val. Koedukált legénység. shaking

7 éve 4 hónapja #275114 Írta: KUF
Megválaszolva: KUF

Egy kis összehasonlítás :)

tanks.gg/compar...su-152

Gyakorlatilag egy topra fejlesztett SU-152-ről van szó.
Tierjében a legjobb Dpm-mel rendelkezik(a SU-152-t általában mindenki a troll gunnal használja).

Csakhogy hiába a magas Dpm, ha semmit nem tudsz átütni a 175 alap pennel. A SU-122-44 halálát is ez okozta.

Az is sokat elmond hogy a legolcsóbb T7-es TD, még az M56 Scorpion is drágább nála 400 arannyal.

7 éve 4 hónapja #275118 Írta: benyto013
Megválaszolva: benyto013
Sziasztok!
A mostani verzióban (1.0.1) melyik prémtankot ajánlanátok,mert ugye javítottak jó páron.?
Venni szeretnék,csak nem tudom melyiket.
Wz-120 meg van,valami kellene még mellé.
Előre is köszönöm a válaszokat! B)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 34 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.