Jelenleg 58 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 4 hónapja #276340 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Szerintem a BlackDog egy korrekt kis tank. Nem jobb és nem rosszabb a többi nyolcas lightnál vagy azok átlagánál.

Lehet nézegetni az összehasonlító izét kliensben vagy tanks.gg oldalon .. de összességében ez jön le.

Nyolcas tank tízes csatában nyilván nem érzi jól magát .. talán a legbrutálisabb átütésű prém TD-k ( STRVS1 és SkorpinyóG kivételével) ... szóval az M41 GF se szereti a tizes csatát, ahol a top medek vannak olyan spotterek mint ő ... Batmobil meg ugye olyan med ami light is :)

Ugyanakkor egy full nyolcas tankos környezetben korrekten teszi a dolgát.

Álcája valamivel rosszabb mint a WZ-132 álcája, látótávja meg kicsit jobb .. szóval egymást kb egyazon távról látják meg... spotterként is hasonlóan lesznek használhatóak. Ágyúkarakteresztikájuk persze más.M41-en NINCS páncél, szóval pattintani nem fog .. ezt felejtsük el. WZ-nek a tornyán van némi páncél.

Orosz 8-as light más, az ugye veszettül gyors, de csősülyedése még az WZ-hez képest is elhanyagolható... viszont veszettül gyors. A francia meg megint nagyon más.

Szóval a lényeg: fene tudja, nem rosszabb a többinél .. és ugye prém státuszú. ( Bár mondjuk most már ott van a T-92 is ... )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vasembör

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 4 hónapja #276342 Írta: Fresnel
Megválaszolva: Fresnel

Köszi. Nekem elég ha én látom.Nagyon tetszik a fekete GF skin a felírattal és azzal a piros pacával az oldalán. :silly:

Maga a tank valóban annyira OP, ahogy hírlik ?

Nekem a Gf van meg, és nem tapasztaltam az OP-ságát, igaz lightban nem vagyok kiemelkedő legenda, mondjuk másban sem:)

Azt mondták itt többen, hogy CW/SH-ban az igazi.

Bocs, igazán nem akarlak megbántani, de ha abszolút inkompetens vagy a kérdésemet illetően, milért válaszolsz rá? Én sem vagyok jó lightokban, de nem írom mindenválasz után le, hogy nem érzem jónak azt a típust.
A fórum lényege, hogy eszmét cseréléljünk. Olyanok is megosszanak pár gondolatot, akiknek megy vele. Jó a statjuk.

Szerintetek jó ez a german bulldog? SH-ra és persze randomra?
Azt hallottam, hogy mivel light rebvalance előtti paraméterekkel bír, mint a 13 57 & type 62-es, így OP.nak számít vagy legalábbis elég jónak. Ez igaz?

u.i : tudna valaki linkelni egy oldalt, ahol a simára feltehetem a GF camot? Megköszönném shaking

7 éve 4 hónapja #276346 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Köszi. Nekem elég ha én látom.Nagyon tetszik a fekete GF skin a felírattal és azzal a piros pacával az oldalán. :silly:

Nekem a Gf van meg, és nem tapasztaltam az OP-ságát, igaz lightban nem vagyok kiemelkedő legenda, mondjuk másban sem:)

Bocs, igazán nem akarlak megbántani, de ha abszolút inkompetens vagy a kérdésemet illetően, milért válaszolsz rá? Én sem vagyok jó lightokban, de nem írom mindenválasz után le, hogy nem érzem jónak azt a típust.
A fórum lényege, hogy eszmét cseréléljünk. Olyanok is megosszanak pár gondolatot, akiknek megy vele. Jó a statjuk.

Azt hallottam, hogy mivel light rebvalance előtti paraméterekkel bír, mint a 13 57 & type 62-es, így OP.nak számít vagy legalábbis elég jónak. Ez igaz?

u.i : tudna valaki linkelni egy oldalt, ahol a simára feltehetem a GF camot? Megköszönném shaking

Mert ráértem, és amíg egy igazi kompetens kifilézi itt neked a mi merre hány métert, addig megtette az én válaszom is.? :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

7 éve 4 hónapja #276347 Írta: Fresnel

Mert ráértem, és amíg egy igazi kompetens kifilézi itt neked a mi merre hány métert, addig megtette az én válaszom is.? :)

Ne érts félre, tök jó, hogy egész nap minden topichoz 10+ kommentet írsz, de ez a kérdés célzottan pont nem neked szólt. shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16, Mikkeller, KMBpanther, MaxWell125

7 éve 4 hónapja #276348 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Ne érts félre, tök jó, hogy egész nap minden topichoz 10+ kommentet írsz, de ez a kérdés célzottan pont nem neked szólt. shaking

shaking

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #276350 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Azért annak is megvan a maga diszkrét bája, hogy kérdezel valamit, aztán beszólsz a válaszolónak, hogy mi jogon válaszol neked. Miért nem válaszolhatott a kérdésedre Robb? Legközelebb írd be, hogy válaszokat csak 3k wn8 felett fogadok el! Robb-ról tudjuk mit teljesít wot-ban és a fórumon. Rólad egyelőre nem tudjuk ki vagy a játékban, de azt látjuk, hogy érdekes a fórum hozzáállásod...

(bár a garázsomban áll a német bulldog, de a kérdésedre direkt nem mondok semmit, nem tudom kompetens vagyok-e benne)

7 éve 4 hónapja #276352 Írta: Fresnel

Azért annak is megvan a maga diszkrét bája, hogy kérdezel valamit, aztán beszólsz a válaszolónak, hogy mi jogon válaszol neked. Miért nem válaszolhatott a kérdésedre Robb? Legközelebb írd be, hogy válaszokat csak 3k wn8 felett fogadok el! Robb-ról tudjuk mit teljesít wot-ban és a fórumon. Rólad egyelőre nem tudjuk ki vagy a játékban, de azt látjuk, hogy érdekes a fórum hozzáállásod...

(bár a garázsomban áll a német bulldog, de a kérdésedre direkt nem mondok semmit, nem tudom kompetens vagyok-e benne)

Nem volt igazán megfelelő a válasza, mert az a közhely, hogy 8-as SH-ban jobb, mivel saját tierjáben megy nem feltételez túl nagy értelmi szintet és nem feltételez rólam sem, hogy ezt nem tudom.

Ez egy igazi med-light hibrid, ergo kellemes kikapcsolódást kellene nyújtania a csatatéren, hisz kétnagyszerű tankosztályból gyúrták. Randomban kérdezem, hogy ez megvalósúl-e?

Habár főleg SH-kat lát, de ott is jobban keres egy heavy. Egy elit streamer, bocs nem tudom a nevét mondta, hogy a kedvenc farmer tankja randomban, akkor rossz nem lehet. Tévedek?

u.i: Nincsen bele legénységem. Nem húztam német light ágat, csak pz J2-esem van, akinek a legényei teljesen mások 3 skilesek és nem képzem át őket. Szóval marad a frontline non-stop tolása amíg lehetséges, hogy képzettek legyenek.

:thx2:

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #276354 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Fresnel:

1.
Germán bulldog JÓ SH-ra. Ugyanolyan jó mint egy WZ-131 szerintem. Mármint harcértékben. Csak előbbi pénzt is keres. :)

Randomban meg minden nyolcas szív jelenleg ... mármint ha X-es tankok is vannak a csatában.

A BlackDog különösen akkor szív, ha Obj140 BC25 stb vannak a pályán... vagy ha kap egy Himmelsdorfot.

2.
Fresnel, asszem valamit nem gondoltál végig :)

Hogy egy tankkal milyen játszani, azt ... többféle embertől is érdemes megkérdezni.

Egyik top játékosok ( 3500 WN8 recentbe, ezt tudják az adott tankkal is .. ) akik ugye mindent tudnak a játékról, ÉS emellett kiemelkedően jól is játszanak.

Na most ha Te nem ilyen vagy, akkor a tank Neked nem úgy fog muzsikálni mint nekik .. ha nem másképp.

Érdemes tehát megnézni, mint mond egy jó (2000-es) játékos. Mint mond egy 1500-1600-as, egy 1000-1200-as recentű ... ha ez alatti játékos vagy, akkor mit mond egy 500-700 wn8-a ...

( Ez alatti tök mindegy mit mond, az nem a tankra vonatkozik :D)

Szóval hogy kinek milyen ... hasonló tankokat szerető-nem szerető mit mond rá ...

Neked leginkább olyan lesz, mint amit a hozzád hasonló tudás-szint és játékstílusú arcok mondanak rá...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vasembör, dies

7 éve 4 hónapja #276355 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Nem volt igazán megfelelő a válasza, mert az a közhely, hogy 8-as SH-ban jobb, mivel saját tierjáben megy nem feltételez túl nagy értelmi szintet és nem feltételez rólam sem, hogy ezt nem tudom.

Ez egy igazi med-light hibrid, ergo kellemes kikapcsolódást kellene nyújtania a csatatéren, hisz kétnagyszerű tankosztályból gyúrták. Randomban kérdezem, hogy ez megvalósúl-e?

Habár főleg SH-kat lát, de ott is jobban keres egy heavy. Egy elit streamer, bocs nem tudom a nevét mondta, hogy a kedvenc farmer tankja randomban, akkor rossz nem lehet. Tévedek?

u.i: Nincsen bele legénységem. Nem húztam német light ágat, csak pz J2-esem van, akinek a legényei teljesen mások 3 skilesek és nem képzem át őket. Szóval marad a frontline non-stop tolása amíg lehetséges, hogy képzettek legyenek.

:thx2:

Te már mindent tudsz erről a tankról (is), nincs mit hozzátenni.

7 éve 4 hónapja #276357 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Nem feltételeztem semmilyen értelmi szintet, próbálok nem "előfeltételezni" senkit. Ergo nem tudom mit tudsz és mit nem.
Én azt mondtam el, amit többektől hallottam, amikor panaszkodtam rá, hogy nem olyan szuper mint hírlik, azt mondták, mert SH-ban a nyerő.
Most klánfórumon is megy róla az értékelés, azt mondják ők is hogy SH/CW-ben érdemes használni, igazán ott tud kiteljesedni, meg hogy francia lightok ellen nyerő a HE.

@Snoke, köszönöm hogy kiálltál mellettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vasembör

7 éve 4 hónapja #276358 Írta: Vasembör
Megválaszolva: Vasembör
@Robb: Dont feed the trolls ;)

Mivel a Fresnel névre nem találni passzoló játékost, így kérdéses milyen tudás rejlik a reg mögött, miért takarózik... Kezdenek elszaporodni itt a trollok akik elveszik a normál emberek kedvét a fórumozástól...
Ha ennyit tud az illető a tankról, miért kérdez....

7 éve 4 hónapja #276363 Írta: Fresnel

De végiggondoltam. Egy gyenge játékos semmivel sem tud játszani, ahogy egy átlagos sem mond semmi kiemelkedőt semmiről, pont mert ilyen. A jó játékostól kell megkérdezni és ez a forum pont erre való. A jó ha talál benne valami klasszist, akkor meg lehet az esély hogy te is megtalálod. De egy gyenge nem talál semmiben semmit, hisz a minőségéből ez következik.

Germán bulldog JÓ SH-ra. Ugyanolyan jó mint egy WZ-131 szerintem. Mármint harcértékben. Csak előbbi pénzt is keres.

Ha arra utaltál, hogy azt írtam a heavy többet keres. Nos, igaz hogy jól keres SH-ban a light prémmel, de a heavy sokkal többet keres ott is.

Én pl átlagnál jobb vagyok, de a type62-vel sokkal jobban teljesítek. Átlag 1k felett vagyok vele. Ráéreztem, mert megnéztem sok elemzést. Most szintén erre kérdeznék rá, hogy valóban jól használható hibrid randomban vagy inkább az egyik felé hajil ?

Már nem is írok semmit Robnak. Rob,...köszönjük emese shaking

7 éve 4 hónapja #276365 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
@Fresnel:

De végiggondoltam. Egy gyenge játékos semmivel sem tud játszani, ahogy egy átlagos sem mond semmi kiemelkedőt semmiről, pont mert ilyen.

Ebben nincs igazad, én átlagos játékos vagyok, de tudok kiemelkedőt mondani a kedvenc tankjaimról, minden csavarját ismerem. (A fekabulldog nincs benne) Míg pl egy főleg lightos unicum nem fog neked semmi használhatót mondani a TD-kről pedig unikum.

A jó játékostól kell megkérdezni és ez a forum pont erre való. A jó ha talál benne valami klasszist, akkor meg lehet az esély hogy te is megtalálod. De egy gyenge nem talál semmiben semmit, hisz a minőségéből ez következik.

Hát ööö nem. A saját szinteden lévő játékost kell megkérdezni, mert akkor tudod hogy neked milyen lesz. És nyilván azt próbálod elérni amit a jobbak látnak benne, mert akkor te is jobb leszel.
Van némi esély hogy mégsem, mert pl az Obj 416-ot nagyon sokan utálják, én meg szerettem.

Már nem is írok semmit Robnak. Rob,...köszönjük emese

Mindezt azért kaptad, mert én kimondottan nem voltam bunkó veled, sőt. Nagyon is türelmes.
Nem célom veled veszekedni, és lenézni megítélni sem foglak, legalábbis próbállak nem....
De erre a hülyeségekre elég nehéz barátinak maradni.:)

Szóval ússzunk el egymás mellett mint 2 óceánjáró, békében és csendben.:)
shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SchmityHUN, Vasembör, dies

7 éve 4 hónapja #276366 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
A GF nem rossz, de nem is kiemelkedő light. Ami a legjobban elveszi tőle a kedvem a lassú lövedék.
Prém ammó nékül nem jutsz vele messzire, mert sok t10-et lát ott meg az alap átütéssel korlátozottak a lehetőségeid. Ha nem érdekel a credit, töltesz prém ammot úgy lehet vele wn8-at farmolni.
Mondják itt hogy jó SH-ba ami vicces, mert még nem láttam egyet s kb... :-D Inkább úgy mondaná, jó lehetne SH-ba de senki nem viszi :-D

De végiggondoltam. Egy gyenge játékos semmivel sem tud játszani, ahogy egy átlagos sem mond semmi kiemelkedőt semmiről, pont mert ilyen. A jó játékostól kell megkérdezni és ez a forum pont erre való. A jó ha talál benne valami klasszist, akkor meg lehet az esély hogy te is megtalálod. De egy gyenge nem talál semmiben semmit, hisz a minőségéből ez következik.

Germán bulldog JÓ SH-ra. Ugyanolyan jó mint egy WZ-131 szerintem. Mármint harcértékben. Csak előbbi pénzt is keres.

Ha arra utaltál, hogy azt írtam a heavy többet keres. Nos, igaz hogy jól keres SH-ban a light prémmel, de a heavy sokkal többet keres ott is.

Én pl átlagnál jobb vagyok, de a type62-vel sokkal jobban teljesítek. Átlag 1k felett vagyok vele. Ráéreztem, mert megnéztem sok elemzést. Most szintén erre kérdeznék rá, hogy valóban jól használható hibrid randomban vagy inkább az egyik felé hajil ?

Már nem is írok semmit Robnak. Rob,...köszönjük emese shaking

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #276368 Írta: Tökfilkó2017
Megválaszolva: Tökfilkó2017
Nekem az előző accounton még meg volt a GF Bulldog. Kifejezetten a RU251-el való hasonlósága miatt vettem meg. Ugyanaz az ágyú van rajta. A 102 mm-es HE lövedéke 320-at sebez, és elég jó DPM-et lehet vele összehozni puha célpontokkal szemben. A modulsérülés és legénység kiütése is hasznos.
Nekem nem volt kiemelkedő statom vele, de imádtam vele lightozni. Gyors, és a jól keres spotolással is.
Én csak randomban használtam. Ha csak 10-ből egyszer is volt jó köröm vele, akkor is megérte az élmény miatt. Persze nem tűri jól a hibákat. Ha ellőttem magam a bokorból, és spotot kaptam, akkor instant garázs. Nem könnyű vele játszani, de izgalmas. Adrenalin löket. Kicsit szegény ember E25 érzésem volt vele. Arra sajnáltam a pénzt, ez egy kicsit pótolta annak a hiányát, annak ellenére, hogy nem azonos műfaj.
Szerintem simán megéri. Gondolkodom is rajta, hogy mennyivel jobb vétel olcsóbban, mint a prémium KV2. Ez nem tűnt fel senkinek, hogy olcsóbb, mint az új tier 6-os? :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 8 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 40 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.