A kérdés számomra az, hogy mennyi a T9-es csaták aránya a teljes csataszámhoz képest és T9-ben mennyire használható?
(nekem van pár tankom, amivel egyszerűen nem tudok saját tierbe kerülni vagy top tierként játszani. ilyen volt pl.: a centu7/1 és most ilyen a P88 is. A csaták 60%-a T10...)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
A kérdés számomra az, hogy mennyi a T9-es csaták aránya a teljes csataszámhoz képest és T9-ben mennyire használható?
(nekem van pár tankom, amivel egyszerűen nem tudok saját tierbe kerülni vagy top tierként játszani. ilyen volt pl.: a centu7/1 és most ilyen a P88 is. A csaták 60%-a T10...)
Ha vannak T9-esek akkor sem több 3-4-nél! Úgy gondolom, hogy az esetek többségében azért top tier a járgány!
Én alapból nem vettem volna olyan medet (Panther 8,8 ) ami nem tier limites!
Szerintem küszködsz még a tier IX-ben is, de ha X-esek vannak?!
Ha vannak T9-esek akkor sem több 3-4-nél! Úgy gondolom, hogy az esetek többségében azért top tier a járgány!
Én alapból nem vettem volna olyan medet (Panther 8,8 ) ami nem tier limites!
Szerintem küszködsz még a tier IX-ben is, de ha X-esek vannak?!
P88 zseniális és jól hozza a pénzt. Ha meg nem T10-ben van, akkor nagyon tud élni. Első 30 csatámból kb.: 5 volt T10 és 2100 avg dmg eredménnyel zártam, ami T8-ban teljesen jó. Ezután bekattant valami az MM-mel, mert szinte kizárólag T10-be rakja. Amúgy ha arányosan lenne tier6-tier10 között az MM - természetsen a saját tierjével súlyozottan - akkor nr1 tank. Pontos, jó DPM és hozza a pénzt ezerrel.
A kék a szerintem ideális MM eloszlás. Legtöbb csata T8-ban és egyenlő arányban T10 ellen és T6 ellen. Ehelyett a piroshoz hasonló a valóság jelenleg. Szinte kizárólag legaljára rak.
Ami érdekes, hogy más tanknál nem tapasztalok ilyen "torzítást". Ami még hasonló volt az a Centu7/1. Azzal tier7-et alig láttam...
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#112187Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Csatlakozom, nem azt mondom hogy ajánlott tank a P88, de nekem is sikerül vele 2000+ köröket mennem. Az ágyúja egy etalon, eddig bármivel mentem, bármivel, hiányérzetem volt a p88-hoz képest. 5,5 körül tölt nekem és bármilyen óvatlanul kint hagyott zsebkendőnyi felületre megéri rászúrni, mert ha elrontod is seperc alatt újratöltesz de nem rontod el !
Van egy két tank amit nagyon rühellek, pl a super pershing, na ott ezzel a gyenge pontokat kivadászni nem probléma. A másik ami úgy néz ki mint valami pofára fordított serpenyő lánctalpakon (object 430II) az is kint felejtette a bocskorát valamelyik épületes pályán, szerintem máig anyázik.
Megfelelően felszerelve van olyan DPM-je, hogy mire bárki észbekap, hogy masszírozod már nem nagyon tud mit tenni.
Jah és olcsó bele a lőszer, kredit farmoláshoz ez hatalmas plusz pont. A sebzés után kapod a kreditet és ez olcsó odatalál, szakít, és már újra is töltött.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...