De életbe léptek, én vettem is egy Panther 8.8-at kemény 5400 forintért.
A probléma abból származik, hogy nincsenek bent ingame a tankok, ezért nem tudod őket megvenni.
Vagyis szerintem a CDC és az STA2 nem lesz olcsóbb, pedig egy CDC-t én is vettem volna.
Szia!
Én a múltkori 15%-os akcióban 6200 körüli aranyért láttam, boltban pedig kb. 7200 Ft-ért. A boltban most is 7172 Ft, ingame viszont most nem tudom megnézni az arany árát. eu.wargaming.ne...icles/
Érdekelne, hogyan tudtad ennyire olcsón megvenni?
Köszönöm!
Last edit: 10 éve 5 hónapja by Maljuta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia
Megéri az árát? Melyik használhatóbb 6-os strongholdban?
Vagy akkor inkább egy Type 64?
Köszönöm!
Tájp 64-et vedd meg inkább.
Az a tank egy brutál jószág!!
Most nézem,hogy 3237.-Ft....lol! Vegyétek!!!
Persze tárazni kell bele aranyat is rendesen,mert néha be-be néz a nagy fiúk közzé is.
Mobil,jó álca érték,jó és gyors ágyú. Én nagyon szeretem!!!!
Szia!
Nem kreditgyűjtés az elsődleges cél!
Stronghold-hoz gondoltam, mert pár csatában már láttam, hogy Type64-et használnak.
T-34-85M-mel még nem találkoztam. Ezért érdeklődtem felőle.
Cromwellt ajánlották még, de nincs kedvem nulláról kifejleszteni, ezért nézegetem a prémium megoldást.
Type 64 gyakori gold lőszeres használattal kijön nullára? Vagy az már mínuszos lenne?
A type64 könnyű tank és ennek megfelelő MM-et kap. Az első időszakban amíg nincs rá legénységed, hmm, megfelelő tudás nélkül oboa lesz. Aztán alakul ahogy lesz rá hatodik érzék, stb.
Más: A CDC mókás cucc amúgy.
A type64 könnyű tank és ennek megfelelő MM-et kap. Az első időszakban amíg nincs rá legénységed, hmm, megfelelő tudás nélkül oboa lesz. Aztán alakul ahogy lesz rá hatodik érzék, stb.
6-os strongholdban nem fog számítani a matchmaking-je.
Ahogy néztem mások is a sebessége és a DPM miatt használják.
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#112414Írta: kopuler
Megválaszolva: kopuler
Gyakori goldozással enyhén minuszos körök lesznek, kb -3000, -5000 és -10000 között valahol.
Ez azért enyhe, mert T-54-nél vannak 50-90 ezres minuszos körök
T-34-85M nem éppen SH-s tank, de voltam már vele.
Akkor inkább Type 64 kell neked, ha rájössz az ízére akkor imádni fogod.
Szia!
Nem kreditgyűjtés az elsődleges cél!
Stronghold-hoz gondoltam, mert pár csatában már láttam, hogy Type64-et használnak.
T-34-85M-mel még nem találkoztam. Ezért érdeklődtem felőle.
Cromwellt ajánlották még, de nincs kedvem nulláról kifejleszteni, ezért nézegetem a prémium megoldást.
Type 64 gyakori gold lőszeres használattal kijön nullára? Vagy az már mínuszos lenne?
Last edit: 10 éve 5 hónapja by kopuler.
Type 64 brutális kis gép. Még csak 60 csatám van vele a legényég az első skill 84%-nál tart csak. De nagyon fun. Prém fiókkal 800-1000dmg kiosztásával olyan 20-30k nettót keres néha még felette is. A gold lőszert igényli, de nem olyan vészes mértékben. Legalábbis szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
Type 64 brutális kis gép. Még csak 60 csatám van vele a legényég az első skill 84%-nál tart csak. De nagyon fun. Prém fiókkal 800-1000dmg kiosztásával olyan 20-30k nettót keres néha még felette is. A gold lőszert igényli, de nem olyan vészes mértékben. Legalábbis szerintem.
Nekem az a bajom a Type 64-el, hogy nem látom, miért kellene megvenni azt a tankot.
A WZ-131, WZ-132 ugyan úgy +3/+2 MM-es, sokkal jobb tankok és az ág véget ér T9-ben és med lesz belőle, tehát itt mire is akarunk legénységet farmolni? Mert a WZ-120 miatt úgy is át kell konvertálni aranyból vagy kreditből őket. Akinek meg van Type-59-e mert olyan mákos, az úgy is azt fogja használni. Gondolkodtam én is hogy meg kéne venni, de utána mit fogok vele csinálni?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, JackassJana
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...