FCM-et meg kell szokni, de ha az ember egyszer ráérez,nem lehet róla leakadni, mióta az utolsó leárazáskor megvettem, nagyon sokat játszom vele és egyre jobb lesz, hatalmas fun faktora van, és ha az ember jól használja fossa a kreditet meg a crew xp-t. Ha van rajta bizt. elhejezés, akkor nem kap gyakrabban ammoracket, mint egy átlag tank. De első prémtanknak nem ajánlom. Hatalmas potenciál van benne, játszottam vele 5k+ sebzést is, viszont ahhoz, hogy kihasználja az ember ezt a potenciált, tapasztalat, óvatosság és türelem kell, nagyon nem front-line heavy, jó helyzet felismerés kell hozzá és nem mellesleg folyamatos minimap nézés (tapasztalataim azt mutatják, hogy sokan nem is tudják, hogy van ilyen). Minden hibája ellenére nagyon jó tank, megéri az árát. Egyébként én a SP-t is szeretem, nem igaz, hogy a páncélja gyenge (9.8-ban buffot is kap) és az a 170 pen weakspotokra elég, engem az a tank tanított meg igazán célozni, nem mellesleg nagyon jól keres, lehet kihúzom a 3. jelig (2 van). A legnagyobb előnye, hogy alábecsülik, pedig ha az ember tudja kezelni, meccsdöntő lehet.
https://tanks.gg/tank/chi-se