Szerintem úgy kell rá tekinteni mint egy kicsit gyorsabb, fordulékonyabb, tier limit nélküli IS6-ra, amibe med legénységek mennek. Az ágyúja sokkal pontosabb, gyorsabban tölt, kisebb az alfája. Jóval olcsóbb is.
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#118646Írta: taszi93
Megválaszolva: taszi93
Én tudom ajánlani az fcm 50t-to tudom hogy nem közepes, de a méretén kívül mindenben egy medre hasonlít. Gyors újratöltés, gyors torony, gyors tank (50 km/h) kis páncél, amit repesszel már nem lehet belőni. És medként kell vele játszani supportban, vagy flankelni més hevyket td-ket ha épp nem rád figyelnek, mert akkor nagyon gyilkos ja és jó átütés, 212 mm, nincs szükség goldra soha, és még limites is
Siposbalint0
Köszönöm a válaszod! Megfogadom a tanácsod! Nagy segítség volt számomra!
Én tudom ajánlani az fcm 50t-to tudom hogy nem közepes, de a méretén kívül mindenben egy medre hasonlít. Gyors újratöltés, gyors torony, gyors tank (50 km/h) kis páncél, amit repesszel már nem lehet belőni. És medként kell vele játszani supportban, vagy flankelni més hevyket td-ket ha épp nem rád figyelnek, mert akkor nagyon gyilkos ja és jó átütés, 212 mm, nincs szükség goldra soha, és még limites is
Siposbalint0
Köszönöm a válaszod! Megfogadom a tanácsod! Nagy segítség volt számomra!
Örülök hogy segíthettem. Akkor mi lesz a véglege döntés? Mert amit szeretnél arról nézz videókat hogy megtudd hogy tetszik-e és illik a játékstílusodhoz, lehetőleg minél frissebbet.
Bezzeg egy P88. Oda lő, ahova akarod, MINDENT ELTALÁL. Egyáltalán nem igényli a goldot a T10 tankok ellen, hiszen olyan pontos, hogy MINDEN gyengepontot el tudsz lőni. A -5 fokos gun depression nem hátrány, az FEATURE! Ha találsz magadnak egy hulldown helyet, ahol végre nem fogja minden belőni a T7 Panther testedet és a szar tornyodat, akkor nagyon jó, mert pontos és mindent eltalál. /s
Hát figyelj szerintem a superpershing felett már eljárt az idő, már nem uygan az a páncélja mint régen, ráadásul a 170 átütés kevés lesz bizonyos esetekben ezért kell bele gold ammo,a mi szépen viszi is a pénzed. Ja meg rohadt lassú is, olyan hevay feelingje van A panther sem rossz, tesztszerveren próbálgattam nekem bejön, de td-zni illetve supportolni kell vele mert a med feladatkör ellátására alkalmatlan. (viszont megy tier10be is, cserébe nagyon pontos)
Bezzeg egy P88. Oda lő, ahova akarod, MINDENT ELTALÁL. Egyáltalán nem igényli a goldot a T10 tankok ellen, hiszen olyan pontos, hogy MINDEN gyengepontot el tudsz lőni. A -5 fokos gun depression nem hátrány, az FEATURE! Ha találsz magadnak egy hulldown helyet, ahol végre nem fogja minden belőni a T7 Panther testedet és a szar tornyodat, akkor nagyon jó, mert pontos és mindent eltalál. /s
Jé, FCM-ed sincs, meg panther88-ad sem. No, egyik sem olyan mint az ELC AMX, amivel 1000+ csatát nyomtál. De érezned kell, hogy súlya van a véleményednek.
Hát figyelj szerintem a superpershing felett már eljárt az idő, már nem uygan az a páncélja mint régen, ráadásul a 170 átütés kevés lesz bizonyos esetekben ezért kell bele gold ammo,a mi szépen viszi is a pénzed. Ja meg rohadt lassú is, olyan hevay feelingje van A panther sem rossz, tesztszerveren próbálgattam nekem bejön, de td-zni illetve supportolni kell vele mert a med feladatkör ellátására alkalmatlan. (viszont megy tier10be is, cserébe nagyon pontos)
Értem. AMX cdc-vel kapcsolatban van valami tapasztalatod? Vagy STA2-vel esetleg? Közben pörgetem a tankos videókat!
Értem. AMX cdc-vel kapcsolatban van valami tapasztalatod? Vagy STA2-vel esetleg? Közben pörgetem a tankos videókat!
hát figyelj igazából csak fcmhez van tapasztalat, meg a többihez ellenefélként, a többiről videóban, elmezésekből (külföldiek is) tájékozódok, meg ugye a csatákban. CDC: gyors papír fcm, uyganolyan ágyúval ami kicsit pontosabb és kicsit gyorsabban tölt (tényleg csak kicsit, de megy t10-be is)
STA-2: tesco gazdaságos prémtank, olcsó, kevesebbet hoz egy kicsit mint a többi kicsit gyengébb és megy tier10-be, de alapjában véve nem rossz tank. Viszont nem véletlenül van belőlük ilyen kevés, max akkor érheti meg ha húzod a japán ágat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: taszi93
https://tanks.gg/tank/chi-se