Bocsánat elit-et akartam kérdezni,elnézést Szóval mitől jobb az nekem? És egy másik nem idevaló kérdés,de fölteszem itt. Valahol írtátok mit kell tennem mikor kinai tanknál elő jön a nagy fehér szám,francba nem látsz tőle semmit,s kezdenek gyarapodni a ferde szeműek és egyre gyakrabban jön elő ez a jelenség.
Előre is köszi a választ mindenkinek.
ui. Mentem két kört az su 122-vel,fürge kis jószág,de mind két csata vesztes volt eddig,gondoltam ha raktam egy kis pénzt a zsebükbe legalább az elején engednek örülni neki,de ez nem így mükszik.
megéri su 122-44? vanár t34+ löwe de kéne 1 td és ez a 3350 gold nem sok !
átlag milyen az mm ?
Üdv!
A SU 122-44 több mint testápoló, már annak aki szereti a fix tornyos TD-ket.Május óta van meg 800 feletti csatával.Kb.fele prémfiókkal hozta az átlag 20K-t csatánként.Akkoriban pontosítottak a 122-es lövegeken és ez rögtön meglátszott a találati arányon.A löveg az IS-é gyorsabb töltésidővel az alváz a T-44-é.Ez a másik relax TD a SU-152 mellett.Szellőzés+töltésgyorsító+elit alakulattal 6.6 mpercenként köpködi a 122-es skulókat.Kategóriájában teljesen rendben van.Aki VII-es járművet fejleszt a baráti körből szeret velem jönni, mert benntartja a szakaszt is a tierben.IX-es járművet ritkán látok vele.20 páncéltörő, 5 repesz, 10 arany kombóval használom.Harmadik modulnak a periszkóp van fent, így kb.420m körül van a felderítési távolsága.Fürge és mozgékony (kuplungégető,offroad) 40-45 körül megy, így jól lehet használni támadásokhoz is.Én csak ajánlani tudom...
Az elite-es kérdéssel talán tudok segíteni. Ha elitté válik egy tank, akkor vagy tudod gyűjteni neki a tp-t és azt aranyért szabad tapasztalattá tudod alakítani, vagy bekapcsolod a gyorsított kiképzést és akkor azt a tp-t amit a tank kapna, az a legénységi tagod kapja, akiknek a legkevesebb a tapasztalata. Ez azért jó, mert gyorsan tudod fejleszteni a legénységet az adott tankhoz és például, ha szereted és megtartod, akkor megkönnyíti a fejlesztést.
Nekem is négyből egy győztes csata lett a suval, sajnos ez ilyen, hiába mind a négy meccsben jól teljesítettem, még a dühöngőbe is töltöttem fel róla képet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
Sziasztok van egy nagy gondom játék közben a gépem kikapcsol,nem tom miért csinálja ezt más játéknál vagy filmnézés közben nem csinálja kb 30 perc játék aztán kikapcsol közben nagyon idegesitö tud leni Sürgös lenne. Köszike
én is erre gondoltam elöször de más játéknál nem csinálja (Metin2) vagy 3-4 oráig fimet nézek, Skypolok orákat semi, ez egy Packard bell nootbook geforcegt 240m 1GB,intel Core 2duo processor t6600,4G memori
Miután kikapcsolt vissza kapcsolod és nézzel egy CPU hőmérsékletet, BIOS-ban, vagy boot után progival, ha magas (>60-70 fok, de ez persze típús függő!) akkor lehet újra kellene pasztázni a procit, ha régebben volt pasztázva mint 2-3 év akkor alapból meglehet probálni a pasztát cserélni.
Sziasztok van egy nagy gondom játék közben a gépem kikapcsol,nem tom miért csinálja ezt más játéknál vagy filmnézés közben nem csinálja kb 30 perc játék aztán kikapcsol közben nagyon idegesitö tud leni Sürgös lenne. Köszike
Nekem ugyan ezt csinálta,levettem a ház oldalát és tökéletes lett
Az a problémám, hogy ha elindítom a WOT-ot azt írja ki, hogy sikertelen a csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz, ha pedig rákattintok az indításra azt, hogy a worldoftanks.exe hiányzik. Le tudja valaki írni hogy ilyenkor mit lehet csinálni?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...