Nekem vert stab, gld, rammer és lassan negyedik skilles legénység van benne.
Nem feltétlen úgy kell felfogni, mint nehéz tankot, inkább úgy, mint a t30-ast, kisebb kaliberű ágyúval, rövidebb töltés idővel és némiképp kevesebb hp-val. Ha tornyos td-ként kezeled, és mondjuk összehasonlítod a jagdtiger88-al, akkor azért több lehetőséged marad (A magasabb alfa miatt jobban tisztelik, az átütése is jobb, ha leláncolják akkor még mindig tudja forgatni a tornyát(nyilván lassan, de még mindig több lehetőséged maradt mint a jagdtiger88-al). A snapshotolást annyira nem kell vele erőltetni, max nagyon közelre, érdemes nála megvárni a teljes beszűkülést.
Akinek a T29 és a T32 bejött szerintem ez is be fog. Picit lassabban forog láncon és a tornya is lassúcska, de ugyanazokat az irányelveket követve működik.
Artyt meg kap minden. Amikor az arty küldetéseket csináltam, ha megláttam egy CDC-t, rátettem a keresztet és vártam mikor lustul be kicsit, láncolják le, ilyesmi. Pár másodpercre megállt, volt úgy, hogy 61hp-ja maradt a lövés után. Hasonlóan egyszer oldalba kaptam egy t34-3-ast is, 6 hp-ja maradt. T34-be eddig a max amit belecsaptam 1199 volt, de ő elkövette azt amit nagy ívben kerülni kell ebben a játékban, az oldalát mutatta az egész csapatom felé.
CDC-re visszatérve kicsit, nekem kevésbé modul érzékeny (érzésre) mint az fcm vagy a centurion.
https://tanks.gg/tank/chi-se