Jelenleg 105 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Coccodrillo
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 1 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 3 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 3 hónapja #131287 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Nekem fcm 50t van az kb ugyanaz mint a cdc csak több páncéllal és limittel de lassabb. Szerintem nagyon jó kis tank a cdc és az fcm is szellőzés és menetstabilizátorral elit alakulattal obj 140 feelingje van, menetből is pontosan lő. Szerintem jó vásár

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 hónapja #131296 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
Csak a FCM egy pöppet drágább :) Én is azt ajánlanám egyébként, de ha a felsoroltakon gondolkozol akkor az igényeid alapján egyértelműen a CDC lesz a te tankod

10 éve 3 hónapja #131297 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Megéri megvenni a T-34-3-t? Gondolkozom rajta, de a fránya D-25t mindig visszaránt, és elbizonytalanodom. Tudom ott a T-54 Prot, de nem tier limites, ezért nem tetszik.

Így hogy a Vk 45.02 B visszakerül T9-be, mi lesz a beharangozott 7-es Vk B-vel?

Én kipróbáltam tesztszerón, azóta is csurgatom rá a nyálam. Kicsit lassú egy medhez képest, lassan tölt, lassan céloz, kis pennel, nagy alfával, jó toronyfronttal, átlagos testpáncéllal, szarfos gundeppel, menet közben szar szórással. Ezen negatívumok ellenére nekem nagyon tetszett, csak emiatt jártam fel. Most úgyis megy, menj fel, és próbáld ki.
Ja, a goldot szituációtól függően igényli, de igyekeztem minél kevesebbet lőni, hogy a lehető legjobban átérezzem.

10 éve 3 hónapja #131303 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Megéri megvenni a T-34-3-t? Gondolkozom rajta, de a fránya D-25t mindig visszaránt, és elbizonytalanodom. Tudom ott a T-54 Prot, de nem tier limites, ezért nem tetszik.

Én kipróbáltam tesztszerón, azóta is csurgatom rá a nyálam. Kicsit lassú egy medhez képest, lassan tölt, lassan céloz, kis pennel, nagy alfával, jó toronyfronttal, átlagos testpáncéllal, szarfos gundeppel, menet közben szar szórással. Ezen negatívumok ellenére nekem nagyon tetszett, csak emiatt jártam fel. Most úgyis megy, menj fel, és próbáld ki.
Ja, a goldot szituációtól függően igényli, de igyekeztem minél kevesebbet lőni, hogy a lehető legjobban átérezzem.

Na de mi benne a jó?:D

10 éve 3 hónapja #131317 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Na de mi benne a jó?:D

Tudod ocó pici kinai...

10 éve 3 hónapja #131318 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Üdv tankosok!

Szeretnék venni prémtankot.Amik felkeltették érdeklődésemet:AMX CDC,Panther8.8,STA-2.
A cdc-vel legénységfejlesztés,kreditfarm.
A panther 88-cal szintén
Magyarul gyors legyen (40km/h-tól felfele) nem fontos a védelem (max a tornyon),jó ágyú+jó lövegsüllyedés.
Minden segítséget köszönök. :) (nincs kedvem kidobni 8500 forintot az ablakon)

soxor van ra akcio viszonylag, ha varsz 1-2 honapot siman lehet 15%-l meg olcsobb a tortenet, karacsonykor tutira :)

sta nincsen, van viszont stb1, es xar. tenyleg, nincs jo japan tank, csak azok hiszik jonak, akinek nincs mas :)
stb1 -n francia agyu van, innentol kezdve el kell felejteni a kapasloveseket, ki kell menni, es korrektul megvarni mig beszukul, nagyon nagyon hosszunak fogod erezni...
cdc ugyanez. pantheren nemet agyu van :)

sebzés = kredit
Cdc eléggé jó snipernek tűnik, és gyorsan tud váltani pozíciót. Nagy a sebzés potenciálja.
Panther 88 mennyire hasonlít a panther 2-esre? Mert ha eléggé, akkor biza az is jó tank lehet. Ha nem lenne m10/párducom, biztosan megvenném az e50m legénységének.

szerintem jobb a 8.8 mint a panther 2, m10-hez nem hasonlithato semmilyen szempontbol...

P 8.8 13 LE/t, de nagyjabol a t62-s talajellenallasaval
fcm 20 LE/t dupla akkora talajellenallassal, innentol kezdve tok egyforma sebessege van mindkettonek, ez minket annyibol erdekel, hogy a panther nagyon nagyon mobil tank, messze legjobb agyuval minden nyolcas kozul szerintem, barmit belo gold nelkul. tenyleg :)
ha mar ott van a harcban, akkor sokkal jobb a cdc-nel.

amiben a cdc tud sokkal tobbet, hogy o le tud lepni a terkep masik pontjara, ha feszult lesz a helyzet...
cdc sokkal gyorsabb, nem is feltetlenul a loereje miatt, hanem a vegsebessege miatt...

szerintem a gyenge/kozepes jatekosok sokkal tobbre mennek pantherral, mert az agyuja gold nelkul is atlo mindent, es ok ugysem reagaljak le rugalmasan a minimapot.
az unikumok, aki meg tudja loni stb1-l a 3000-t, azok biztosan jobban orulnek a cdc-nek.
es vannak a jo jatekosok, akiknek hasonlo eredmenyeik vannak mindkettovel,

összefoglalasul, cdc hamarabb odaer,de az agyuja eleg francias :)

10 éve 3 hónapja #131321 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
CDC vs Panther:
tank-compare.co...58I241

Nekem csak a CDC van meg és nem vagyok Unicum sem.
Tapasztalataim: Nagyon mozgékony és kell is mert ha nem tudsz távolságot tartani akkor dombharcolnod kell különben minden átlövi.
Beszűkített pályákon ha nem mozogsz sokat szenvedni fogsz. Tégas tereket szereti.
Ágyúja bár franciás gyorsan szűkül és lehet vele snapshotolni (gun depression is segíti)
Szerethető tank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510

10 éve 3 hónapja #131323 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Nekem van panther 88, jó az ágyú és kb ennyi :D

Nagy, lassú mint a tetű, fordulni kész szenvedés vele, gundep sincs nagyon, páncél sincs.

Teszt szerveren kipróbáltam mielőtt anno megvettem, azt hittem hogy nem olyan rossz, ma már csak akkor játszom vele ha nagyon kell a credit, mert azt azért jól hoz.

10 éve 3 hónapja #131326 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
tank-compare.co...58I241

t62 vs panther 8.8

jo, azert nem mondom hogy villamgyors, lehet kicsit felreertheto voltam :)
inkabb ugy mondanam, hogy a mereteihez meg az elozetesen megnezett 13 LE/t-hoz kepest nagyon gyors...

de olyant kiprobaltunk egyebkent, hogy Lakevillen, FCM meg panther 8.8 egymas mellett indulva be a varosba, aztan vissza a mocsaron...

varosban nehany m-rel megelozte az fcm, visszafele a mocsaron meg utolerte, lenyegeben szep hosszu koron varos/mocsar terepen fej fej mellett haladt es ert be a celba mindketto...

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #131328 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

de olyant kiprobaltunk egyebkent, hogy Lakevillen, FCM meg panther 8.8 egymas mellett indulva be a varosba, aztan vissza a mocsaron...

Ha az FCM-mel hasonlítjuk, akkor az FCM magasabb ár, magasabb creditszorzó, több bevétel a többi értéktől eltekintve :D
Ja és tier limit!

10 éve 3 hónapja #131339 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo

szerintem jobb a 8.8 mint a panther 2, m10-hez nem hasonlithato semmilyen szempontbol...

Semmilyen szempontból nem hasonlítottam össze a 2-es párducot az m10-essel.

10 éve 3 hónapja #131340 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
A CDC borzalmas mednek. Igazából nem értem azokat, akik szerint mozgékony. Igen, jó a végsebessége, de próbáltatok már mondjuk homokon körbetáncolni vele valamit? Lehetetlen... Borzalmasan fordul, jelentősen veszít a sebességéből. Az ágyúja meg undorítóan pontatlan. Szóval igazából semminek sem jó. Mert távolról nem lehet vele eltalálni semmit, közelre nincs elég fordulékonysága és menetközben is mindent eltalál, csak a célt nem. Csak azokban a csatákban lehet vele jó eredményt elérni, ahol valakinek a seggéből lehet zavartalanul lövöldözni és senki nem figyel rád + az RNG is veled van és eltalálod az ellenfeled. Amint meglőnek = tuti átütés és modul sebződés. (általában ammo). Álcája is borzasztó. Szóval túl sok jót nem tudok mondani róla. Ja igen, az egyetlen FRA med, amivel lehet legényeket húzni. :)
Az FCM jobb, mert legalább limites. Néha tud pattintani.
De hogy őszinte legyek, egyik jelenleg elérhető Tier8-as közepes tankkal sem vagyok megelégedve. Mindegyiknek van egy-egy olyan tulajdonsága, ami miatt sajnos el tudja venni az ember kedvét a játéktól.

10 éve 3 hónapja #131345 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Van egy jó tulajdonsága, ha nyugton marad, akkor artyval és nagy alfás egyéb tankkal repesszel elképesztően sok damage-et tudsz bele verni, + nekem képzett egy legénységet a lóri40-esbe. Meglepően sokan nyugton maradnak vele amúgy, ami hatalmas hiba.

Nagyon tudatosan ki kell vele használni a csőlehajlást, és legkisebb intő jelre el kell vele pucolni, és a pontatlanság ellenére minél kevesebb ideig kell mutogatnod magad az ellenfélnek, tehát akkor is inkább hagyatkozz a snapshotra, ha tudod hogy csak 10% esélyed van sebezni, minthogy kint maradj másodpercekig mutatva magad, az arty ugyanis aki eddig valami heavyt vagy kemény medet célzott melletted, már át is húzta rád a szálkeresztet mert ha eltalál az 1000+ sebzés garantált.

10 éve 3 hónapja #131394 Írta: tankos5
Megválaszolva: tankos5
Úgy néz ki EU Servert kivéve mindenhol meglehet majd szerezni
worldoftanks.ru...v_201/

10 éve 3 hónapja #131403 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Úgy néz ki EU Servert kivéve mindenhol meglehet majd szerezni
worldoftanks.ru...v_201/

De úgyis szar nem? :P

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 4 órája 33 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 4 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• fabyzol3 profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Én a párducot vettem ki, a T34 megvan és a...
    • Írta: fabyzol3
    • 28 perce ezelőtt
    • Janimperator profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Nálam a 2.0 frissítés óta szokott teljesen...
    • Írta: Janimperator
    • 1 órája 19 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 1 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.