Jelenleg 132 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 1 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 2 hónapja #135189 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Nekem volt mind a kettő, a T67-et (akkor még ugye T49) imádtam és szarrá aprítottam vele mindenkit, a T25-öt utáltam, ennek csak van valami oka.

A T49 annyira brutálisan op volt, hogy néha már kellemetlenül éreztem magam, hogy már megint Top Gun-t lőttem vele. Hoztam vele 1:8-ról meccset buta ellenfelek ellen, ami gyakorlatilag a LEHETETLEN kategória, de még is (top tierként persze). Én is kifogytam vele sokszor a lőszerből, de még az is élvezet volt.

A T25-öt lehet rosszul játszottam, mert kb. 30 meccs után eladtam, mert idegesített. A páncélja lehet hogy pattint, T5-ben, de ennyi. A T67-el nem is kalkulálsz ezzel, mert sosem pattint, ellenben tudtál táncolni a látóhatáron és faragni az ellenfeleket. Persze lehet, hogy ezt a látótáv/álcanerf kombó lerombolta, újra kéne tesztelnem.

Nekem nem jött be a T25 és nem vagyok vele egyedül. Esetleg tehetnél fel néhány replayt, hátha megvilágosodom. Megkérjük valamelyik videóbloggert, hogy csináljon ilyen 3-mas montázst, mit szólsz?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja #135190 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

a másik hogy állandóan beakad a commander kupola előtti lapos részre az ellenfelek lövése és sebez, ez régen nem így volt.

Ugyanebben szenved a T34 - is. (Nyilván, majdnem ugyanaz a két torony) Kb 3 - 4 hónapja pont emiatt fakadtam ki az amcsi harckocsik témánál... Rendszeresen rojtosra lövik a tornyát ennél a résznél és így elég nehéz hull downt nyomni... De kb a T6 - os medek sorra belövik...

10 éve 2 hónapja #135192 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Én egyelőre ezt nem tapasztalom, inkább arra döbbenek rá sokszor, hogy a csata végére egyedül maradtam és felfalnak a ludak. B)

10 éve 2 hónapja #135210 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

a másik hogy állandóan beakad a commander kupola előtti lapos részre az ellenfelek lövése és sebez, ez régen nem így volt.

Ugyanebben szenved a T34 - is. (Nyilván, majdnem ugyanaz a két torony) Kb 3 - 4 hónapja pont emiatt fakadtam ki az amcsi harckocsik témánál... Rendszeresen rojtosra lövik a tornyát ennél a résznél és így elég nehéz hull downt nyomni... De kb a T6 - os medek sorra belövik...

Lehet csak én vagyok ilyen mázlista..de a pontosság nerf óta pont hogy nem lövik be a kupolát ha kell ha nem. Addig Boldog Boldogtalan futtában francia öntöltőssel azt buzerálta, most meg tök jól lehet hull downozni. Szerintem jól használhatóak lettek. Jobban kell Hull Downozni...

10 éve 2 hónapja #135212 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
miert kpana a japotigris javitast?

az a 88as agyu a tortenelmi tigris agyu, amugy meg a vk3602 is az van, mint heavy tankon. Szar az a pen teny, de mit vartal 175pen fog kapni mint az orosz gepek egy orosz jatekba?:D

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135218 Írta: PeZo84
Megválaszolva: PeZo84
Szervusz Te is, :):)

Mert a pénz beszél és a sok kis töki kisírja, hogy legyen jobb, vagy kapjon tierlimitet. Mivel tierlimit nincs, vagy nem akarnak, valahol olvastam/vagynem :)/, ezért valószínű valami buffot adnak neki, vagy nem veszi meg senki később. Magánvéleményem, támadni azért nem kell. :)
Vagy leárazzák majd, ez kimaradt. :)

Üdv,

Z

10 éve 2 hónapja #135223 Írta: Jackal_hun

Lehet csak én vagyok ilyen mázlista..de a pontosság nerf óta pont hogy nem lövik be a kupolát ha kell ha nem. Addig Boldog Boldogtalan futtában francia öntöltőssel azt buzerálta, most meg tök jól lehet hull downozni. Szerintem jól használhatóak lettek. Jobban kell Hull Downozni...

Hogyan tudsz jobban hulldownozni ha a kupolát lövik be? Az szerintem nem lehet véletlen, hogy háromból háromszor egymás után a 200 WN8 as Jóskapista belövi alap lőszerrel a T29 frontját (kár hogy nem mentettem el a képet, akkor megnézhetnéd). Természetesen én róla, egy KV4-ről a commander kupoláról prémium lőszerrel 3-ból 2x pattantam (azért egy átment) és ez nem az első eset volt, különben szóvá sem tenném. Jellemzően gyenge playerekkel van ez, lehet valami cheat egyébként.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 2 hónapja #135230 Írta: gmaster0o0
en amikor t32 probaltam a pattintos kuldit 2 eset volt:
- vagy belottek az torony tetejet(WTF???), nem is a kupolat.
- vagy hogy ezt ne tegyek meg picit mocorogtam, erre mindent melle lottek 100 meterrol. komolyan vicc.

+1 eset: farty....
+2 eset: siman befalnkel valami mert hagyjak.

10 éve 2 hónapja #135231 Írta: Super
Megválaszolva: Super

Hogyan tudsz jobban hulldownozni ha a kupolát lövik be? Az szerintem nem lehet véletlen, hogy háromból háromszor egymás után a 200 WN8 as Jóskapista belövi alap lőszerrel a T29 frontját (kár hogy nem mentettem el a képet, akkor megnézhetnéd). Természetesen én róla, egy KV4-ről a commander kupoláról prémium lőszerrel 3-ból 2x pattantam (azért egy átment) és ez nem az első eset volt, különben szóvá sem tenném. Jellemzően gyenge playerekkel van ez, lehet valami cheat egyébként.

Nem tudom, hogy én vagyok-e ilyen szerencsétlen, de akárhányszor lövöm az említett, és hasonszőrű tankok kupoláját, egyszerűen csak lepattanok...

10 éve 2 hónapja #135232 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Jobban kell Hull Downozni...

És azt mégis hogy? :cheer: Azért a hull down nem egy bonyolult művelet. :cheer: Nyilván a lehető legkisebb felületet dugom ki, nem a fél tanktestet.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135233 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Jobban kell Hull Downozni...

És azt mégis hogy? :cheer: Azért a hull down nem egy bonyolult művelet. :cheer: Nyilván a lehető legkisebb felületet dugom ki, nem a fél tanktestet.

Du megmutatom...amúgy is keszül a T34 elemzes..

Jackal: Super meg azt írja onnan is pattan..
Lehet hogy cheat lehet mazli vagy epp balszerencse..nekem tegnap egy e100 3 ból 3x betolta nagyagyúval a Object 140 torony"bütyköt" miközben végig mocorogtam...nem tudom hogy csinálta..de megtette..

10 éve 2 hónapja #135234 Írta: gmaster0o0
en 750es repesszel kaptam el egy t30 kupolajat 300 meterrol:D kapott szep 900at, hogy legyen boldogsag:D
de en csak makoltam:D:DD:

10 éve 2 hónapja #135245 Írta: Jackal_hun
A T29/T34/T30 tornya elvileg azonos, így néz ki:

Kékkel jelöltem, hol akadt be mostanában. Az hogy a tetején beakad (A10), az oké, ott kicsit vékonyabb, na de a jobb oldalon ahol extrém szögben áll a páncél, nincs overmatch meg semmi? 253 mm a páncél,a KV4 nagy ágyúja 227mm-el üt át, vagyis elvileg lehet 283mm átütése, na de exponenciálisan csőkken a szélső értékek felé a valószínűség...Mondjuk így belegondolva végül is lehetett mákja, mert fizikailag át tudja ütni:D
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

10 éve 2 hónapja #135250 Írta: gmaster0o0
engem a wtpz4 lott keresztbe a lovegpajzsnal HEATTEl.
Ugy tudtam az ureseg megeszi rendesen a HEAT-et, kicsit meglepodtem a -800 dmg lattan a t29be:D

10 éve 2 hónapja #135253 Írta: Athelgard
Megválaszolva: Athelgard
Sziasztok! Vennék egy 8-as prém tankot, a Panther 88 és az AMX CDC között hezitálok. Melyik legyen? A kredithozam az elsődleges szempont, de a fun faktorra is figyelnék ez alkalommal. A válaszotokat előre is köszönöm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 17 órája ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 18 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Latzcko profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Sziasztok! A napokban kezdtem el azt tapasztalni,...
    • Írta: Latzcko
    • 4 órája 19 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 19 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.