Jelenleg 370 vendég és 2 Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 1 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135546 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék 1 új accountot kezdeni hősiesen bevallom stat javitás miatt. A jelenlegi accounton 9k csata mellett 51% win rate és 1400as win 8 érték van tehát "alsó zöld" játékos vagyok viszont az első kb 3000 csatám nekem brutál sz.r volt. Érzem hogy ha most kezdeném ujra sokkal jobb statokkal rendelkeznék és így komolyabb klánokba is bejuthatnék. Úgy áll a helyzet hogy beruházhatnék 1 prémium tankra de érdekelne hogy a fentebb említett céljaimhoz mit ajánlotok. Jó kereső és szólóban jól teljesító prémtank érdekelne. LEhetőleg csak ezzel kapcsolatban várnék segítséget butus kommenteket amik a stattal lennének kapcsolatban nem kérek köszönöm!

Reseteltesd a supporttal, jobban jársz.

Mindent válts át prémium fogyóeszközre, így át tudod húzni a pénzt. Adj el mindent, kivéve prém tankok. Ez marad meg:
- prém fogyóeszköz
- prém tank
- gold
- meg valami szar, amire nem emlékszem

Sok sikert:D

Ha jól tudom, akkor a valami szar az a prém lőszer.

Ja meg persze a prémium idő is megmarad. De akkor van értelme resetelni, amikor a fogyóeszközök féláron vannak.Féláron megveszed a prémium fogyócikkeket elköltve az összes kreditet, aztán meg az akció végén eladod a vételi áron.

Azt csinálsz a fiókoddal amit akarsz, de nem olyan király a magasabb overall WN8. Csak világoskék vagyok ami még mindig a sz*r kategória, de így is kapom az arty fókuszt tanktól tiertől függetlenül, na meg gyakran kettesével suicideolnak a tankok csak, hogy belém lőjenek egyet. Ez persze jó lehet a winrate-nek, de a játékélményt elbassza.

Ha jól emlékszem jackal már leírta egyszer-kétszer, hogyan kell jól reroll-olni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja #135554 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

És ennek ellenére nem csináltam meg, szóval az csak jelent valamit:D

10 éve 2 hónapja #135561 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Reroll hülyeség. Csak akkor van értelme, ha minimum 4000+ WN8-at tudsz folyamatosan felmutatni. A szememben egy 20k-s 2700-as játékos többet ér, mint egy 3300-as 2k-s reroll.

Ha csak 3k csatában voltál gyenge, akkor simán kijavítod további 4-5k csata alatt. A rerollba is kell ennyi, mire lenne annyi tankod, hogy komoly klán bevegyen. Az a klán, aki 1-2k csata után bevenne - jó tankok nélkül - csak a statod miatt, az szerintem komolytalan klán.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad

10 éve 2 hónapja #135565 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Reroll hülyeség. Csak akkor van értelme, ha minimum 4000+ WN8-at tudsz folyamatosan felmutatni. A szememben egy 20k-s 2700-as játékos többet ér, mint egy 3300-as 2k-s reroll.

Ha csak 3k csatában voltál gyenge, akkor simán kijavítod további 4-5k csata alatt. A rerollba is kell ennyi, mire lenne annyi tankod, hogy komoly klán bevegyen. Az a klán, aki 1-2k csata után bevenne - jó tankok nélkül - csak a statod miatt, az szerintem komolytalan klán.

Én is valami hasonlót akartam írni, mert az, hogy csinálsz egy 2000-2200-as fail rerollt, abszolút nem fog semmit sem érni. Én spec minimum olyan 3000-3200 wn8-at tekintek elfogadhatónak rerollnál. Nem olyan rossz a statod csatáid számához képest, kicsit odafigyelsz, minél magasabb recenttel tolod, gyorsan megvan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo, DrGoodBad

10 éve 2 hónapja #135665 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

imi321-el értek egyet ebben. Szerintem ha már reroll akkor legyen a recentje 3k+, ami azt jelenti, hogy a legjobb besorolása van. Az már legalább okés. Ha ESL-ezni akar valaki, akkor még meg is értem, de amúgy én biztos nem kezdeném újra kihúzni a tankjaimat. Ha valaki meg 2000-2200-al rerollol azt hülyének nézem. Lehet, hogy az is előfordul, hogy basztatom az ilyeneket chat-en. :whistle:

10 éve 2 hónapja #136220 Írta: cytromayl
Megválaszolva: cytromayl
Sziasztok!

Van nekem egy Löwe német prémium harckocsim amit nem tudok használni,mert nagyon nem értek hozzá! Szeretnék tanácsot kérni honnan vehetek instrukciót, hogyan lehet vele hatékonyan játszani és farmolni, nekem a medium vonal sokkal jobban fekszik mint a nehéz harckocsi. Vagy vennem kellene egy med premium tankot? Ha igen milyet? Előre is köszönöm!
Üdv.: cytromayl

10 éve 2 hónapja #136228 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Löwe egy nem túl jó tank, mert: lassú, páncélt csak a torony front kapott. De van egy jó ágyúja. Így támogató szerepkört kell vele felvenni, és a frontvonalon csak top tieresként lehet lenni )esetleg). Nekem nincs Löwe-m, de elég sokszor találkozik vele az ember.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: cytromayl

10 éve 2 hónapja #136236 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Sziasztok!

Van nekem egy Löwe német prémium harckocsim amit nem tudok használni,mert nagyon nem értek hozzá! Szeretnék tanácsot kérni honnan vehetek instrukciót, hogyan lehet vele hatékonyan játszani és farmolni, nekem a medium vonal sokkal jobban fekszik mint a nehéz harckocsi. Vagy vennem kellene egy med premium tankot? Ha igen milyet? Előre is köszönöm!

A Löwe (legjobb kilőve) egy meglehetősen gyenge prémium tank, nem igazán fér bele a metaba.

Az, hogy milyen prém tankot vegyél, két dologtól függ:
- melyik ágra kell, melyik nemzethez
- mennyi pénzed van rá

10 éve 2 hónapja #136241 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Sziasztok!

Ha jelenleg ugye nem szeretnél újat venni (nincs rá pénz esetleg) akkor azzal kell dolgoznunk amink van. Csak azt tudom mondani amit az előttem szólók, próbálj vele támogatni, és akkor fogja hozni a pénzt rendesen.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #136258 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Löwe egy nem túl jó tank, mert: lassú, páncélt csak a torony front kapott. De van egy jó ágyúja. Így támogató szerepkört kell vele felvenni, és a frontvonalon csak top tieresként lehet lenni )esetleg). Nekem nincs Löwe-m, de elég sokszor találkozik vele az ember.

Bár szidják, nekem még mindig 58%-os winrate-em van Löwe-vel (legutolsó 1000 mecs), igaz ezt általában nem egyedül, hanem egy másik Löwe-vel együtt szoktam elérni.
- Nos ne játsz vele késő este, mert akkor csak Tier X-be rak.
- Ne maradj egyedül, ha valakinek van egy kis esze akkor lerohan, jó ha valaki védi az oldalad/feneked.
- Tarts távolságot, mivel pontos ágyúd van a távolság a te legnagyobb barátod.
- Óvakodj az arty-któl, inkább maradj a fedezékben. Hoztunk már le úgy TierX-et, hogy Malinovkán campeltük a bázist. Hívhatnak camper noobnak, de nem a te feladatod spotolni. Ha a gyors medek tolják az egyik oldalt és nem látsz rájuk, akkor te védheted a másikat.
- Használd úgy mint a T29-et, csőlehajlása nincs, de a tornya pattinthat, amit sidesraperől kevésbé tudok elmondani, az eleje oldalát jobban átlövik no meg persze az alját. Tier8-ban van esélyed pattintani, ha jól beforgatod, vagy riszálod. Én be szoktam forgatni de már annyira, hogy átcéloznak az oldalára - akkor meg vissza. Ezzel egy piros játékost megtéveszthetsz. Egy jobb megtrackel, és leforog :-/
- Ha a csapatod gyorsan elhalálozik ne ess pánikba, mielőtt meghalsz leadhatsz még pár lövést és rögtön megvan az 50k (Ha meglövöd a saját hp-dat pl.)
- Ha épp nem megy vele a játék, akkor ne erőltesd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, cytromayl

10 éve 2 hónapja #136269 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Sziasztok!

A löwe a jt88-cal egyetemben legundormámyabb prémtank. Miért? Vastag, de szarul döntött páncélzat, lassan tölt, kicsit sebez, lassan is céloz, mehet t10-ban. Pro: tűrhető toronyfront, jó átütés, pontos, jó látótáv. Ezek együttesen sem elegek arra, hogy kiegyensúlyozzák a hátrányait. Ha farnolni akarsz prémtankot, akkor IS-6, vagy FCM 50. Alacsonyabb árkategóriában ott a T54 proto vagy cdc, de statjaid alapján inkább előbbi.

10 éve 2 hónapja #136270 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
nem tudom, szerintem annyira nem rossz, legalabbis ellenfelkent joparszor lepattant rola a tankom. Max inkabb baja h. lassu, mint egy nemet heavy, szoval nem egyszeru hasznalni, gondolom egy iw6ot konnyebb mert orosz:D
De ha tudja vki hasznalni biztos nem olyan szar.
e100al is latok szornyu jatekosokat, en kb atlagos vagyok vele, de tegnap majdnem 7k pattintottam vele, mire 5en ramestek. Addig egy panther2 tudott seggbe loni 1x, de amugy a seggevel is pattintottam siman. Aztan tobbi tars meghallt a palya masik felen es odaertek hozzam. Sok fugg a hasznalotol.

10 éve 2 hónapja #136275 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
A T54 proto meg az egyik legpofátlanabb.

Tegnap Karelia-n északnyugaton flankből egyedül nekirongyoltam egy jagdtiger88/pershing/indien trio-nak és túléltem, + jagdtigert egyedül kivégeztem. B)

10 éve 2 hónapja #136296 Írta: cytromayl
Megválaszolva: cytromayl
Tényleg köszönöm mindenkinek a tanácsát nem megy vele a játék, és úgy döntöttem,hogy megpróbálok a statomon is javítani,mert az elmúlt 10k csata alatt úgy játszottam mint egy agyhalott most kezdem megérteni a játék lényegét és ezt észre vettem az utolsó csatáim eredményén is,de sajna a Löwe nem akar engem:( veszek egy medet t54proto:) Köszi még egyszer mindenkinek!

10 éve 2 hónapja #136300 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Tényleg köszönöm mindenkinek a tanácsát nem megy vele a játék, és úgy döntöttem,hogy megpróbálok a statomon is javítani,mert az elmúlt 10k csata alatt úgy játszottam mint egy agyhalott most kezdem megérteni a játék lényegét és ezt észre vettem az utolsó csatáim eredményén is,de sajna a Löwe nem akar engem:( veszek egy medet t54proto:) Köszi még egyszer mindenkinek!

Azétt a löwét ne add el, mert később biztos megbánnád.
Egész aranyos az oroszlán. Legalább garázsdísznek jó (hidd el később úgy is elő fogod venni)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 16 órája 13 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 17 órája 15 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Latzcko profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Sziasztok! A napokban kezdtem el azt tapasztalni,...
    • Írta: Latzcko
    • 3 órája 33 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 30 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 18 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.