Az a baj, hogy igazi prém közepes nincs. Ami van, az mind nyomi.
A T-54 proto meg nagyon király és OP azzal a mobilitással és átütéssel tier 10-ben... Muhahhahaaaa 
A normál nyolcasok sem nagyon királykodnak tizesek ellen. 
Még a heavyk sem 
De azért legalább nem kell fizetni. Amúgy a proto már tier 9-ben is bajban van. Nagyon csapatfüggő tank. És én nem szeretek másoktól függeni... 
CDC-vel mi a gond? nem próbáltam még, de papíron egyáltalán nem tűnik szarnak, persze rettentő papír ezért csak tapasztaltabb játékosoknak ajánlott, de adatok alapján nem űnik szarnak.
Papíron oké, meg addig, amíg nem kapsz modul sebzést. Viszont minden találat visz valami modult. Szóval nagyon hamar előfurdulhat, hogy nincs gyorsaság, mert másodjára lőtték el a motort. Vagy nincs DPM, mert másodjára lőtték el a lőszert stb. Vagy a legénységet tizedelték meg. Arty egy lövésből kiszedi, vagy ha nem, hát sok nem marad a tankból.
Vacakul forog, sokat veszít a sbességéből, homokon a T95-öt sem tudja leforogni.
Az ágyú szórása über fos. Simán buksz csatánként 5-10 sebző lövést is, mert a full becélzott gyenge pont helyett szétlőttél egy műholdat vagy egy pockot a földben. Mozgás közben amúgy is vacak a szórása. Álcája nincs és látótáv sem extra. Szóval garantált, hogy téged előbb vesznek észre.
De engem a legjobban az idegesített, ha nem oda lőtt ahova céloztam és buktam a sebzést. Na meg tier 10. Szegénykét ott körberöhögik. Összefutsz véletlenül egy ruszki közepessel, vagy egy battel és véged.
Jó a csőlehajlása, de bármi, bármilyen szögben beüti a tornya bármely pontját.
Biztos másnak bejön, de engem ezek csak idegesítettek.
https://tanks.gg/tank/chi-se