Wet ammo rack, super heavy spall liner és Toolbox:D
VAGY
rammer, vstab, optika:D
Ne beszélj már hülyeséget, super heavy nem is megy rá
Jah tényleg, bocs akkor heavy? Medium? Azt se tudom van-e olyan, legyen inkább Circon Ciklon szűrő
Circon szűrő az milyen? Circonflexes csak a te oldaladon harcolhat?
Nem lenne rossz, bár ellenem egyszer már volt 15-5-re nyertünk
Én ellene és SirFoch ellen harcoltam. Hát... SirFocht kétszer sikerült meglőnöm, elmenekült, aztán Circon kilőtt
Nálam SirFoch és Jingles volt vele szakaszban. Circont meglőttem, majd bekerültem Jingles háta mögé, persze a játék pont lövés előtt akadt be, mikor máskor akadt volna be?
Minek vesz valaki egy prémium T54-et, ha aztán full goldot lő vele páncél nélküli szarokra. Én azért vettem FCM-et, mert kreditet akarok keresni a tankkal. De minek vesz valaki egy prémium tankot, hogy goldot spammeljen.
Minek vesz valaki egy prémium T54-et, ha aztán full goldot lő vele páncél nélküli szarokra. Én azért vettem FCM-et, mert kreditet akarok keresni a tankkal. De minek vesz valaki egy prémium tankot, hogy goldot spammeljen.
Idézlek a dühöngőből:
Figyelem: Spoiler!
Amúgy én nagyon bírom sirfoch-t, de ez a gold ammo miatti állandó vinnyogása már kezd kicsit unalmas lenni nekem. De a T28 review még mindig verhetetlen.
Leget, hogy orosz legénységet húz, és qrvára leszarja a kreditet. Vagy csak szórakozni akar, elvégre elég fun lehet, dmfőleg t8-ban. Vagy mind2.
https://tanks.gg/tank/chi-se